Ο/Η @thseus είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Ε μα θελουν να πατανε ενα κουμπι και να πιανει 5 μετρα βαθος το μηχανακι!!! Κανεις ομως δε σκεφτεται λογικα:
Διαφορες εδαφων, ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες κτλ για αυτο εχει και τοσες ρυθμισεις το εργαλειο για να το προσαρμοζεις οπως εσυ θελεις! Μπορεις ακομη και να απομονωσεις τους μικρους στοχους και να ανιχνευει μεγαλυτερους, μπορεις παλι να το ρυθμισεις να εντοπιζει μονο μικρους με φοβερη ευαισθησια`
Αντε εξηγησε τωρα στο αλλον τι και πως. Απολυτοι ολοι και παντογνωστες!! Εχω βαρεθει να διαβαζω την καθε ανοησια απο ανθρωπους που μιλανε μονο θεωρητικα! Το προβλημα ειναι οτι μπερδευουν και παραπληροφορουν καποιον που θελει να μαθει πραγματικα ορισμενα πραματα οπως κι εγω παλαιοτερα~με βοηθησε πολυ το forum και καποια μελη του οπως ο Λεων που ενω τον ανθρωπο δεν το εχω δει ποτε στη ζωη μου με βοηθησε με τις ρυθμισεις(να τα λεμε κι αυτα!!!!)διχως καποιο προσωπικο οφελος για αυτον. Δεν εχει αναγκη απο συνηγορο το εν λογο μελος και ιδιως απο εμενα, το τονιζω γιατι παλι καποιος εξυπνος θα βρεθει να πει την βλακεια του. Βγαινει ο καθενας και τον κατηγορει, ετσι για να ειχαμε να λεγαμε νσ περναει η ωρα! Ελεος ρε παιδια, ημαρτον δλδ!!!!
Μόνο με το δάχτυλο δεν με έδειξες ακόμα...μαθητής δεν θα γίνω ποτέ σε κανέναν ούτε εδώ μέσα ούτε έξω,έχω μάθει να λέω την γνώμη και σε έμπειρους και σε αρχάριους,τωρα αν τη δέχεται κάποιος η οχι αυτό είναι δικό του θέμα,εγω εχω μάθει να λέω τι γνώμη μου ξεκάθαρα δεν περιμένω να δω πρώτα τι θα γράψει πχ ο λέων η ο σταμπα και μετά να το παίξω έξυπνος(τα παιδιά τα ανέφερα ως παράδειγμα δεν έχω θέμα μαζί τους ίσα ίσα).Είναι ελάχιστα παιδιά εδώ μέσα που έχουν δική τους άποψη,οι υπόλοιποι περιμένουν πρώτα να δουν τη θα γράψουν οι δύο τρεις και μετά τσουκκ εμφανίζονται όπως ο λύκος στα πρόβατα!Ολα τα έμαθα μόνος μου με κόπο και μελέτη καθηγητές είχα μόνο στο σχόλιο,αν δεν γουστάρουν κάποιοι τις γνώμες μου ας με κάνουν μπλοκ στα θέματα τους...