Έρχεται μετά κοπον και βασανον ο 10χ5...Στο δρόμο είναι σήμερα...Του λέω προσεχε να μην μπερδέψει καμία διασταύρωση και πάει για Πελοπόννησο και περιμένω μετά ακόμη 2 βδομάδες..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
https://youtu.be/NnyXoDrVBLI
Τουμαρ @Kostas-13 γυρνά κ θα σε πω κ τις ρυθμίσεις μΟ/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
Έρχεται μετά κοπον και βασανον ο 10χ5...Στο δρόμο είναι σήμερα...Του λέω προσεχε να μην μπερδέψει καμία διασταύρωση και πάει για Πελοπόννησο και περιμένω μετά ακόμη 2 βδομάδες..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
Ούτε από άλλο γαλαξία να τον είχες παραγγείλει αυτό το δίσκο ... επιτέλους!
PS
-
Minelab Gpx
@stampa Μια φορά την πατάς φίλε δεύτερη δεν έχει..Καλύτερα εάν ήξερα να πήγαινα να τον περνά εγώ από Αυστραλία..Να έκανα και μια στάση στους συγγενείς μου να έβγαζα και κανένα ψήγμα για τα έξοδα...
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δεν κρατιέται του kosta13 το εργαλείο.. Βλέπεις πως κενταει με αυτό το πηνίο...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δεν κρατιέται του kosta13 το εργαλείο.. Βλέπεις πως κενταει με αυτό το πηνίο...
πιο καλο απο gpz7000
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ Το gpz είναι πιο ευαίσθητο σε μικρός κόκκους ψηγματων όπου το gpx δεν μπορεί να τους πιάσει..Αλλά και τα 2 είναι καλά εργαλεία όπου το gpx υπερτερεί σε πλήρη γκάμα πηνίων,ενώ το gpz παίρνει μόνο 3 πηνία,ενώ το gpx εκατοντάδες...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @fandomas είπε στο Minelab Gpx:
Μινελακηδες...
Αναμεσα στον 18" Round Mono Commander και στον
DETECH 18" Concentric ποιον θα διαλεγατε ??Commander εννοείτε ...
PS
-
Minelab Gpx
Παίδες καλησπέρα,
Γίνομαι κι εγώ προσεχώς κάτοχος του 5000. Ελπίζω να έχω κάνει καλή επιλογή αν και αρχάριος (τα παίρνω όμως το γράμματα!! )
Πήρα και δίσκο για μεγαλύτερο βάθος (22'' mono coiltec)
Χρειάστηκε να μπει βαθειά το χέρι στην τσέπη αλλά ελπίζω να με αποζημιώσει.
Μάλλον θα χρειαστώ τη βοήθειά σας στις ρυθμίσεις στην πράξη.
Επίσης αν δεν είχα μπει στο forum δε θα το είχα αγοράσει, αυτό είναι σίγουρο. (Τώρα αυτό μάλλον για καλό το λέω!!) -
Minelab Gpx
Καλοριζικο Φιλε, μπορει να εβαλες το χερι βαθεια στην τσεπη αλλα στην ουσια δεν το εβαλες γιατι δεν χρειαζεται να το ξαναβαλεις ξανα!!! Εκανες τον καλυτερο συνδιασμο για εμενα!!!
Πλεον μενει να το μαθεις σωστα...οπου θα περνας θα ξερεις οτι δεν αφησες κατι πισω [εννοω σε λογικα βαθη για δισκο] -
Minelab Gpx
@VERGA καλώς ήρθες στο club φίλε και εύχομαι τα καλύτερα και μόνο επιτυχίες...Από τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα το πήρες καινούργιο;
-
Minelab Gpx
@VERGA Καλοτυχο να ειναι φιλε!. Εκανες την καλυτερη επιλογη και η πορεια θα στο επιβεβαιωσει.
PS