@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν αυτό μετράει σωστά και εσύ έχεις μάθει να κάνεις σωστά περάσματα και να ερμηνεύεις το γράφημα,φυσικά και μπορείς να βρεις το σκάψιμο από το πηγάδι με το πρωτονίακο.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν αυτό μετράει σωστά και εσύ έχεις μάθει να κάνεις σωστά περάσματα και να ερμηνεύεις το γράφημα,φυσικά και μπορείς να βρεις το σκάψιμο από το πηγάδι με το πρωτονίακο.
Φιλε Κωστα για να εισαι σε θεση να καταλαβεις ενα πηγαδι χωμμενο, πρεπει να εχεις πανω απο το μεσο ορο εμπειρια και γνωση...πολλες φορες ενα σημειο με [μποσιχο χωμα] απο αλλο λογο μπορει να σε μπερδεψει...θελω να πω οτι ειδικα για ερμηνεια εικονων απο τετοιου ειδους μηχανηματα το μονο που θα σε βοηθησει ειναι η εμπειρια.
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Το πηγάδι θα το βρεις λόγο του ότι μπήκε άλλο υλικό μέσα του όπως πχ η πετρα γύρο γύρο του και οχι απλός ενα σκέτο σκαψιμο,αυτό που αλλάζει τι μαγνητικές διαφορές είναι το ξένο υλικό που μπαίνει μέσα στο σκαμενο χώμα αυτό διαβάζει το μαγνητόμετρο.Ενα μαγνητόμετρο δεν πιάνει απλός ενα σκέτο σκαψιμο έτσι πληροφοριακά το λεω
-
@Λεων Πολύ σωστά τα λες φίλε μου,όπως γνωρίζω ότι είσαι ο πρώτος που ασχολήθηκες σοβαρά με πρωνονιακά και άνοιξες τα μάτια σε πολύ κόσμο...
Την καλημέρα μου. -
@Λεων Πολύ σωστά τα λες φίλε μου,όπως γνωρίζω ότι είσαι ο πρώτος που ασχολήθηκες σοβαρά με πρωνονιακά και άνοιξες τα μάτια σε πολύ κόσμο...
Την καλημέρα μου.Με μια λέξη σε αυτό που λέει και ο Κώστας για τον Λεωνιδα .. «δάσκαλος!»
Την καλημέρα μου σε όλους
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Την καλημέρα μου.Με μια λέξη σε αυτό που λέει και ο Κώστας για τον Λεωνιδα .. «δάσκαλος!»
Την καλημέρα μου σε όλους
Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, ομως δεν θεωρω τον εαυτο μου Δασκαλο...απλα καποιον που ηθελε να μαθει, πρωτον αν δουλευει το μηχανημα που εχει και δευτερον να μην στηριζομαι μονο και μονο στα παραμυθια που μας λενε οι διαφοροι εμποροι...σε αυτο βεβαια πρωταρχικο ρολο επαιξε ο φιλος μου που γνωριζε πολυ περισσοτερα πραγματα απο μενα.
Οποτε συμπερασμα, αν θες να εχεις πραγματικη εμπιστοσυνη στο μηχανημα σου δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν.
Πρωτον να δουλευει σωστα και δευτερον να ασχοληθεις μαζι του και μερα με τη μερα ολο και κατι θα σε μαθαινει το ιδιο το μηχανημα και φυσικα να συμβιβαστεις με τα μειονεκτηματα του γιατι σιγουρα θα εχει -
Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@Λεων Λεωνιδα όσοι σε έχουν γνωρίσει ξέρουν τι άτομο είσαι, ξέρουν τις γνώσεις σου οι οποιες είναι μεγάλες και έχουμε λάβει αρκετοί τη βοήθεια σου όταν τη χρειαστήκαμε όπως και τώρα ακόμη αν χρειαστεί.
Ξέρω δε βλέπεις τον εαυτό σου ως «δάσκαλο» όμως η αναγνώριση στο άτομο σου και στη βοήθεια σου αν μη τι άλλο για κάποιους όπως εμείς δεν περνάει έτσι, η εκτίμηση είναι πολύ μεγάλη και το ξέρεις.PS
-
Ο/Η @Lord είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Μία χούφτα θα την βρουν βαριά βαριά έως και 50cm από εκεί και κάτω ξεχνάτο
-
Μονοδρομος τα Gpx..ομως δεν σου φτανουν τα χρηματα..ισως κανα ποιο παλιο σειρα SD με 18αρι
-
Ο/Η @Λεων είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Μονοδρομος τα Gpx..ομως δεν σου φτανουν τα χρηματα..ισως κανα ποιο παλιο σειρα SD με 18αρι
Ο άνθρωπος μιλάει για βουνό ψάχνοντας τυχαία δεν μιλάει για δοκίμια.Αν πιστεύεις ότι μια χούφτα ευγενές μέταλλο θα πιαστεί κάτω από 1 μέτρο στο βουνό τότε σηκώνω χέρια και πόδια ψιλά...
-
@Λεων τι πλεονέκτηματα θα έχει το sd από κάποιο πιο σύγχρονο vlf όπως το deus h impact στην έρευνα που κάνω;
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο άνθρωπος μιλάει για βουνό ψάχνοντας τυχαία δεν μιλάει για δοκίμια.Αν πιστεύεις ότι μια χούφτα ευγενές μέταλλο θα πιαστεί κάτω από 1 μέτρο στο βουνό τότε σηκώνω χέρια και πόδια ψιλά...
Ημαρτον φιλε ειπαμε.. .μη γ@αμας οτι γραφουμε...
-
@Λεων τι πλεονέκτηματα θα έχει το sd από κάποιο πιο σύγχρονο vlf όπως το deus h impact στην έρευνα που κάνω;
Καταρχην το SD δεν ειναι vlf...ειναι παλμικο...απο την αλλη εγω απλα απαντησα σε μια ερωτηση που εκανες..δεν θα σου γραψω για ποιους λογους θα μπορεσει να παει στο βαθος που ανεφερες
-
Εεεεε δεν μπορούμε να ακούμε και ότι να νε ήμαρτονννν
-
Και ποιος σου ειπε να διαβαζεις οτι γραφω...εκτος και αν ειναι πριβε το φορουμ...μαλλον καλα εκανα και δεν εγραφα τοσο καιρο....οταν εχεις αποριες ομως για δικα σου θεματα τοτε συμβιβαζεσαι
-
@Λεων αυτό το γνωρίζω ότι είναι pi το sd, δεν ρώτησα για το βάθος, το βάθος το καθορίζει ο όγκος. Η διαφορά στην "ευαισθησία" τους στα ευγενή μέταλλα με ενδιαφέρει πιο πολύ το βάθος έρχεται σε δεύτερη μοίρα και η ευρενα σε βράχους και σε σπηλιές σε υγρασίες κλπ...
Και ποιος σου ειπε να διαβαζεις οτι γραφω...εκτος και αν ειναι πριβε το φορουμ...μαλλον καλα εκανα και δεν εγραφα τοσο καιρο....οταν εχεις αποριες ομως για δικα σου θεματα τοτε συμβιβαζεσαι
Ορε λέων 1 και 1,5 μέτρο μια χούφτα χύμα στο βουνό που θέλει το παλικάρι δεν το πιάνει κανένα μηχάνημα.Άσε που 90% δεν υπάρχει σαν στόχος χύμα σε αυτό το βαθος.Αυτή τι συμβουλή θα έδινες σε ένα νέο ψαχτιρι?Εγώ περίμενα να τον προσγείωσης αλλά...
-
@Lord Καλημέρα σας, τι μηχάνημα θα προτείνατε για αποκλειστική χρήση σε ευγενή μέταλλα (χαλκό ασημί χρυσό) χύμα ή σε κάποιο σκεύος (όχι όμως σιδήρουχο) ή σε πήλινο. Βάθος Μαξ 1,5 μέτρο και μικρό όγκο μερχι μια χούφτα και κόστος μερχι 1000ε.
Το μόνο αξιόπιστο που θα σου κάνει τη δουλειά που θέλεις είναι το Gpx, άλλος ανιχνευτής που να αγαπάει τα ευγενή και να μη χτυπάει στο γάμο του καραγκιόζη δεν υπάρχει στο εγγυούμαι..
Τώρα όσον αφορά τα χρήματα που διαθέτεις είναι ένα θέμα ίσως ομως αν βάλεις κάτι παραπάνω και ψάξεις στο ebay να βρεις κανένα gpx 4000.