@Kostas-13 καλοδούλευτο να είναι φίλε και με πολλά καλά ευρήματα εύχομαι....
-
Minelab Gpx
Ένα σίγουρο εργαλείο δοκιμασμένο και αξιόπιστο και όχι λόγια και φαντασιώσεις και στο τέλος το αποτέλεσμα αέρας κοπανιστός.Καλότυχο φίλε καλές έρευνες να έχεις.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Αντε και με ένα καλό φορτίο για αρχή!
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
Ευχαριστώ πολύ παίδες, ξεφυλλίζοντας το manual καταλαβαίνω ότι είναι ένα εργαλείο που ακόμη και ένας έμπειρος χειριστής θα αργήσει να κατανοήσει πλήρως της λειτουργίες καθώς και τους συνδυασμός που σου παρέχει για κάθε τύπου έρευνας τόσο σε διαφορετικά εδάφη όσο και σε διαφορετικούς στόχους ώστε να φτάσεις σε ένα επίπεδο πού να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις πάνω στο μηχάνημα....
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος με μεράκι και όρεξη πάνω τους ανιχνευτές και θα του πιω το αίμα 😂😂😂 -
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Ευχαριστώ πολύ παίδες, ξεφυλλίζοντας το manual καταλαβαίνω ότι είναι ένα εργαλείο που ακόμη και ένας έμπειρος χειριστής θα αργήσει να κατανοήσει πλήρως της λειτουργίες καθώς και τους συνδυασμός που σου παρέχει για κάθε τύπου έρευνας τόσο σε διαφορετικά εδάφη όσο και σε διαφορετικούς στόχους ώστε να φτάσεις σε ένα επίπεδο πού να ξέρεις τι ακριβώς κάνεις πάνω στο μηχάνημα....
Ευτυχώς είμαι άνθρωπος με μεράκι και όρεξη πάνω τους ανιχνευτές και θα του πιω το αίμα 😂😂😂Καλο θα ειναι να το σεταρεις απο μονος σου σε καποιο δοκιμιο που εχεις βαλει, σε μερικες ρυθμισεις δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θα ακουσεις με τα αφτια σου οταν θα το δοκιμαζεις, φυσικα και πρεπει να εχεις υποψην και το μανιουαλ, αλλα την πραγματικη και σωστη ρυθμιση θα την κανεις με δοκιμες, ειμαι παθον γι αυτο στο λεω.
-
Minelab Gpx
Από σήμερα και επίσημα στο κλαμπ ΝΟΥΝΟΥ family 🤣🤣🤣
Φίλε καλορυζικο να είναι,καλότυχο και σιδερένιο...Ετοιμάσου για τρελή μελωδία με ενδιαφέρον..Δεν μασάει πουθενά και ούτε το σταματάει η ξερα,η τα δύσκολα εδάφη..Παντού Γαζωνει.
.Προετοιμάσου για καλή γυμναστική... -
Minelab Gpx
@Kostas-13 καλορίζικο και καλότυχο πολύ σύντομα σ'ευχομαι!!!
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο Minelab Gpx:
@Kostas-13
τον ξεζούμησαν οι ρουφιάνες τον ζαγαράκο. Πετσί και κόκκαλο έμεινε.
Να δώ πώς θα ανέβει στο βουνό και με τί ψυχή θα σκάψει (αν θελήσει βοήθεια από τον παοκτσή, έπαιξε κι έχασε. Αυτός είναι μόνο για παραλία και βοτσαλάκια. Κι αφού φάει μισό κιλό κηρήθρα)Τουμαρ μπερλινγκο τ γκολ απ' τ Χοτ σποτ σε αρεζνα;;
-
Minelab Gpx
@paoktsis @stampa κάτι βαθύ και μεγάλο ακούγεται εκεί πέρα 😁
Νουνού ρε και ξερό 🍞😜
Youtube Video -
Minelab Gpx
@Kostas-13 Τον υπολογιζο στόχο 50χ50 φίλε..Τον πιάνει πολύ καλά και δυνατά για να είναι βαθύς..Ετοιμάσου για καλή γυμναστική..Καλές επιτυχίες φίλε....
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@Kostas-13 Τον υπολογιζο στόχο 50χ50 φίλε..Τον πιάνει πολύ καλά και δυνατά για να είναι βαθύς..Ετοιμάσου για καλή γυμναστική..Καλές επιτυχίες φίλε....
Στ 1.5 μέτρο κιβωτίου Κλάιν αυτά τ μεμετακ τ χορεύει κ τσιφτιτελ
-
Minelab Gpx
@paoktsis Τον υπολογιζο στόχο 50χ50 φίλε..Τον πιάνει πολύ καλά και δυνατά για να είναι βαθύς..Ετοιμάσου για καλή γυμναστική..Καλές επιτυχίες φίλε..
Πάντως το μαγνητόμετρο το εχει βγαλει ένα ωραίο μονόπολο και το deus ούτε στο no motion δεν το πιάνει,το bros με το μικρο τελάρο του δίνει ένα αμυδρό βαθύ σήμα..
Κάποια στιγμή θα το σκαψω να δω αν είναι ενας σιδερένιος στόχος με διάμετρο 60cm που είχα βάλει πριν 8 χρόνια στο 1.80 και δεν θυμάμαι το ακριβές σημείο..
Πάντως κάνιστρο στρατού στο 1m που ξέρω ακριβώς πού είναι με τον μονό το μπουκώνει... -
Minelab Gpx
@paoktsis Τον υπολογιζο στόχο 50χ50 φίλε..Τον πιάνει πολύ καλά και δυνατά για να είναι βαθύς..Ετοιμάσου για καλή γυμναστική..Καλές επιτυχίες φίλε..
Πάντως το μαγνητόμετρο το εχει βγαλει ένα ωραίο μονόπολο και το deus ούτε στο no motion δεν το πιάνει,το bros με το μικρο τελάρο του δίνει ένα αμυδρό βαθύ σήμα..
Κάποια στιγμή θα το σκαψω να δω αν είναι ενας σιδερένιος στόχος με διάμετρο 60cm που είχα βάλει πριν 8 χρόνια στο 1.80 και δεν θυμάμαι το ακριβές σημείο..
Πάντως κάνιστρο στρατού στο 1m που ξέρω ακριβώς πού είναι με τον μονό το μπουκώνει...πολυ γερο μηχανημα
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Το deus kαι το καλύτερο vlf το πολύ στο 1.20..Παντως το πιάνει πολύ δυνατά σαν να πεις ότι είναι στους 80 πόντους..Νουνού και άγιος ο θεός..Ένας παίχτης μου έλεγε τις προάλλες..Εάν έρθει θα το καταλάβεις πολύ καλά για το Νουνού...
-
Minelab Gpx
@paoktsis Το deus kαι το καλύτερο vlf το πολύ στο 1.20..Παντως το πιάνει πολύ δυνατά σαν να πεις ότι είναι στους 80 πόντους..Νουνού και άγιος ο θεός..Ένας παίχτης μου έλεγε τις προάλλες..Εάν έρθει θα το καταλάβεις πολύ καλά για το Νουνού...
Είναι μεγάλη η επιφάνεια και επίσης είναι σίδερο πολλά χρόνια θαμένω και σίγουρα έχει φτιάξει ένα πολύ δυνατό πεδίο που στο συγκεκριμένο μηχάνημα το ευνοεί όπως γνωρίζεις....
Από την άλλη έχω κάνει όλο το μέρος γράφημα με το ppm και δεν πήρα κάπου αλλού βαθύ μεγάλο στόχο και από αυτό συμπεραίνω ότι πρέπει να είναι το δοκίμιο που είχα βάλει πριν 8 χρόνια και αν συγκρίνω και με το κάνιστρο στο μέτρο που ξέρω ακριβώς πού είναι και πως το μπουκώνει δεν μου φαίνεται κάτι το ακατόρθωτο να έχει πιάσει αυτόν το μεγάλο στόχο...
Σίγουρα όμως από ένα βίντεο χωρίς ο άλλος να ξέρει τις ρυθμίσεις μπορει εύκολα να ξεγελαστεί....
Πάντως 50 λεπτά στους 40 πόντους με 1 gain παρακαλώ το πάει περίπατο με των 11 dd -
Minelab Gpx
@paoktsis φίλε είναι αποδεδειγμένο ότι η πλειοψηφία που το έχει αγοράσει δεν μπορεί να το δουλέψει όσο καλό και να είναι το μηχάνημα για τον εξής λόγο,όλοι θέλουν ένα μηχάνημα να έχει δύο κουμπιά και να τα κάνει όλα τέλεια...
Δυστυχώς ευτυχώς το gpx απευθύνεται σε επαγγελματίες που ψάχνουν σε δύσκολα εδάφη φυσικό χρυσό και όπως είναι λογικό έχει πολλές ρυθμίσεις και συνδυασμούς για την κάθε περίπτωση ώστε να πάρει ο χειριστής στο Μαξίμου των δυνατοτήτων του....
Με τόσα καλά λόγια που έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια για το gpx θα είχε γεμίσει ο κόσμος με αυτά, αλλά όπως γνωρίζεις μόνο αυτοί που ξέρουν τα έχουν σε εκτίμηση 😁 -
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ σταμπας που ναι ρε?
Έμαθε οτι πήρα gpx και είχε βγει παγανιά να μαζέψει ότι προλαβαίνει🤣🤣🤣
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Σωστός ο φίλος..Τώρα που άκουσα πως κελαιδαει το Νουνού στο βίντεο θα έρθω να στον βγάλω εγώ τον στόχο για ένα καλό ζέσταμα...