Τώρα κακός βάζει τα 2 vlf έναντι του gpx για να τα συγκρινη..Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με αυτά τα μηχανήματα έναντι του gpx..Tωρα το tarcacci δεν είναι και πιο φτηνό vlf..Το έχω βρει στην Ευρώπη όπου ξεκινάει από 1550 έως 1700 ευρώ με διάφορα εχτρα αξεσουάρ..Στην Αμερική το διαφημίζουμε ότι είναι το βαθύτερο vlf σε hot ground όπου είναι και η χώρα προέλευσης του..
-
Minelab Gpx
@paoktsis Ο σκοπός μου δεν ήταν η σύγκριση αλλά να δούμε λίγο τα πραγματικά βαθη που μπορεί να κάνει διάκριση ένα vlf σε ένα νόμισμα ακούγονται κάτι τρελά για 40 και 50 πόντους
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Φίλε ξέρουμε καλά τι γίνεται με τα vlf και τα βάθη τους και πόσο μπορούνε να φτάσουμε σε όλα τα εδάφη..Το ξέρω το είπες πληροφοριακά αλλά αστούς να νομίζουμε πως πάνε 2 και 2,5 μέτρα..Αυτοί που τα λένε σε διάφορες σελίδες στο fb και σε άλλες..Θα περπατάνε επάνω στα λεφτά και χαμπάρι δεν θα περνούσε..Θα νομίζουμε ότι μπορούνε πάνε 2 μέτρα και μετά από χρόνια θα πούνε γιατί..Εγώ κάτω από 70 πόντους δεν πήγα ποτέ...
-
Minelab Gpx
@Chris1 από αυτούς που λένε ότι ότι πάνε 2 μέτρα με τα vlf και πολύ βαθύτερα σε δύσκολα και αργυλοδι εδάφη και σε σφηχτα Κοκκινοχώματα όπου όλα πανάκριβα εργαλεία βλέπουνε φαντάσματα...Σε αυτά τα εδάφη θα πάω βαθύτερα...Στο μετρό θα βλέπουνε φαντάσματα αυτά τα σούπερ ντουπερ εργαλεία σε αυτά τα εδάφη που σου είπα...
-
Minelab Gpx
Ο καθένας μπορεί να λεει ότι θέλει από δω κι από κει … και κάπως έτσι πετάνε οι γαιδαροι στο τέλος
Μην αγχώνεστε, έξω απ το χορό όλοι ξέρουν τα βήματα και αντί κάποιοι να νοιάζονται για την ιδια την επιτυχία (να τα πάρουν δλδ) αυτοί νοιάζονται για τη δόξα. Και για να λεμε και το άλλο … αυτό κάποιους άλλους τους συμφέρει!
Όποτε θα μπορούσα να πω … «συνεχίστε έτσι τα πάτε περίφημα!»PS
-
Minelab Gpx
@paoktsis Στου κουφού την πόρτα,πάρε την πόρτα και φύγε...
Εμείς φίλες στο Νουνού αφοσιωμένοι και άσε τους άλλους να λένε 💪😜
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 Εμείς φίλε στον έρωτα μας και στην δουλειά μας και ας αφήσουμε τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει την δουλειά του όπως θέλει.. Ο καθένας βολεύεται με τα μηχανήματα του και όσο αντέχει η τσέπη του..Την καλημέρα μου σε όλα τα πσαχτηρια....
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@stampa @paoktsis παρακαλώ τα ΝΟΥΝΟΥ σήμερα να μείνουν μέσα μην πάθουν από το ψύχος κανένα κρυολόγημα 🤣🤣🤣
Καλημέρες............Μεχρι -17 εχω βγει και δεν ειχε κανενα προβλημα το Gpx, μα ουτε και το Ppm ... για πιο πολυ κρυο δε ξερω, δεν ετυχε ακομη
Καλημερα σε ολους.PS
-
Minelab Gpx
Τρελή αναμονή αλλά τελικά άξιζε τον κόπο......
Καλοτυχο ρε γκαντεμ
-
Minelab Gpx
Τρελή αναμονή αλλά τελικά άξιζε τον κόπο......![0_1644500777143_IMG_20220210_154554.jpg]
Καλοριζικο κωστή, εμενα παντως ποιο πολυ θα με ενδιεφεραι το ερπυστριοφορο!!!
-
Minelab Gpx
@Kostas-13 η μπουλντόζα είναι "υπονοούμενο" για το βάθος του δίσκου ε;😀
Καλορίζικος και να βγάζει μόνο κίτρινα!!!Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Minelab Gpx
@Λεων Καλοριζικο κωστή, εμενα παντως ποιο πολυ θα με ενδιεφεραι το ερπυστριοφορο!!
Εσύ αδικείσαι παιδί μου με την τρέλα που έχεις για τους εκσκαφείς χειριστής έπρεπε να έχεις γίνει.
-
Minelab Gpx
@Λεων Καλοριζικο κωστή, εμενα παντως ποιο πολυ θα με ενδιεφεραι το ερπυστριοφορο!!
Εσύ αδικείσαι παιδί μου με την τρέλα που έχεις για τους εκσκαφείς χειριστής έπρεπε να έχεις γίνει.
...το πρωτο που θα κανω αν βγει καμια δουλεια, θα ειναι τσαπα!!!