Εκεί που δεν δουλεύουν ούτε τα πινποιντερ...
Youtube Video
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa Η τρελά πάει στα βουνά..Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Πάντως παντός καιρου είσαι και εσύ ρε μουργο..Τι θα γίνει όταν γίνουμε παππούδες;Στα χιόνια βλέπουμε και άσπρη μέρα και πολλά άλλα καλά..Τουλάχιστον κατεβαίνουμε καλά κάτω στην υγρασία και στην αντάρα...
-
@stampa Συγνώμη που θά στο πω αλλά τό σκαναρισμα σού είναι εντελώς άκυρο καί ας σού έβγαλε δίπολο στόχο, ευθύγραμμησε πρώτα τόυς σενσορες από το γραδιομετρο σού καί μετά ξανά σκαναρε
-
@omerta13_12 Ορίστε τι είπατε???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @panasss είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@omerta13_12 Ορίστε τι είπατε???
Αυτό πού διάβασες
-
@omerta13_12 Αν και τα δυο σκαν είναι με διαφορά 10-15 λεπτών, για να το λες εσυ έτσι θα είναι … για μαγνητομετρο μιλαμε
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Αυτό πού διάβασες
=================================Επειδή το διάβασα το έγραψα! εσύ για ξανακοίταξε μια δεύτερη ματιά και πες μας αν εμμένεις στην αυτή άποψη???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@omerta13_12 Αν και τα δυο σκαν είναι με διαφορά 10-15 λεπτών, για να το λες εσυ έτσι θα είναι … για μαγνητομετρο μιλαμε
Στο δευτερο σκαν εχει περασει και Γεωρανταρ ενονοεις?? δεν καταλαβα
-
Ο/Η @Λεων είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Στο δευτερο σκαν εχει περασει και Γεωρανταρ ενονοεις?? δεν καταλαβα
Αλλη δουλειά θέλαν αυτοί άλλη εγώ … σκάψαν λίγο παραπέρα απ το δεύτερο σκαν. Λογικά πέρασε και απ το δεύτερο.
Το θέμα είναι ότι εκεί που σκάψαν δενPS
@Λεων Ίσως όμως να ήταν και ρίχτες χαχα … αν τύχει και ξαναπεράσω από κει κοντά θα ρίξω μια μάτια έτσι για να δω μόνο.
Από ότι ξέρω είναι από κοντά απ τα μέρη σου πάντωςPS
-
@Λεων Ίσως όμως να ήταν και ρίχτες χαχα … αν τύχει και ξαναπεράσω από κει κοντά θα ρίξω μια μάτια έτσι για να δω μόνο.
Από ότι ξέρω είναι από κοντά απ τα μέρη σου πάντως...εχει και δω κατι τζιμάνια..ασε
-
@stampa ..παντως κοιτα λιγο τα παπουτσια που φορας μην εχουν κατι επανω..αλλιως την μοναδα ή ακομη και καμια μπανανα που πιθανον φορας κατα την ερευνα μην εχει κανα μεταλλικο επανω
-
@Λεων Μπότες μόνο … δυο φερμουάρ ομως, ζακετακι και μπουφαν. Είχε ψοφοκρυο φίλε χαχα. Στο πρώτο μόνο με μπλούζα.
Εβλεπαν εκεί που τα έβγαζα σιγά σιγά και κοιτιοντουσαν μεταξύ τους στις χάντρες.PS
-
Καί τό πρώτο σκαν λάθος είναι,αν είναι καί ό ίδιος στόχος με διάφορα 15 λεπτών που λές τό κάθε σκαν καλό θά ήταν να αλλάξεις μαγνητομετρο.Δεν υπάρχει λόγος να σκαναρεις με μαγνητομετρο χάσιμο χρόνου είναι, μόνο με γραδιομετρο και αυτό νά είναι 100% ευθύγραμμησμενο
-
Καί τό πρώτο σκαν λάθος είναι,αν είναι καί ό ίδιος στόχος με διάφορα 15 λεπτών που λές τό κάθε σκαν καλό θά ήταν να αλλάξεις μαγνητομετρο.Δεν υπάρχει λόγος να σκαναρεις με μαγνητομετρο χάσιμο χρόνου είναι, μόνο με γραδιομετρο και αυτό νά είναι 100% ευθύγραμμησμενο
Μετά από ενάμισι χρόνο με ιδιοκασκευη γραδιομετρου εγινες και ‘σύ πλέον ενας ειδικός. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, θα το κοιτάξω
Και τα σκαν είναι σε αλλά σημεία … δε με παρακολουθειςPS
Μετά από ενάμισι χρόνο με ιδιοκασκευη γραδιομετρου εγινες και ‘σύ πλέον ενας ειδικός. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, θα το κοιτάξω
Και τα σκαν είναι σε αλλά σημεία … δε με παρακολουθειςΣέ πληροφορω ότι ή "ιδιοκατασκευη γραδιομετρου" δεν μου έχει δώσει ποτέ τέτοιο σκαναρισμα!!Εγώ μπορεί νά έχω έναμισι χρόνο πού λές εσύ.. παντός τέτοια σκαναρισματα θά ντρεπόμουν νά τό ανεβάσω πόσο μάλλον αν είχα τά χρόνια τά δικά σου πάνω στα μαγνητομετρα...
-
@omerta13_12 Έτσι είναι άμα έχεις εργαλεία σαν τα δικά σου … τι να κάνω, αυτά έχω αυτά ανεβάζω
PS