Το ppm ανάμεσα σε βράχους δέντρα ρίζες και ότι μπορεί να συναντήσει κάνεις κατά την έρευνα...
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Το ppm ανάμεσα σε βράχους δέντρα ρίζες και ότι μπορεί να συναντήσει κάνεις κατά την έρευνα...
Σέ τέτοια σημεία κατά τήν γνώμη μου πάς μόνο με παλμικα,δεν αξίζει ό κόπος νά βάλεις μαγνητομετρο.Το σκαναρισμα φαίνεται καλό το θέμα είναι τί έπιασε καί αν το ξανά κάνεις θά σού βγάλει τίς ίδιες μεταβολές? Το σκαν πόσο ήταν 10χ10?
-
@omerta13_12 τα μαγνητομετρα είναι για αυτά τα σημεία που δεν μπορείς να στρώσεις παλμικα και να θυμάσαι ότι το συγκεκριμένο βρέξει χιονίσει πάντα τις ίδιες μεταβολές θα σου δείξει!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να ανεβαιναν και αλλά σκαν πέραν των ppm ώστε να γίνεται συζήτηση. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα βγαίναν κερδισμένοι, είτε κάποιοι φίλοι που δείχνουν ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη κατηγορία είτε ακόμα και οι ίδιοι οι κατοχοι.
Αφου δεν ανεβαζουν αλλοι και μονο θελουν να αρπαξουν κατι και να το πασσαρουν σαν δικια τους διαπιστωση αργοτερα ...ας ανεβασω εγω αλλο ενα σκαν, πολυ καλου φιλου μου...επισης για να μην ρωτανε μετα μερικοι τι δειχνει???το σημειωσα εγω τι δειχνει με μαυρα πλαισια
Πραγματικα ειναι απο τα σκαν που θαυμαζω...παρολο που ειναι και απο τα πρωτα μοντελα του willy.Αυτο δειχνει την επαναληψιμοτητα του μηχανηματος, απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο του μοντελο.
-
@Λεων Δεν έχεις κι άδικο σε αυτό που λες φίλε. Το να πασάρεις κάτι σαν δικό σου ή σαν διαπίστωση σου είναι απ τα πιο βλακώδεις και παιδιάστικα πράγματα, όπως πχ αναφέρθηκε και πιο πάνω με τη φωτό.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν ένα μεγάλο κενό μέσα τους που περιμένουν να το εξαλείψουν με ψέματα κοροϊδεύοντας πρώτα απ όλους τον ίδιο τους τον εαυτό.Φοβερό σκαν!
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
"Αφου δεν ανεβαζουν αλλοι και μονο θελουν να αρπαξουν κατι και να το πασσαρουν σαν δικια τους διαπιστωση αργοτερα"
Αν επιτρέπεται ποιός τό έκανε αυτό?
Δεν τον γνωριζεις...τι σημασια εχει??
-
Ο/Η @Λεων είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
"Αφου δεν ανεβαζουν αλλοι και μονο θελουν να αρπαξουν κατι και να το πασσαρουν σαν δικια τους διαπιστωση αργοτερα"
Μου έκανε εντύπωση γι'αυτό
-
Εξαιρουνται τυχον αντιγραφες απο κατι τυπους που περιεγραψα ποιο πανω..αυτο τομ σκαν το εχω ξανα ανεβασει και ποιο παλια σε παρομοια κουβεντα....πολυ πιθανον μερικοι να την εκαναν δικια τους...μαθημενοι ειμαστε!!!
-
Εξαιρουνται τυχον αντιγραφες απο κατι τυπους που περιεγραψα ποιο πανω..αυτο τομ σκαν το εχω ξανα ανεβασει και ποιο παλια σε παρομοια κουβεντα....πολυ πιθανον μερικοι να την εκαναν δικια τους...μαθημενοι ειμαστε!!!
Δηλαδή περνούν τήν εικόνα καί τήν ανεβάζουν σέ άλλες σελίδες δήθεν σαν δικιά τόυς? Καί αν ναι τί κέρδος έχουν με αυτό? Εγώ άλλαξα κινητό σέ αυτό δεν έχω τίποτα στο άλλο είχα πάνω από 50 σκαν τώρα έχω πάνω από 3 μήνες να πάω για έρευνα λόγο δουλειάς,κάποια στιγμή όταν έχουμε σε χρόνο θά ανοίξουμε θέμα με δικά μας σκαν είτε από δοκιμαστιρια είτε σε πραγματικές έρευνες.Παντος τό συγκεκριμένο πού ανέβασες είναι δυνατό,θυμάσαι αποστάσεις?
-
Και ενα σκαν απο μενα αναμεσα σε δενδρα και βραχια ...
Ό στόχος σου είναι -+50nt οι ρίζες δέντρων (μιλάμε για μεγάλα δέντρα) βγάζουν 1 έως 5 nt μεταβολή,όταν περνάει ένα πάρα πολύ ευαίσθητο μαγνητομετρο (πρωτονίου) ουσιαστικά ή ρίζες με τά χρόνια καί όσο μεγαλώνουν επηρεάζουν τό έδαφος (σάν νά είναι ένα ξένο σώμα) κάτι πού τά πολύ ευαίσθητα μαγνητομετρα τα διαβάζουν σάν μια μικρή ένδειξη στόχου,επίσης στο σκαναρισμα που ανέβασες ναι μεν έχει πιάσει τό στόχο κάτω αριστερά αλλά ενδιάμεσα υπάρχουν μικρές μεταβολές οι οποίες ίσως νά είναι από ρίζες αλλά καί από κάτι άλλο πού ίσως δεν το ξέρουμε!Τά κενά (όχι τά φυσικά) έχουν μία μικρή μεταβολή 5 έως 15nt κάτι πού πολλοί βλέπουν μικρές μεταβολές καί ωραία τετράγωνα σχήματα καί τά βλέπουν για αμπρια-αποθήκες στήν ουσία όμως είναι διάφορα άλλα πράγματα πού δημιουργούν αυτές τίς μεταβολές!Δεν είπα ποτέ ότι "οι ρίζες είναι μαγνητικές" αυτό το συμπέρασμα το έβγαλε ό Λέων.Παντος και το συγκεκριμένο σκαν δεν ξέρω αν τό πέρασες voxler η surfer (εγώ έχω άλλο) βγάλε αυτές τις μικρές τέλειες που φαίνονται σέ κάθε σκαν που κανείς.Επιμένω ότι τό μηχάνημα που έχεις είναι καλό κάτι όμως κανείς εσύ λάθος στο πρόγραμμα που περνάς τά δεδομένα.
-
Και ενα σκαν απο μενα αναμεσα σε δενδρα και βραχια ...
Πχ στο σκαναρισμα σού εδώ κάποιος φαντασμένος πού βλέπει "καταφύγια παντού" μπορεί εύκολα να δεί καί νά πει ότι υπάρχει καταφύγιο με διαδρόμους πού καταλήγουν στο στόχο (ότι νάνε 😀) μου έχουν τύχη πολλές τέτοιες περιπτώσεις που ο κάθε ένας βλέπει ότι θέλει!
ΥΓ:Σού πήρα την εικόνα νά την επεξεργαστώ νά σού δείξω τί στόχους μπορεί νά σκεφτεί ό άλλος από τό μυαλό τού.Υποψην τις εικόνες μετά τίς σβήνω εκτός ότι μου είναι παντελώς άχρηστες σού τό αναφέρω κιόλας διότι πολλοί πιστεύουν ότι τις ανεβάζω σέ αλλά σάιτ η Facebook κτλπ σάν νά είναι δικές μου λες και περίμενα εγώ ποτέ θά ανέβασει κάποιος εδώ ενα γράφημα για νά πάρω τήν εικόνα 😄😄 (ΝΑΙ τό ακούσαμε και αυτό)!Οποίος θέλει έχω στο παλιό κινητό πάνω από 50 σκαν όταν τό φτιάξω πολύ ευχαρίστως θά τούς τίς δώσω να τίς κάνουν ότι θέλουν 😀
-
@omerta13_12 Τα δεδομένα της καταγραφης περνιούνται αυτόματα από βοηθητικό πρόγραμμα. Ο χειριστής δίνει μόνο τα μέτρα μήκους.
Δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και δικαιολογημένα εφόσον εχεις ασχοληθεί μόνο με κινητο.PS
-
Σίγουρα ο καθένας σε μια φωτό μπορεί να δει ότι να είναι εφόσον δε γνωρίζει κάποια πράγματα. Η ερμηνεία σε αυτό που βλέπουμε όπως και του αρχείου καταγραφης είναι το Α και το Ω αρκεί να ασχοληθεί κάποιος και να προσπαθήσει να κατανοήσει κάποια πράγματα.
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@omerta13_12 Τα δεδομένα της καταγραφης περνιούνται αυτόματα από βοηθητικό πρόγραμμα. Ο χειριστής δίνει μόνο τα μέτρα μήκους.
Δεν μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα και δικαιολογημένα εφόσον εχεις ασχοληθεί μόνο με κινητο.Δικό του πρόγραμμα καί βγάζει τέλειες σέ κάθε σκαν?Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κινητό,τά δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα στο μηχάνημα καί από εκεί τα περνάω μέσω υπολογιστή καί μετά τά βγάζω φωτό στο κινητό νά τά έχω, όλοι τήν δουλειά τήν κάνει ό υπολογιστης στο κινητό απλός βγάζω φωτό το γράφημα...
-
@omerta13_12 Είπα το βοηθητικό. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία του ως grid ώστε να γίνει η απεικόνιση.
PS
-
@omerta13_12 Είπα το βοηθητικό. Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία του ως grid ώστε να γίνει η απεικόνιση.
20χ6 ήταν τό σκαν πού έκανες?
-
Τα μαγνητόμετρα που μετράνε σωστά Θα πιάσουν οποιαδήποτε διαφοροποίηση στο μαγνητικό πεδίο από ότι και να προέρχεται αυτό...
Από κει και πέρα ρόλο παίζει το πόσο καλά γνωρίζει ο καθένας το μηχάνημα που δουλεύει και τη εμπειρία έχει πάνω σε αυτό...
Οι ενδείξεις που θα πάρεις από ένα γράφημα θα πρέπει να αξιολογηθούν αφού εργαστούμε και περιμετρικά του χώρου ενδιαφέροντος ώστε να βγάλουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ποσοστά λάθους ερμηνείας εκμηδενίζονται για αυτό είναι και απαραίτητο να υπάρχει ένας συνδυασμός μηχανημάτων που το ένα θα επιβεβαιώνει το άλλο ή το αντίστροφο....
Αυτός που ξέρει να δουλεύει καλά τα μηχανήματα του όσο καλές ενδείξεις και να έχει από ένα σκανάρισμα θα χρησιμοποιήσει τη λέξη πιθανώς και πότε τη λέξη σίγουρα....