@paoktsis οπότε δεν κάνει για κάποιον που ψάχνει κρυμμένα αντικείμενα...
Ευχαριστώ φίλε.
-
Minelab Gpx
Ο/Η @VERGA είπε στο MINELAB GPX:
Βλέπω τον απόγονο του GPX 5000 (το GPX 6000) και αναρωτιέμαι αν πραγματικά προσφέρει κάτι παραπάνω από το 5000 σε αποτελέσματα και όχι σε οθόνες ή άλλους μοντερνισμούς.
Πάρε το 5000 που παίζει κ σε καλή τιμή παραπάνω δε χρειάζεται
-
Minelab Gpx
@VERGA Καμια σχεση το gpx 6000 με το gpz 7000 .. εντελως αλλα μηχανακια με αλλη τεχνολογια. Κλασεις ανωτερο το gpz.
To 6000 εχει φτιαχτει για την ευκολια του που προσφερει σε εναν νεοεισερχομενο στο prospecting απο αλλη κατηγορια (αυτη των vlf) καθως ειναι πληρες αυτοματοποιημενο με αποτελεσμα ο χειρηστης να δουλεψει ακομη και την ιδια μερα με το που θα το βγαλει απ το κουτι.
Το 5000 εχει καμια 10ετια στην αγορα και προκειτε για ενα απ τα καλυτερα μηχανηματα που εχει βγαλει ποτε η εταιρια. Σταθερη αξια, απλα επρεπε να εξελιχθεί οπως ολα τα προιοντα γενικως.PS
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX:
Το gpx 6000 είναι ο μικρός αδελφός από το gpz 7000..Απευθύνεται σε άλλους είδους έρευνα...Είναι καθαρά για χρυσοθυρια σε χώρες που βγάζουμε ψήγματα...Δεν έχει τις ρυθμίσεις όπου έχουνε τα παλιότερα gpx...
Πιο πολυ θα λεγα αδελφος του GM (αν και vlf) λογου της αυτοματοποίησης παρα του 7000 λογο της μικρης ομοιοτητας της εμφανισης
PS
-
Minelab Gpx
@stampa
Οπότε μεταξύ 5000 και 6000 διαλέγουμε το 6000 μόνο για τις ευκολίες που προσφέρει;
Δηλαδή στην ουσία για μένα που δεν έχω εμπειρία το καλύτερο είναι το 6000; -
Minelab Gpx
Ο/Η @VERGA είπε στο MINELAB GPX:
@stampa
Οπότε μεταξύ 5000 και 6000 διαλέγουμε το 6000 μόνο για τις ευκολίες που προσφέρει;
Δηλαδή στην ουσία για μένα που δεν έχω εμπειρία το καλύτερο είναι το 6000;Το 6000 θα το δουλέψεις άμεσα, επιτόπου που λεμε πας για έρευνα.
Το μείον του είναι ότι δεν έχει απόρριψη σιδήρου σε σχέση με το 5000 και δεν υπάρχει πληθώρα επιλογής πηνίων. Υπολογίζεις όλα τα παραπάνω συν τη διαφορα χρημάτων και αποφασίζεις.
Από θέμα επιδόσεων βάθους δεν βλέπω διαφορες μα αν σκεφτείς τη δυνατότητα επιλογής πηνίων στο 5000 θεωρώ ότι χάνει στα σημεία το 6000.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα περισσότερο.PS
-
Minelab Gpx
@stampa
Όχι δε με μπέρδεψες καθόλου. Κατάλαβα πολύ καλά.
Για μένα αν δεν παίρνει 22'' πηνίο το 6000 νομίζω αξίζει να πάω στο 5000. Χρόνο έχω να το μάθω...
Και πάλι σ' ευχαριστώ. -
Minelab Gpx
@VERGA εάν σου ξυνονται 6.500 ευρώ φίλε τι να σου πω...Πρώτον το gpx 6000 δεν έχει soil tomings και iron reject...Το 5000 μια χαρά κάνει την δουλειά και με το παραπάνω...Πολύ καλά τα είπε ο φίλος ο stampa Γενικά για τις διάφορες...Και καταρχήν το gpx 6000 φοράει 2 mono coil,και είναι 14 dd για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές...Το gpx 6000 είναι καθαρά για χρυσοθυρια...Gpx 5000 και ξερό ψωμί..Αυτά τα λόγια που σου λέμε δεν θα τα ακούσεις από πουθενά..Ούτε από αντιπροσώπους..Μόνο από τρελαμενα ψαχτηρια....
-
Minelab Gpx
@VERGA εάν σου ξυνονται 6.500 ευρώ φίλε τι να σου πω...Πρώτον το gpx 6000 δεν έχει soil tomings και iron reject...Το 5000 μια χαρά κάνει την δουλειά και με το παραπάνω...Πολύ καλά τα είπε ο φίλος ο stampa Γενικά για τις διάφορες...Και καταρχήν το gpx 6000 φοράει 2 mono coil,και είναι 14 dd για τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές...Το gpx 6000 είναι καθαρά για χρυσοθυρια...Gpx 5000 και ξερό ψωμί..Αυτά τα λόγια που σου λέμε δεν θα τα ακούσεις από πουθενά..Ούτε από αντιπροσώπους..Μόνο από τρελαμενα ψαχτηρια....
Και αν βρει μεραχειρα 4000 η 4500 και αυτά θα σε καλύψουν
-
Minelab Gpx
Ο/Η @pro είπε στο MINELAB GPX:
Καλά τα λέει η Minelab φιλε pro το έχω δει το πινακακι. Δε φοράνε όλα τα μοντέλα την ίδια διάμετρο πηνίου στα τεστ αλλα μιας και είναι μηχανήματα ψηγμάτων, δικαίως γίνονται σε ψήγματα μιας και απευθύνονται στους επαγγελματίες του είδους.
Η πληθώρα επιλογής πηνίων ομως για τη σειρά Gpx εως και το 5000 μιας και είναι χρόνια στην αγορά, κάνει μεγάλη ανατροπή σε επιδοσεις ακόμα και απ το 7000 τουλάχιστον για τις δικές μας έρευνες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.
Ο κύριος λογος που μένω ακόμη στο 5000 μου.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
Ο/Η @pro είπε στο MINELAB GPX:
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX:
λα τα μοντέλα την ίδια διάμετρο πηνίου στα τεστ αλλα μιας και είναι μηχανήματα ψηγμάτων, δικαίως γίνονται σε ψήγματα μιας και απευθύνονται στους επαγγελματίες του είδους.
Η πληθώρα επιλογής πηνίων ομως για τη σειρά Gpx εως και το 5000 μιας και είναι χρόνια στην αγορά, κάνει μεγάλη ανατροπή σε επιδοσεις ακόμα και απ το 7000 τουλάχιστον για τις δικές μας έρευνες που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.
Ο κύριος λογος που μένω ακόμη στο 5000 μου.Φιλε @stampa να μεινεις και μη κανεις το λαθος να το αλλαξεις πχ. αν ασχολεισαι με ψηγματα περνεις και ενα Gold Monster που δεν κουραζει .. (γνωριζω ανθρωπο που απο το GPX5000 πηγε στο GPZ7000 και μεσα σε ~20 μερες ξαναγυρισε στο GPX 5000 )
Όπως τα λες είναι φιλε, έτσι ακριβώς!
PS
-
Minelab Gpx
@pro Επισης φιλε, επειδή δεν ειδα αυτά που ήθελα στο 7000 και ακόμη λιγότερο στο 6000, είναι και ο λόγος που έχω επενδύσει σε αξεσουάρ για το 5000 μου τα προηγούμενα χρόνια έως και σήμερα. Θεωρώ λοιπόν όπως και έχω ξαναπεί όταν ανακοινώθηκε η άφιξη του 6000 και τα χαρακτηριστικά του ότι δεν υστερούμε πουθενά σε σχέση με τα νέα μοντέλα σύμφωνα με τις έρευνες που μας ενδιαφέρουν.
Τώρα ... για κάποιον που θέλει να αγοράσει σήμερα το σίγουρο είναι ότι έχουν αναφερθεί υπέρ - κατά των μηχανημάτων εδώ μέσα.
Μπορεί να μελετήσει, να ζυγίσει, να βάλει προτερεοτητες επιλογής σε θέλω και να πάρει την τελική απόφαση.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
@stampa Νουνού και άγιος ο θεός..Πάντα να ακούς τις άλλες γνώμες αλλά ποτέ από την ιδέα σου να μην βγαίνεις..
-
Minelab Gpx
@stampa Νουνού και άγιος ο θεός..Πάντα να ακούς τις άλλες γνώμες αλλά ποτέ από την ιδέα σου να μην βγαίνεις..
Να είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, να ξεχωρίζεις τα πραγματικά θέλω σου απ τα μου αρέσει.
Αυτος που ξέρει και ξέρει πως ξέρει .. είναι σοφός, ακολούθησε τον!PS
-
Minelab Gpx
@stampa Που να έρθει το gpx με τον 25 τον nugget finder mono...Χαμός θα γίνει με τον kosta13...Ποιος θα τον πιάνει...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Chris1 είπε στο Minelab Gpx:
@stampa
ε, μα. Κοντεύουμε να βυζάξουμε όλο το ολλανδικό γάλαχαχαχα ..
PS