@Kostas-13 το χω κανει Κωστα δεν κατεληξα καπου
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @thseus είπε στο Μηχανηματα ...:
@stampa Καλημερα! Το εψαξα λιγο(τι λιγο-ολο το βραδυ δλδ) και αποφασισα να παω για τον 22'dd goldstalker. Εαν σου ειναι ευκολο στειλε μου το link να τον παραγγειλω να μη μεινει κολυμπιθροξυλο!!!! Θα τα γαζωσω ολα, οπως λεει κι ο paoktzis!
Φιλε καλοπροεραιτα σου λεω οτι ο 18 ο μονος που εχεις ειναι ισαξιος με τον 22dd που θελεις να παρεις σε βαθος...ΕισαΙ καλημενος καλα και εχεις και 18 dd ...Εαν θελεις την γνωμη μου παρε τον 22 τον μονο και θα δεις διαφορα στο βαθος...2 ευρω 70 ποντους μεσα στην γη με καλο ηχο.. -
@paoktsis Ο φίλος ψάχνει τη μέγιστη διάκριση στο μέγιστο βάθος, ισως και λιγότερες παρεμβολές emi σε κάποιες περιπτώσεις. Κάθε πηνίο έχει τα υπέρ και τα κατά του αναλόγως των συνθηκών έρευνας όπως επίσης και το είδος των στόχων.
Καλό είναι λοιπόν να υπάρχουν επιλογες πηνίων στην κατοχή μας.
Αυτά που λέω ισως φαντάζουν σε κάποιους too much καταστάσεις αλλα απ την άλλη είναι για οσους πραγματικά θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ πάνω στην έρευνα τους.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @pro είπε στο Μηχανηματα ...:
Η Ελβετια εχει καλα μηχανηματα αλλα τα μηχανακια θα βλεπεις η τα κοριτσια λολ
Την πάτησε ο @ΑΝΔΡΕΑΣ με τα μηχανήματα όπως βλέπεις .. θα τα φάει με τις όμορφες!
Πόση υπομονή να κάνει, θα λυγίσει στο τέλος!!PS
-
@paoktsis ο στοχος που ψαχνω ειναι σακιδιο, ταγαρι που λεμε, με αρκετα κομματια μεσα, στο 1,5 μετρο, ποιος δισκος πιστευεις, θα μπορουσε να βγαλει τετοιο στοχο??
2 ευρω στους 70 ποντους... δεν φτανει, τι αλλο μπορω να παρω?? -
Μεγάλες κουφάλες είστε ...Για δλεια πάω ζαγαρια τι να τ κάνω τ μηχανήματα στην Ελβετία εκεί θα τα τρώω στο http://club-globe.ch/en/girls.php
Μετά αν με αφήσουν τίποτα θα πάρω μηχανήματα γυρνώντας -
@paoktsis Σε ευχαριστω παρα πολυ! Καλη συμβουλη!! Με εβαλες σε σκεψεις τωρα!!!
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα ...:
@stampa
δεν κατάλαβες. Πάει από τώρα λυγισμένος μέχρι τα γόνατα.Τι εννοας παλιοζαγαρ για ρίξε ένα ιξπλειν
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αχαχαχαχαχα
Να περνας ομορφα εκει που βρισκεσαι!!!! Μια φορα μοναχα ζουμε!!"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
@stampa Στο μυαλο μου μεσα εισαι, ακριβως ομως! Ενας dd 'εργαζεται' καλυτερα σε πολυ βαρυ τερεν + τοις αλλοις. Ο φιλος paoktzis θελησε να βοηθησει ομως, ωραιος απλα.....
-
@stampa Στο μυαλο μου μεσα εισαι, ακριβως ομως! Ενας dd 'εργαζεται' καλυτερα σε πολυ βαρυ τερεν + τοις αλλοις. Ο φιλος paoktzis θελησε να βοηθησει ομως, ωραιος απλα.....
Ξέρω πως το είπε και ο φίλος ο @paoktsis .. καλοπροαίρετα. Έτσι κι αλλιώς έχουμε κοινή αγάπη!
PS
-
@paoktsis Κατι ακομη που ξεχασα! Μπορει να μη γνωριζομαστε αλλα θελω μια χαρη να σου ζητησω με ολο το θαρρος:
Να μιλας ελευθερα μαζι μου, δεν παρεξηγω ουτε κανενας περιεργος ειμαι. Δεν φτανει που με βοηθας, οχι και να παραπονεθω κι απο πανω. Θα ημουν τουλαχιστον Αχαριστος! Αυτα ειναι για μικροπρεπεις ανθρωπους, εμεις εξαλλου μοιραζομαστε εναν κοινο καημο-την αγαπη για το ΕΡΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!!"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
@stampa Ουτε συννενοημενοι να ειμασταν, πραγματικα απιστευτο!!!!
-
@stampa Ουτε συννενοημενοι να ειμασταν, πραγματικα απιστευτο!!!!
Είναι η δύναμη της αγάπης ρε συ .. γι αυτό!!!
PS
-
Τελικα πιστευω οτι ο φιλος @paoktsis ειναι ο ποιο ερωτευμενος με τα minelab...
-
Ο/Η @Λεων είπε στο Μηχανηματα ...:
Τελικα πιστευω οτι ο φιλος @paoktsis ειναι ο ποιο ερωτευμενος με τα minelab...
Είναι στα μέλια!!!
PS
-
@Λεων πρεπει να το εχει "λιωσει" το μηχανημα! Εχει εξασκηθει τοσο που κανει διαχωρισμο με το αυτι, δουλευοντας mono coil! Το εχει αναφερει στο παρελθον απο οτι θυμαμαι. Αντε να τον φτασω τωρα, χεχε!