Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ότι νά νε
=============================
Όχι ¨οτι νάνε¨ θέλω απάντηση σε αυτό που ρώτησα!!!
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ότι νά νε
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Ο/Η @Λεων είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Δεν εννοούσα κατεύθυνση πχ βορά-νότο αλλά κατεύθυνση σκαναρισματος πχ ζιγκ-ζακ ή μπροστά-πίσω, συνήθως αυτά τά γραφήματα τα παθαίνουν όταν κάνουν τό σκαν ζιγκ-ζακ πού εκεί γυρνας μαζί με το μαγνητομετρο ειδικά όταν αυτό είναι καί πολύ ευαίσθητο βγάζει δίπολα κόκκινο-μπλε, ναι μεν θά σού βγάλει τό στόχο αλλά όλο το υπόλοιπο γράφημα θά είναι άκυρο, γι'αυτό καί σέ πολλα μαγνητομετρα βάζουν άξονες να μπορείς να γυρνάς χωρίς νά επηρεάζει ή κατεύθυνση.Το ξανά λέω ότι γράφω αυτό πού έχω δεί εγώ στα δικά μου αλλά καί σέ αλλά πολύ καλά μαγνητομετρα πού έχουν γνωστοί μου,δεν πάω κόντρα ούτε σέ εσένα ούτε σέ κανέναν, απλός φόρουμ είναι μπορεί ό κάθε ένας νά πει τήν γνώμη τού...
Αυτα που αναφερεις περι ζικ ζακ...και κουνηματα σενσορα πανω κατω και επανω απο στοχους που εγραψες χθες στον @stampa ...ειλικρινα πρωτη φορα τα ακουω!!! εξοιπακουεται οτι τα μηχανηματα που κανουν σκαναρισματα οτι μαρκας και αν ειναι...κανενας δεν το κανει αυτο...και τα ποιο απλα. μανιουαλ το γραφουν πρωτο πρωτο...απορω πως το αναφερεις σαν παραδειγμα λαθους χειρισμου.
Το πολυ πολυ ο αλλος οταν θα ειναι πρωταρης και ερασιτεχνης να μην κανει εντελως παραλληλες γραμμες...και αυτο σαν αρχη βαζεις σημαδια για να μην χανεις το παραλληλο
Ο/Η @panasss είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ότι νά νε
Στο δέντρο πραγματικά σταματήσα νά διαβάζω,τό ότι θά σκαναρεις κοντά σέ ρίζες δέντρων με μαγνητομετρα... έπεσα λίγο από τά σύννεφα
Στο δέντρο πραγματικά σταματήσα νά διαβάζω,τό ότι θά σκαναρεις κοντά σέ ρίζες δέντρων με μαγνητομετρα... έπεσα λίγο από τά σύννεφα
=======================================
Σε ποιο σημείο το έχεις δεμένο ότι δεν έχεις ριζικό υπόστρωμα για πες η έχεις την εντύπωση ότι φυτεύουμε φράουλες???
@Kostas-13 Πολλές φορές τα νεύρα δεν μας βγάζουμε σε καλά αποτελέσματα..Γι'αυτό πάρε το gpx αγκαλιά και ξάπλωσε στον καναπέ και θα ηρεμήσεις..
Συνήθως ή ρίζες δέντρων στα γραφήματα βγάζουν όμορφα...αμπρια
Το έχεις ακούσει γιατί δεν πιστεύω ότι το έζησες!
είναι θέμα χειριστή όχι μόνο να το δουλεύει αλλά και να διαβάζει περιβάλλον
ώστε να ξέρει τι να περιμένει!
Για αυτό κάνουμε δυο τρία για να έχουμε συγκρίσιμα!!!
Συνήθως ή ρίζες δέντρων στα γραφήματα βγάζουν όμορφα...αμπρια
Καμια σχεση...αν μετραγαν αγωγιμοτητα ισως ναι...μιλαγε για μαγνητισμο...δεν υπαρχουν μαγνητικες ριζες!!! εχω περασει απειρες φορες τοσα χρονια αναμεσα και οχι διπλα απο δενδρα και δενδρα χωρις να επηρεαζει το παραμικρο στο γραφημα...και να πω οτι, το να μπορεις να κανεις κανονικα grid αναμεσα απο δενδρα χωρις ζικ ζακ που ελεγες [τωρα λογο των δενδρων] εχουν κανει στο μηχανημα ενα εξυπνο συστημα. οπως και το να κοβει τις μαγνητικες καταιγιδες που σε αλλα μηχανηματα ειναι φανταστικοι στοχοι
Πρόσεχε πώς μου μιλάς γιατί άλλη φορά δεν θά δεχτώ ξανά προσβλητικά λόγια έτσι? ΔΕΝ σέ ανέφερα πουθενά καί πετάχτηκες καί όχι μόνο σέ ένα μύνημα αλλά τρία συνεχόμενα χωρίς νά απάντησω, πρόσεχε άλλη φορά πως θά μου μιλάς γιατί καί ή υπομονή έχει τά όρια τίς,δεν ήμαστε όλοι ψύχραιμοι οκ?Αν Δεν γουστάρεις νά διαβάζεις αυτά που γράφω κάνε με μπλοκ
@omerta13_12 Αντί να σε πειράζει που σου την λέει θα ήταν προτιμότερο να λάβεις στα υπόψη σου
Όλα αυτά που σε συμβούλεψα με και να τα εμπεδώσεις!
Θα είναι μια νέα αρχή σε καλύτερες και πιο γνωστικές διατυπώσεις από πλευράς σου
Και τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα! Εκτός και αν προτιμάς ……………???
@omerta13_12 Πρόσεχε πώς μου μιλάς γιατί άλλη φορά δεν θά δεχτώ ξανά προσβλητικά λόγια έτσι? ΔΕΝ σέ ανέφερα πουθενά καί πετάχτηκες καί όχι μόνο σέ ένα μύνημα αλλά τρία συνεχόμενα χωρίς νά απάντησω, πρόσεχε άλλη φορά πως θά μου μιλάς γιατί καί ή υπομονή έχει τά όρια τίς,δεν ήμαστε όλοι ψύχραιμοι οκ?Αν Δεν γουστάρεις νά διαβάζεις αυτά που γράφω κάνε με μπλοκ...
Εντάξει αν είναι να μην είσαι ψύχραιμος και να κινδυνεύσω Θα προσέχω.
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@omerta13_12 Πρόσεχε πώς μου μιλάς γιατί άλλη φορά δεν θά δεχτώ ξανά προσβλητικά λόγια έτσι? ΔΕΝ σέ ανέφερα πουθενά καί πετάχτηκες καί όχι μόνο σέ ένα μύνημα αλλά τρία συνεχόμενα χωρίς νά απάντησω, πρόσεχε άλλη φορά πως θά μου μιλάς γιατί καί ή υπομονή έχει τά όρια τίς,δεν ήμαστε όλοι ψύχραιμοι οκ?Αν Δεν γουστάρεις νά διαβάζεις αυτά που γράφω κάνε με μπλοκ...
Εντάξει αν είναι να μην είσαι ψύχραιμος και να κινδυνεύσω Θα προσέχω.
Σέ έβρισα εγώ ποτέ? Ποιός ο λόγος να μιλάς άσχημα?Είδες κανένα από τα άλλα παιδιά να βρίζει?Αδερφέ εγώ αυτά δεν τά δέχομαι όπως δεν βρίζω δεν θέλω νά με βρίζουν πόσο μάλλον άτομα που σε δεν με ξέρουν κάν.Πες ότι είναι νά πεις αλλά προσβλητικά λόγια δεν δέχομαι
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ηρεμία κύριοι, πάρτε το χρόνο σας. Δεν υπάρχει λόγος να καταλήγει μια συζήτηση σε λογομαχίες και δε ξέρω και γώ τι άλλο.
Κρατήστε επίπεδο ή τουλάχιστον προσπαθήστε γι αυτό. Άντε καμάρια μου …
👍👍👍
@omerta13_12 Σέ έβρισα εγώ ποτέ? Ποιός ο λόγος να μιλάς άσχημα?Είδες κανένα από τα άλλα παιδιά να βρίζει?Αδερφέ εγώ αυτά δεν τά δέχομαι όπως δεν βρίζω δεν θέλω νά με βρίζουν πόσο μάλλον άτομα που σε δεν με ξέρουν κάν.Πες ότι είναι νά πεις αλλά προσβλητικά λόγια δεν δέχομαι.
Έχεις δίκιο δεν χρειάζονται να οξύνονται τα πνεύματα αλλά και εσύ ρε παιδί μου έχεις ένα τρόπο που γράφεις και του ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι του αλλουνού 😁
Όλα okay... Μίλησέ μας για τις μαγνητικές ρίζες τώρα 🤣🤣🤣 σε πειράζω 😁
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ο αθεόφοβος έγραψε δοκιμές + εξέλιξη ίσον αποτέλεσμα 🤣🤣🤣🤣
Ρε ΟΥΣΤ γίδια🤣🤣🤣🤣
Τουμαρ στείλε μου ινμποξ γ το παιδακ κάπου πάει τ μυαλό Μ και του χρωστάω κ κάτι μπατσες