@ΑΝΔΡΕΑΣ όχι ρε αντρίκο σαν μέγεθος και βάθος ειναι εύκολος στόχος για τα παλμικα με δίσκο, στο μόνο που επιφυλάσσουμε είναι το κράμα του συγκεκριμενου μέταλλου.
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ όχι ρε αντρίκο σαν μέγεθος και βάθος ειναι εύκολος στόχος για τα παλμικα με δίσκο, στο μόνο που επιφυλάσσουμε είναι το κράμα του συγκεκριμενου μέταλλου.
Γ τ κράμα λέω κ γω τ μέγεθος τ πάει κ +50%κατω
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 λογικά όμως θα έπρεπε να το πιάσεις και εσύ με το δικό σου, πιστεύω ότι κάτι παίζει με το κράμα μετάλλου.
Κώστα αυτό μου έκανε εντύπωση καί εμένα καί στον αέρα που το δοκίμασα δεν το έπιανε πολύ από το θυμάμαι τό sniffer με δίσκο το έπιανε περίπου στους 80 πόντους αέρα, είναι καθαρός χαλκός για την ακρίβεια φίλο χαλκού αλλά από κάτω έχει αλουμινίο τώρα να επιρεαζεται αυτό το νά πω δεν ξέρω.Εκει πού τό είχα εύκολο στόχο τελικά τό έπιασα μόνο με τό τελάρο 😄
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Να μάθεις να υπολογίζεις από δοκιμές του αέρα σε διάφορα αντικείμενα πόσο τοις εκατό έχεις μείωση στο έδαφος και πόσο τοις εκατό μπορεί να σου δώσει η οξείδωση...
Με αυτό τον τρόπο μπορείς θεωρητικά να καταλάβεις πολλά για τους ανιχνευτές... -
Minelab Gpx
@omerta13_12 παράδειγμα αν αυτό το αντικείμενο το έπιανε στο 1,5 μέτρο στον αέρα και δεν μπορούσες στο χώμα να το πιάσεις στους 60 πόντους θα σήμαινε ότι έχεις απώλεια πάνω από 50% οπότε το μηχάνημα θα έκανε μόνο για δοκιμές του αέρα 😁
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 παράδειγμα αν αυτό το αντικείμενο το έπιανε στο 1,5 μέτρο στον αέρα και δεν μπορούσες στο χώμα να το πιάσεις στους 60 πόντους θα σήμαινε ότι έχεις απώλεια πάνω από 50% οπότε το μηχάνημα θα έκανε μόνο για δοκιμές του αέρα 😁
Εξαρτάτε το μηχάνημα Κωστα στα βλφ κ τα 12βολτα παλμικα είναι όπως τα λες στα 24βολτα δεν έχει μεγάλη διαφορά αερας-χωμα
-
Minelab Gpx
Είναι καί τό χώμα δύσκολο βέβαια αλλά και πάλι τέτοια μείωση βάθους απαγορεύεται νά έχει ένα μηχάνημα αλλά εντάξει σε ένα απλό μηχανήμα μη επώνυμο είναι λίγο τό κακό τό μεγάλο κακό είναι στα vlf πού είναι καί επώνυμα διαφημίζοντας τά νά πιάνουν στόχους πάνω από μέτρο στον αέρα εκεί πώς αντιδράς μετά?Πιστεύω ότι εδώ στην Ελλάδα διαφημίζουν εντελώς μα εντελώς λάθος τά μηχανήματα στην ουσία με αυτό πού κάνουν τά μειώνουν όι ίδιοι χωρίς καν να τό καταλάβουν πουλώντας παραμύθι στους αρχάριους
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 ακριβώς όπως το είπες τα μειώνουν οι ίδιοι εννοώ τα μηχανήματα είναι μια χαρα για αυτό που έχουν κατασκευαστεί να κάνουν.... Δυστυχώς όμως η νοοτροπία δύσκολο να αλλάξει...
-
Minelab Gpx
@Chris1 τί κεραία χρησιμοποίησες? Είχε υγρασία το χώμα?
HDR-160Mhz όχι δεν είχε υγρασία μία χαρά ήταν το έδαφος...
Μπορείτε να πάρετε το εργαλείο σας και να πάτε να δοκιμάσετε 😁Φίλε, με 160 MHz, το πολύ πολύ να έβλεπες με το μικροσκόπιο κάποιο pixel της οθόνης. Με τέτοιο λ τί περίμενες δηλαδή να δείς όταν έχεις τέτοιο μέγεθος στόχου?
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Minelab Gpx:
Εξαρτάτε το μηχάνημα Κωστα στα βλφ κ τα 12βολτα παλμικα είναι όπως τα λες στα 24βολτα δεν έχει μεγάλη διαφορά αερας-χωμα
Τά 24βολτα γκρινιάζουν πολύ.Βασικα πιστεύω στα πάλμικα δεν είναι θέμα βολτ σκέψου ότι το minelab gpx δεν νομίζω νά είναι πάνω από 12v
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Να μάθεις ν............... .πόσο τοις εκατό μπορεί να σου δώσει η οξείδωση...
Η οξείδωση κόβει, δεν δίνει.
-
Minelab Gpx
@Chris1 να ξέρεις τα σιδερένια αντικείμενα που βρίσκονται χρόνια μες στη γη και έχουν σαπίσει πώς τα πιάνουν οι ανιχνευτές τότε δεν θα έχεις αυτή την άποψη 😁
-
Minelab Gpx
Επίσης άλλος ένας στόχος που ήταν αόρατος από όλους τους δίσκους είτε vlf είτε παλμικούς (εκτός gpx-lorenz). Εδώ τό έπιασα με τελάρο 1x1 αρκετά καλά αλλά με το 1,9χ1,9 ζωρίστηκε λίγο γιατί ήταν σχετικά βαθύ καί μικρό το αντικείμενο καί μεγάλο τό τελάρο για τέτοιου είδους αντικείμενο.Το two box tm 808 δεν τό έπιασε καί δικαιολογημένα διότι ήταν μικρό τό κουτάκι γι'αυτό τό βάθος παρόλα αυτά τό χαλκό τό έπιασε καλά κάτι πού δεν τό περίμενα για το tm 808.Εδω περνάει εύκολα το gpx-lorenz τί λέτε? Με τό Lorenz μιλάω πάντα για δίσκο με τελάρο τό έχει άνετα
-
Minelab Gpx
@Kostas-13
ότι πείς Κωνσταντίνε. Απλώς νόμιζα ότι το οξείδιο του σιδήρου είναι αμέταλλο και ως εκ τούτου δεν υπάρχει για τον μαγνήτη. -
Minelab Gpx
@Chris1 Σιδερένιο αντικείμενο στους 60 πόντους το έπιανε το μηχάνημα με ευρος τεράστιο όταν ξεθαφτηκε και ξανά τοποθετήθηκε στην ίδια μεριά για να μείνει για δοκιμαστήριο το εύρος μειώθηκε δραματικά....
-
Minelab Gpx
@Chris1 πού οφείλεται αυτή η διαφορά στο πιάσιμο του στόχου πριν και μετά που ανέφερα πιο πάνω πραγματικά ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει να μάθω.
Γιατί όπως είναι γνωστό όποιος νομίζει ότι τα ξέρει όλα δεν ξέρει τίποτα και εγώ δεν είμαι από αυτά τα άτομα,μου αρέσει να μαθαίνω...