@Kostas-13 Η σπηλιά η το κενό καλύτερα ηταν περίπου 8 με 10 μέτρα πάνω κάτω?
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa θα σου πω ένα πράγμα αν ένα γεωραντάρ είναι σε θέση να διεισδύσει στο έδαφος από κει και πέρα τα πάντα τα δείχνει με λεπτομέρεια, όπως διαστάσεις βάθος σχήμα στρώματα από τυχόν διαφορετικά υλικά και γενικά ότι έχει χτυπήσει το σήμα....
Και φυσικά ακόμα καλύτερη εικόνα θα πάρεις με πλέγμα η απεικόνιση 3D.
Αυτά βέβαια για να επεξεργαστούν και να βγούνε θέλουν ανθρώπους που έχουν σπουδάσει πάνω σε αυτό το κομμάτι και όχι ψαχτήρια σαν κι εμάς εμείς περιοριζόμαστε να βλέπουμε κενα μέταλλα και σκαμενα -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Έλα να σου δώσω και εγώ μια σπηλιτσα στα 2m πιστεύω κατανοητή και ξεκάθαρη...
Μάλα;
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ναι
Πολύ Μ αρέσουν οι Ρωσίδες κ η βότκα θα μπει στ υπόψην ..γνωρίζεις γ μεταχειρα στα περίπου τιμή ;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ καινούργιο καμια 25.000 από ότι θυμάμαι μεταχειρισμένο Το βρίσκεις με κάνα πεντοχίλιαρο.
-
@Kostas-13
Το είχα το 1996. Καλό. Ούτε που ξέρω που διάολο είναι τώρα, με τόσες μετακομίσεις.
Σκέψου ότι τότε το είχα με ένα pentium200 φορητό. Τό βλεπαν κάτι κομπιουτεράκιδες και παλάβωναν. Εδώ μόλις είχε έρθει το 100'αρη. -
@Chris1 πολύ καλό εργαλείο αλλά δυστυχώς η υποστήριξη στη χώρα μας ήταν να πω.
-
@Kostas-13
Μυθιστόρημα το πώς το έβγαλα τότε από Ρωσία. Τί μου θύμισες. -
@stampa δες και ένα τέτοιο στο δοκιμαστήριό μου (2,5) κάτω από το βραχώδες στρώμα
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa δες και ένα τέτοιο στο δοκιμαστήριό μου (2,5) κάτω από το βραχώδες στρώμα
Αληθνο θελουμι
-
Ωραίο σκαν φιλε
PS
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Αληθνο θελουμι
Τέτοιο θέλω και γω να βρω, αλλα με ξανθιές μέσα!
PS