εκτακτη ανακοινωαη του εοφ προς κατοχος gpx σε περιπτωση που ανεβασουν το gain καταβαινει με εκθετικη μειωση το μγεθος του τσουτσουνιου τους...Κολσα τομαρ αλλα ολα δλευουν κομπλε μαθαινει κ ελληνικα η αμερικανα...τα μεμετακια θα γαζωσουν στ αδεια πηρα κ τ ιμπακτ αλλα εχουμε κ αμαρικανακια γκαρτ 2500 και σουπερσκαν κ αλλα επωνυμα
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
εκτακτη ανακοινωαη του εοφ προς κατοχος gpx σε περιπτωση που ανεβασουν το gain καταβαινει με εκθετικη μειωση το μγεθος του τσουτσουνιου τους...
Ωχ, κλάμα παοκτσής και κώστας.
'''''''Κολσα τομαρ αλλα ολα δλευουν κομπλε μαθαινει κ ελληνικα η αμερικανα...''''''
Τελικά ζαγαράκο, μάλλον θα μας γυρίσεις Ελλάδα με το κορμί. Θα έχει μάθει άπταιστα και ακανέδικα ελληνικά.
τα μεμετακια θα γαζωσουν στ αδεια πηρα κ τ ιμπακτ αλλα εχουμε κ αμαρικανακια γκαρτ 2500 και σουπερσκαν κ αλλα επωνυμα
Τούρκια ωρέ? Πάει , χάλασες.
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο Minelab Gpx:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
εκτακτη ανακοινωαη του εοφ προς κατοχος gpx σε περιπτωση που ανεβασουν το gain καταβαινει με εκθετικη μειωση το μγεθος του τσουτσουνιου τους...
Ωχ, κλάμα παοκτσής και κώστας.
'''''''Κολσα τομαρ αλλα ολα δλευουν κομπλε μαθαινει κ ελληνικα η αμερικανα...''''''
Τελικά ζαγαράκο, μάλλον θα μας γυρίσεις Ελλάδα με το κορμί. Θα έχει μάθει άπταιστα και ακανέδικα ελληνικά.
τα μεμετακια θα γαζωσουν στ αδεια πηρα κ τ ιμπακτ αλλα εχουμε κ αμαρικανακια γκαρτ 2500 και σουπερσκαν κ αλλα επωνυμα
Τούρκια ωρέ? Πάει , χάλασες.
εννοείτε μο ακανεδκα το αντρικό μόριο λέγεται μαλαπερδα τέτοια μαθαιν ...το ιμπατ που λέει κ οβελιξ είναι δώρο από μεμετισα για να γίενου μαχαραγιάς .
Youtube Video -
Minelab Gpx
@stampa λες και δεν ειμασταν ακριβοτεροι απο αλλες χωρες..
Αν το λες βάση μισθοδοσίας του Έλληνα συμφωνώ,αλλά σαν τιμές η Ελλάδα έχει πιο χαμηλές τιμές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες γενικά στους ανιχνευτές..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@stampa λες και δεν ειμασταν ακριβοτεροι απο αλλες χωρες..
Αν το λες βάση μισθοδοσίας του Έλληνα συμφωνώ,αλλά σαν τιμές η Ελλάδα έχει πιο χαμηλές τιμές από άλλες ευρωπαϊκές χώρες γενικά στους ανιχνευτές..
Στα περισσότερα προϊόντα υπάρχουν καλύτερες τιμές σε άλλες χώρες (ας μην τις ονομάσω, πλην Γερμανίας) και μιλάμε για προιοντα του ειδους γενικά, όχι για αλλα πράγματα.
Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα .. τηλεφωνώ και ρωτώ ποσο θα μου βγει η ζώνη πλήρες για το Gpx και μου δίνουν τιμή 120€, δεν ήθελα και πολύ μετά απ αυτό που άκουσα και φέρνω από Γαλλία την pro swing 45 στα ίδια χρήματα με τα μεταφορικά μαζί από αντιπροσωπία εκεί.
Δεν παρακολουθώ τις τιμές των μηχανημάτων γενικως να συγκρίνω μα όταν χρειάζομαι κάτι τότε ανακαλύπτω πως έχουμε διαφορες αρκετές, όπως και στο Gpx που είχα πάρει.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
@stampa κάτι έγραφε η αντιπροσωπεία ότι ήταν σε προσφορά καλοκαιριού,δεν θυμάμαι ακριβώς.παντος το Νοξ ήταν πιο φτηνό εδώ από τας ευρωπας.πολυ πιο ακριβοί είμαστε στα τουρκικά μάλλον μας έχει βάλει δασμούς ο Ερντογάν 🤣😂🤣 για να μην τα σηκώσουμε όλα με αυτά.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Minelab Gpx
Ο/Η @Lord είπε στο Minelab Gpx:
@stampa κάτι έγραφε η αντιπροσωπεία ότι ήταν σε προσφορά καλοκαιριού,δεν θυμάμαι ακριβώς.παντος το Νοξ ήταν πιο φτηνό εδώ από τας ευρωπας.πολυ πιο ακριβοί είμαστε στα τουρκικά μάλλον μας έχει βάλει δασμούς ο Ερντογάν 🤣😂🤣 για να μην τα σηκώσουμε όλα με αυτά.
Ισως να είναι όπως τα λέτε με τις τιμές καινούργιων μηχανημάτων μιας και δεν τις παρακολουθώ.
Αξεσουάρ ομως κτλ ειδα διαφορες σε συγκεκριμένα πράγματα, τουλάχιστον αυτά που κοίταγα εγώ.PS
-
Minelab Gpx
@stampa έχεις κάποιο e-shop να μου προτείνεις από Ευρώπη;θέλω και εγώ να πάρω κάποια αξεσουάρ για το Νοξ.
Αν ναι στείλε σε πμ αν δεν θέλεις εδώ.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Minelab Gpx
Ο/Η @Lord είπε στο Minelab Gpx:
@stampa έχεις κάποιο e-shop να μου προτείνεις από Ευρώπη;θέλω και εγώ να πάρω κάποια αξεσουάρ για το Νοξ.
Αν ναι στείλε σε πμ αν δεν θέλεις εδώ.Δεν γνωρίζω για το nox φιλε δυστιχως. Γενικα ψάχνω συγκεκριμένα αυτό το προϊόν που με ενδιαφέρει γνωρίζοντας την τιμή εδώ εφόσον υπάρχει και μετά το ψάχνω που θα μπορούσα να το βρω και σε ποια τιμή με τα έξοδα αποστολής συν αλλα έξοδα εάν υπάρχουν.
Καποιες φορες παίζουν και προσφορές σε διαφορα καταστήματα.PS
-
Minelab Gpx
@stampa Πήρε το gpx 6000 φίλε ένα 500 Ρίκο πάνω..Πήγε στης 7000 ευρώ...τζάμπα πράγμα...Προχτές το είδα και εγώ,αλλά πήρε γιατί φταίμε εμείς με τα gpx..Oλοι μας παρακολουθούμε τι λέμε...
-
Minelab Gpx
@paoktsis από ότι έριξα μία ματιά οι τιμές έχουν ανέβει παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα στο 6000 και στο GPZ 7000...
Λες η επίσημη αντιπροσωπεία να μας διαβάζει και βάση αυτά που λέμε να ανεβάζει και τις τιμές 😜😂😂 -
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@stampa Πήρε το gpx 6000 φίλε ένα 500 Ρίκο πάνω..Πήγε στης 7000 ευρώ...τζάμπα πράγμα...Προχτές το είδα και εγώ,αλλά πήρε γιατί φταίμε εμείς με τα gpx..Oλοι μας παρακολουθούμε τι λέμε...
Είναι πολλά τα χρήματα όπως και να χει, ακόμα και φθηνότερα να ήταν και το 6000 και το 7000.
Μπορεί να είμαστε λάτρεις αλλα η αλήθεια αλήθειαPS
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Όλοι μας διαβαζουνε φίλε..Και πριν 1,5 χρόνο λέγαμε σε vlf μόνο τον ήχο να ακούτε είναι το βασικότερο πράγμα..Ούτε οθόνες και αρώματα και βγαίνανε μετά από καιρό μερικοί σε βιντεο που κάνανε και λέγανε τα λόγια μας ενώ πρώτα λέγανε να κοιτάτε την οθόνη να μην σκάβετε τζάμπα...
-
Minelab Gpx
@stampa Παναγιώτη ξέρεις πολύ καλά ότι τα συγκεκριμένα μηχάνηματα προορίζονται για επαγγελματική χρήση και όχι για χόμπυ και σίγουρα για έναν επαγγελματία η απόσβεση θα είναι σχεδόν σίγουρη...
Αν λέμε ακριβά αυτά τα επαγγελματικά μηχανήματα τότε τι να πούμε για αυτά που γαζώνουν τα μεταλλεύματα... -
Minelab Gpx
@stampa αμάξι παίρνεις φίλε με αυτά τα λεφτά η ένας απλός υπάλληλος παίρνει τόσα όλο τον χρόνο...Ας τα έχουμε τουμπανω και ας τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας...
-
Minelab Gpx
@paoktsis Όλοι μας διαβαζουνε φίλε..Και πριν 1,5 χρόνο λέγαμε σε vlf μόνο τον ήχο να ακούτε είναι το βασικότερο πράγμα..Ούτε οθόνες και αρώματα και βγαίνανε μετά από καιρό μερικοί σε βιντεο που κάνανε και λέγανε τα λόγια μας ενώ πρώτα λέγανε να κοιτάτε την οθόνη να μην σκάβετε τζάμπα...
Δεν ξέρουν όμως ότι για να συλλάβεις τον πονηρό ηχώ πρέπει να έχεις και μουσικό αυτί 😁
-
Minelab Gpx
@paoktsis αμάξι παίρνεις φίλε με αυτά τα λεφτά η ένας απλός υπάλληλος παίρνει τόσα όλο τον χρόνο...Ας τα έχουμε τουμπανω και ας τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας...
Και τι το θέλεις το αμάξι να πληρώνεις ασφάλεια τέλη και να καταναλώνεις βενζίνη,πάρε ένα Νουνού να σου χαμογελάσει η τύχη 😂😂😂