Περιεργάστηκα λίγο το 5000 και δε βλέπω το κλασσικό discrimination για απόρριψη - διαχωρισμό μετάλλων.
Κοινώς να μη βαράει πρόκες κλπ υπάρχει τρόπος;
-
Minelab Gpx
@Λεων ναι το είδα.
Έχει ένα παράδοξο τρόπο αλλά αυτό κατάλαβα ότι είναι για σιδηρούχα εδάφη. Είναι και για μικροαντικείμενα;
Έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα vlf όταν το βάζεις κάτω από 25-30 να μη βαράει; -
Minelab Gpx
Ο/Η @VERGA είπε στο Minelab Gpx:
@Λεων ναι το είδα.
Έχει ένα παράδοξο τρόπο αλλά αυτό κατάλαβα ότι είναι για σιδηρούχα εδάφη. Είναι και για μικροαντικείμενα;
Έχει τα ίδια αποτελέσματα με ένα vlf όταν το βάζεις κάτω από 25-30 να μη βαράει;Η διαφορα ειναι οτι και να το εχεις στο 0 αυτο οταν περασει πανω απο σιδηρουχο, θα αρχισει να χτυπησει και θα το κοψει αποτομα...αυτο ειναι η απορριψη που εχει και οχι εντελως βουβο
-
Minelab Gpx
@Λεων σ' ευχαριστώ πολύ. Θα το μάθω σιγά σιγά και με τη βοήθειά σας
Και καλή τύχη στην έρευνα που είδα ότι κάνεις σε άλλο ποστ!! -
Minelab Gpx
@VERGA Να έχεις υπομονή και επιμονή. Στην αρχή προτείνω να βγάζεις όλους τους στόχους και να επεξεργάζεται στο μυαλό σου την απόκριση του ήχου που σου έδινε ο στόχος και τι ήταν αυτός, σε τι κατάσταση οξείδωσης βρισκόταν (εάν βρισκόταν) σε τι θέση ήταν κτλ.
Έχε υπόψην σου ότι όλα μα όλα τα μηχανήματα δεν μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες στόχων με επιτυχία στο 100% ειδικά σε μεγάλα βάθη οριακά των δυνατοτήτων τους και αυτό οφείλεται σε πολλούς παραγοντες που κατά διαστήματα έχουμε αναλύσει στο φόρουμ επανηλειμμένα σε διαφορά θέματα.
Το ποιος στόχος θα σκαφτεί είναι στην κρίση του κάθε χειριστή, κρίση η οποία στο πέρασμα του χρόνου πάνω στην ενασχόληση μας εμπλουτίζεται καθώς και η πείρα μας σιγά σιγά αρχίζει να παίζει το ρόλο της στην ερμηνεία των σημάτων των διαφόρων στόχων.
Όπως είπα και στην πρώτη πρόταση εχε υπομονή, θα ρθει η στιγμή που θα το αγαπήσεις και να σαι σίγουρος ότι εάν έρθει η ώρα και βρεθείς στο σωστό σημείο εντός δυνατοτήτων θα σε ανταμείψει.PS
-
Minelab Gpx
@VERGA Φίλε το gpx που πήρες παλμικος δίσκος είναι και δεν έχει καμιά σχέση με vlf..Αυτό που ψάχνεις έστω και τον ελάχιστο διαχωρισμό είναι τo iron reject στο gpx..Στην αρχή όπως ειπανε και τα άλλα τα παιδιά βγάζε όλους τους στόχους για να μάθει καλά το αυτί σου όλους τους ήχους που βγάζει το gpx..Όταν μάθεις καλά τους ήχους θα δεις τι κάνει πραγματικά το gpx.. Ετοιμάσου στην αρχή για πολύ σκάψιμο και να έχεις υπομονή έως που να το μάθεις καλά..
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
Διακοπές για πλήρη κάλυψη τυχόν υγρασίας.
Gpx gpx αλλα το νου σου στις διακοπές βλέπω!
PS
-
Minelab Gpx
Ο/Η @stampa είπε στο Minelab Gpx:
Διακοπές για πλήρη κάλυψη τυχόν υγρασίας.
Gpx gpx αλλα το νου σου στις διακοπές βλέπω!
Τα βγάλε το τουμαρ κ Ονειρεύεται αγ βασλινες κ λακουνιες
-
Minelab Gpx
@stampa Τον θυμίζω εγώ πως πρέπει να κελαιδαει το gpx..Τηλ στα ακουστικά τέρμα την ένταση και ακούει πως μιλάει το gpx..Έχουμε και την τρέλα μας..Σήμερα έκοψα και κομμάτι στην βασιλόπιτα για το gpx..Καλή χρυσή χρόνια να έχουμε πσαχτηρια και υγεία σε όλους μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε..Ότι δεν έφερε η προηγούμενη χρονιά να τα φέρει ο καινούργιος χρόνος επί 2..
-
Minelab Gpx
Εγώ ένα έχω να πω έχω μείνει από τη μέση με voltaren χάπια είμαι.
Με θηλις κ Νουνού γερουξοανου
-
Minelab Gpx
Η δυο πιο δυνατή σε βάθος vlf
ανιχνευτές διαβάζουν ευγενή στόχους σαν σίδερομαγνητικούς όταν το βάθος είναι οριακό...
Όπως καταλαβαίνετε οι ειδήμονες που τους 40 πόντους σε ένα νόμισμα τους έχουν για ψωμοτύρι με τά vlf είναι απλώς φαντασμένη και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα ή απλά αποσκοπούν σε κάτι και τα λένε αυτά..
Youtube Video