@Kostas-13 και λέων σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @Chris1 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@omerta13_12
καλλιέργειας αδελφέ.Εχω αρκετές,τι σχέση έχει εαυτό? 😀
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν αυτό μετράει σωστά και εσύ έχεις μάθει να κάνεις σωστά περάσματα και να ερμηνεύεις το γράφημα,φυσικά και μπορείς να βρεις το σκάψιμο από το πηγάδι με το πρωτονίακο.
Εννοείτε θα κάτσω ν τ μάθω πρώτα έχω δηλώσει ότι είμαξ αρχάριος στ θέμα αλλά μαθαίνω εύκολα μιας κ έχω όρεξη
Ευχαριστώ -
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε μου και gpr αν αποφασίσεις να πάρεις Εγώ προσωπικά θα σε βοηθήσω,γιατί δείχνεις να είσαι άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεσαι να εξελιχθείς...
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν αυτό μετράει σωστά και εσύ έχεις μάθει να κάνεις σωστά περάσματα και να ερμηνεύεις το γράφημα,φυσικά και μπορείς να βρεις το σκάψιμο από το πηγάδι με το πρωτονίακο.
Εννοείτε θα κάτσω ν τ μάθω πρώτα έχω δηλώσει ότι είμαξ αρχάριος στ θέμα αλλά μαθαίνω εύκολα μιας κ έχω όρεξη
ΕυχαριστώΈχεις και τον άπιστο εσυ φίλε στα πόδια σου .. θα σου δείχνει και τα λάθη σου και θα μαθαίνεις πιο εύκολα.
Θα έσκαγα αν δε το λεγα
PS
-
Ο/Η @Lord είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Ένας απ τους πιο δύσκολους εντοπισμούς στόχων ο συγκεκριμένος που γράφεις φιλε για πολλά πολλά μηχανήματα (συμπεριλαμβανομένου και τελάρα).. δλδ ο συνδυασμός του βάθους σε μη σιδηρούχο μεταλλικό στόχο.
Όπως σου γράψαν τα παιδιά πριν, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές δυστυχώς στα χρήματα αυτά.PS
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε μου και gpr αν αποφασίσεις να πάρεις Εγώ προσωπικά θα σε βοηθήσω,γιατί δείχνεις να είσαι άνθρωπος που πραγματικά ενδιαφέρεσαι να εξελιχθείς...
Όποιος μένει Στασιμος κ έρχεται κ τ τέλος βασική αρχή της διοίκησης επιχειρήσεων από κει με μείνε κ μενα προσπαθώ ν μαθαίνω κάτι παραπάνω από χτες σε όποιον τομέα κ αν είναι
-
Ευχαριστώ γ τ πρόθεση το εκτιμώ
-
@Λεων θ ρθει κ αυτή Λέων κανείς δε γεννήθηκε με δαυτη όρεξη ν υπαρχει
-
@Lord Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Το μόνο αξιόπιστο που θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις είναι το Gpx, άλλος ανιχνευτής που να αγαπάει τα ευγενή και να μη χτυπάει στο γάμο του καραγκιόζη δεν υπάρχει στο εγγυούμαι..
Τώρα όσον αφορά τα χρήματα που διαθέτεις είναι ένα θέμα ίσως ομως αν βάλεις κάτι παραπάνω και ψάξεις στο ebay να βρεις κανένα gpx 4000.Πείτε του ανθρωπιυ ότι είναι δύσκολα κ δύστροπο μηχανήματα κ δε θ τ μάθει εύκολα επίσης 1000 με τίποτα πλέον επειδή είναι σπάνια στα 1700+μεταχειρα εγώ Θανάση δε στ προτείνω γτ θα τ σπάσεις δε θ τ μάθεις ποτέ
-
@stampa χαχαχαχαχα εδώ με είπε γ δύο μηχανάκια που τ είχα κ τ δύο κ αυτός τ δε στ βίντεο πιο είναι τ καλύτερο ...παλοζμετ απαπσπα αν ήταν πιο κοντά σβέρκοτ όλο κόκκινος θα ταν
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @Λεων είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @Lord είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Μονοδρομος τα Gpx..ομως δεν σου φτανουν τα χρηματα..ισως κανα ποιο παλιο σειρα SD με 18αρι
Ο άνθρωπος μιλάει για βουνό ψάχνοντας τυχαία δεν μιλάει για δοκίμια.Αν πιστεύεις ότι μια χούφτα ευγενές μέταλλο θα πιαστεί κάτω από 1 μέτρο στο βουνό τότε σηκώνω χέρια και πόδια ψιλά...
Ελα να σε μαθω τα μυστικα του καμα σουτρα.... -
Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@Λεων πεστα χρυσοστομε...σημερα μακριναν τα χερια μου...
Άι βε κουρασμένος γενηθκες
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@Lord Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Το μόνο αξιόπιστο που θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις είναι το Gpx, άλλος ανιχνευτής που να αγαπάει τα ευγενή και να μη χτυπάει στο γάμο του καραγκιόζη δεν υπάρχει στο εγγυούμαι..
Τώρα όσον αφορά τα χρήματα που διαθέτεις είναι ένα θέμα ίσως ομως αν βάλειςλλ´´´´´´ λλ παραπάνω και ψάξεις στο ebay να βρεις κανένα gpx 4000.λλλλλλΠείτε του ανθρωπιυ ότι είναι δύσκολα κ δύστροπο μηχανήματα κ δε θ τ μάθει εύκολα επίσης 1000 με τίποτα πλέον επειδή είναι σπάνια στα 1700+μεταχειρα εγώ Θανάση δε στ προτείνω γτ θα τ σπάσεις δε θ τ μάθεις ποτέ
Όλα μαθαίνονται φιλε όπως είπες αν υπάρχει θέληση, αρκεί να δουλεύει καλά το αφτί στο συγκεκριμένο.
Εδώ μαθαίνουν οι αρκούδες να χορεύουν ..PS
-
Αυτο με την δυσκολιας εκμαθησης του gpx ειναι κατι το οποιο δεν θα καταλαβω ποτε στη ζωη μου!!!! Εχει καποιες ρυθμισεις, ναι συμφωνω. Οι ηχοι του ειναι ιδιαιτεροι(αλλαζει ο τονισμος του ηχου κ.α.) θελει αυτι, ναι. Οτι ειναι πανδυσκολο κ.ο.κ δεν ισχυει, αμα ασχοληθει καποιος σοβαρα μαζι του και αφιερωσει λιγο χρονο θα συμπερανει οτι ειναι αρκετα ευκολο μηχανημα, εχει βαθος, κανει gb σε 3 δευτερολεπτα κτλ. Οι περισσοτεροι χειριστες τα παρατανε με το καλημερα, δλδ στερουνται υπομονης. Πως θα μαθεις οποιοδηποτε μηχανημα ετσι και ιδιως καποιο επαγγελματικο? Σκοπος της αναρτησης μου αυτης δεν ειναι να παινεψω το gpx-δεν εχω καποιο οφελος αλλωστε-μα για τον απλουστατο λογο του οτι τα αγαθα κοποις κτωνται!
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αντρικο αλανι το φιλαρακι ειδες τι εβγαλε για παρτυ σου...ενα μπουκαλι τζονυ blue και δεν εμεινε ουτε σταγονα...
-
@thseus φιλρ όταν δυσκολεύτηκε στ σιμπλεξ εσύ τ θα του έλεγες πάρτο κ σπαστό;;
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αντρικο αλανι το φιλαρακι ειδες τι εβγαλε για παρτυ σου...ενα μπουκαλι τζονυ blue και δεν εμεινε ουτε σταγονα...
Όχι π θ χάριζα όλο στ υγείας τ ηπια