Ρε σατανάδες εδώ δεν παλεύεται το σκάψιμο με το 18άρι εσείς θέλετε να κοτσαρετε και τελάρα...
-
Minelab Gpx
@stampa Τετοια ωρα τετοια λογια και αντε μετα να κοιμηθεις φιλαρακι..Τον παραδεχομαι ειναι μεγαλη μαφια...Ερωτας φιλε ερωτας...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο MINELAB GPX 4000:
Ρε σατανάδες εδώ δεν παλεύεται το σκάψιμο με το 18άρι εσείς θέλετε να κοτσαρετε και τελάρα...
Θα πάρουμε μεγαλύτερη σπάτουλα απ τη δικιά σου
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο MINELAB GPX 4000:
εκει ειναι το φαει φιλε...τουλαχιστον ειμαστε φετες και κορμι για παραλια και κατω τον 40 ετων...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο MINELAB GPX 4000:
Ο/Η @Λεων είπε στο MINELAB GPX 4000:
Φιλε ωραιος..Ειμαι πολυ μακρυα απο εσενα και τον stampa αλλιως θα κανονιζαμε πολλα πραγματα και δεν θα εμεινε τιποτα στα ισα του...Δειξε και τα αλλα τα καλα τα πλαισια τα μεγαλα...Ας παρουνε ματι και τα αλλα μελη...
Τα εχω ανεβασει τουλαχιστον δυο φορες...απλα χρωσταω βιντεο..
Τουλαχιστον τα μεγαλα τα πλαισια εχουνε σταθεροτητα με το gpx?Κοιτα να δεις, αναλογα την μερα και το σημειο που εισαι...απλα ξερεις οτι και με 2 gain γ@μας...τωρα αφου θες κατι να δεις μη σε αφησω παραπονεμενο..χαχαχαχ, θα ανεβασω κατι που δεν εχεις δει απο κοντα...
-
Minelab Gpx
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο MINELAB GPX 4000:
@Λεων λέων κιβώτιο στ 1.8 το έχει ;;
αρκει να περασεις απο πανω του...
-
Minelab Gpx
@Λεων θα με κανεις οταν τελειωσει η καραντινα να ερθω με το ποδηλατο στο αγρινιο...με gain 2 kαι deep τον τεντωσε τα μπουρια τον δικαστη?
-
Minelab Gpx
@Λεων θα με κανεις οταν τελειωσει η καραντινα να ερθω με το ποδηλατο στο αγρινιο...με gain 2 kαι deep τον τεντωσε τα μπουρια τον δικαστη?
Δικαστη ονομαζω το Αμπρι..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Λεων είπε στο MINELAB GPX 4000:
Δικαστη ονομαζω το Αμπρι..
εκει τα εργαλεια λενε την αληθεια...αυτο το βιντεο το ειχες ανεβασει πριν καμια 8 χρονια εαν θυμαμαι καλα...
-
Minelab Gpx
εκει τα εργαλεια λενε την αληθεια...αυτο το βιντεο το ειχες ανεβασει πριν καμια 8 χρονια εαν θυμαμαι καλα...
Βασικα το πρωτοανεβασα απο το 2009 που το φτιαξαμε, απλα σε αλλη σελιδα τοτε
-
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο MINELAB GPX 4000:
Κανεις σας δε ρωτησε ομως γιατι .. ''δικαστης'' ..
Την καλημερα μου σε ολους
Γιατι δικαζει οδους λένε ψέματα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Minelab Gpx
Κανεις σας δε ρωτησε ομως γιατι .. ''δικαστης'' ..
Την καλημερα μου σε ολους
Tιμωρος επρεπε να λεγεται και οχι δικαστης...Εκει θα φαινονται ολα...
-
Minelab Gpx
Tιμωρος επρεπε να λεγεται και οχι δικαστης...Εκει θα φαινονται ολα...
Αρκετα ποιο παλια ηθελε να ερθει καποιος απο πολυ μακρια για να δοκιαμσει ενα εκ Γερμανιας μερια Ακριβο Μοντελο ...συγκεκριμμενα το ακριβοτερο που βγαζει...μιας γνωστης εταιρειας που πολλοι εμπιστευτηκαν...τελικα δεν ηρθε για καποιον λογο παρολο που βρισκοταν στα μερη μου... μετα απο κανα 3μηνο εμαθα απο γνωστο-φιλο οτι ο σκοπος που ηθελε να ερθει για δοκιμες ηταν, να βγαζαμε φωτο απο τις δοκιμες και να ανεβαζα τοτε στο θεμα...Δοκιμαστηρια κτλ...οτι τα γ@μησε ολα και μετα να το εβγαζε για πουλημα!!! μολις το ακουσα απλα γελασα..λες και γω θα δεχομουν τετοιο πραγμα...απο κει να καταλαβεις...
Υ.Γ. Νομιζω το ειχε πληρωσει καιαν 45-50...χιλιαρικα...ηταν το pro βλεπεις!! χαχχαχα