@ΑΝΔΡΕΑΣ νόκτα αλλά πιο?
-
Minelab Gpx
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ νόκτα αλλά πιο?
Έλα ρε τρελλε γ τ σιμπλεξ λέμε ..(πήρα κ τ ιμπακτ ) κ ο ταναησ έχει τ Νοξ 600
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ μπορεί και να έχεις δίκιο,μπορεί να μου αρέσουν και να μου κάνουν τα απλά πράγματα εμένα να πατάω 3 κουμπιά και να ψάχνω σε 1 λεπτό ίσως και πιο λίγο.
Το αρχικό μου σχόλιο το έγραψα κυρίως γιατί η μόνη εταιρεία που δεν διαφημίζεται ως προς τα βαθιά μηχανήματα τής και πολλά φρούρ φρούρ και αρώματα δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.θελει να ψάξεις να την βρείς σαν πρωτάρης τελικάΧρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Minelab Gpx
Ο/Η @Lord είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ μπορεί και να έχεις δίκιο,μπορεί να μου αρέσουν και να μου κάνουν τα απλά πράγματα εμένα να πατάω 3 κουμπιά και να ψάχνω σε 1 λεπτό ίσως και πιο λίγο.
Το αρχικό μου σχόλιο το έγραψα κυρίως γιατί η μόνη εταιρεία που δεν διαφημίζεται ως προς τα βαθιά μηχανήματα τής και πολλά φρούρ φρούρ και αρώματα δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου.θελει να ψάξεις να την βρείς σαν πρωτάρης τελικάΒαθιά δε θα τα λεγα σταθερά αξιόπιστα εννοείτε φίλε θέλει να ψάχτεις μόνος κ να βρεις κ κάποιους γνωστές μη κατευθυνόμενους να σου πουν δύο πράματα ..Εξαρτάτε πάντα τι ζητάς κ τι μπάτζετ έχεις ..Πρώτου αρκετά χρόνια σαν πιτσιρικάς δούλεψα όλο το καλοκαίρι για να πάρω το Γκάρετ 2500ε εξτρα δίσκους κ πλάκες μου βγήκε κάνα 1700 ευρώ πλέον δε πρόκειται να δώσω τόσα χρήματα για βλφ αν αποφάσιζα να πάρω κάτι καλό όμως θα έπαιρνα το Νοξ 800 αλλά έχω πολλά στην κατοχή μου ήδη
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ μα από ένα βλφ δεν ζητάς βάθος αλλά αξιοπιστία ως προς την ταυτοποίηση.δεν γνωρίζω τις τιμές του κάποτε αλλά και πάλι πολλά για βλφ όπως είπες,με τόσα φτιάχνεις ολόκληρη προίκα για το χόμπι μας πλέον.
https://vm.tiktok.com/ZML6fuAgW/
Αλλά όχι τέτοια σκηνικά,2-3 μηχανηματα σωστά για κάθε τύπου έρευνας με κάποια απόδοση ως προς την τιμή που σε φέρνει σε επίπεδο πάνω από την βάση.οπως έχεις αναφέρει και εσύ αρκετές φορές.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ https://vm.tiktok.com/ZML6fK57d/ αυτό το σύνδεσμο ήθελα να ανεβάσω.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Minelab Gpx
Ο/Η @Lord είπε στο Minelab Gpx:
@ΑΝΔΡΕΑΣ https://vm.tiktok.com/ZML6fK57d/ αυτό το σύνδεσμο ήθελα να ανεβάσω.
Χαχαχαχα
Το έχω ξαναπεί με 2000 ισως και λιγότερα είσαι όχι απλά πάνω απ' τ βάση αλλά σε καλό επίπεδο χομπίστα -
Minelab Gpx
Ο/Η @paoktsis είπε στο Minelab Gpx:
@Kostas-13 για το μεμετακια του σουλτάνου...το simplex
Βρε καλώς τουν ακάνε του σερρεικο του τουμαρ μας
-
Minelab Gpx
@ΑΝΔΡΕΑΣ για σου αντρικό με τα ψιλά ρεβέρ με τα μεμετια και τον σουλτάνο Σουλεϊμάν και τα ωραία τα χαρέμι σου...
-
Minelab Gpx
@Chris1 τί κεραία χρησιμοποίησες? Είχε υγρασία το χώμα?
HDR-160Mhz όχι δεν είχε υγρασία μία χαρά ήταν το έδαφος...
Μπορείτε να πάρετε το εργαλείο σας και να πάτε να δοκιμάσετε 😁 -
Minelab Gpx
Ας ανεβάσω καί εγώ τό δικό μου, τό συγκεκριμένο έχει από πάνω χαλκό καί από κάτω αλουμινίο, τό συγκεκριμένο στόχο πέρασαν 7-8 vlf και δεν τόν έπιασε κανένα (ούτε κάν το γρατσουνισαν) επίσης ούτε το sniffer με 32αρη δίσκο το έπιασε αλλά με τελάρο 1χ1 τό έπιασε σχετικά καλά.Παλι σχετικά καλά τό έπιασε καί τό two box tm 808.Με δίσκο πιστεύω μόνο τό gpx θά τό πιάσει το lorenz με δίσκο το πιάνει δεν το πιάνει!Το περίμενα εύκολο στόχο αλλά τελικά είναι πολύ δύσκολος, γι'αυτό παιδιά ας αφήσουμε τά τέστ τού αέρα καί τά παχιά λόγια
-
Minelab Gpx
Το αστείο είναι ότι πήγα και εγώ με μία χαρά με τό sniffer και με τόν δίσκο τόν 32αρη νά τό γαζωσει τελικά ούτε κιχ δεν έκανε 😆😆😆 με τόν ίδιο τσαμπουκα ήρθε και ό φίλος μου με τό xp orx όταν το πρωτο πήρε όταν πέρασε από πάνω καί δεν έκανε κιχ κοκκίνισε ολόκληρος 😆. Τώρα άν κάποια vlf κατεβαίνουν 1,5 μέτρο για πλάκα σηκώνω τά χέρια ψιλά....
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 το Lorenz αν το βάλετε στο Daley θα το σκίσει...
Πιο Lorenz πέρασε?Δεν πέρασε ακόμα, Lorenz x3 και x5 θά περάσουμε όταν έχουμε χρόνο.Θελω νά πιστεύω ότι το lorenz θά τό πιάσει τί λες?
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Δεν πέρασε ακόμα, Lorenz x3 και x5 θά περάσουμε όταν έχουμε χρόνο.Θελω νά πιστεύω ότι το lorenz θά τό πιάσει τί λες?
εύκολα....εκτός αν το κράμα είναι μυστήριο και δεν το αγαπούν τα παλμικα...
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 Δεν πέρασε ακόμα, Lorenz x3 και x5 θά περάσουμε όταν έχουμε χρόνο.Θελω νά πιστεύω ότι το lorenz θά τό πιάσει τί λες?
εύκολα....εκτός αν το κράμα είναι μυστήριο και δεν το αγαπούν τα παλμικα...
Με τελάρο ναι με δίσκο επιφυλάσσομαι
-
Minelab Gpx
@omerta13_12 λογικά όμως θα έπρεπε να το πιάσεις και εσύ με το δικό σου, πιστεύω ότι κάτι παίζει με το κράμα μετάλλου.