Κύριοι ο @forester1967 είναι παλιό μέλος στη σελίδα, το να μην γράφει κάποιο παλιό μέλος συχνά δε σημαίνει ότι κρυφοκοιταζει μόνο.
Άλλοι τα κάνουν αυτά.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa εγώ είπα φίλε κρυφοκοιταζουν και δεν είπα συγκεκριμένα για τον φίλο αλλά γενικά, όταν βλέπω μέσα να είναι ενεργά 15-20 άτομα και να γράφουμε συνέχεια 3-4 άτομα Ε τότε ποια η ουσία του forum😁 δεν φτιάχνουμε μία ιδιωτική συνομιλία να τα λέμε καλύτερα 😂😂😂
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Κύριοι ο @forester1967 είναι παλιό μέλος στη σελίδα, το να μην γράφει κάποιο παλιό μέλος συχνά δε σημαίνει ότι κρυφοκοιταζει μόνο.
Άλλοι τα κάνουν αυτά.Είχε άλλο όνομα γτ δεν τον θυμάμαι τον άνθρωπο;;;Φόρεστερ στείλε πριβέ να τ πούμε
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa εγώ είπα φίλε κρυφοκοιταζουν και δεν είπα συγκεκριμένα για τον φίλο αλλά γενικά, όταν βλέπω μέσα να είναι ενεργά 15-20 άτομα και να γράφουμε συνέχεια 3-4 άτομα Ε τότε ποια η ουσία του forum😁 δεν φτιάχνουμε μία ιδιωτική συνομιλία να τα λέμε καλύτερα 😂😂😂
Δε μπορεί κανεις να αναγκάσει κανέναν να γράφει. Όπως και σε άλλες σελίδες έτσι και δω οι λόγοι διάφοροι που δε γράφουν πολλά μέλη και ο καθένας τους ξέρει το γιατί ή τους λόγους που τον οδηγούν σε αυτή του την απόφαση.
PS
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Τελικά γω ν κόψου τ χωριατκα που Μ αρεζνα η να μη γράφου;;;
Να τα ελαττώσεις προτείνω για το καλο της γενικης εικονας .. μη με βαζεις να κανω κανα γκαλοπ τωρα
PS
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Να τα ελαττώσεις προτείνω για το καλο της γενικης εικονας .. μη με βαζεις να κανω κανα γκαλοπ τωρα
Όχι ν φκιαξς ..στ πολ μεγάλωσα αλλά με αρεζνα ..θ προβώ σε μυνση για μπουλινγκ λόγω γλωσσικού ιδιωματος
Φόρεστ επειδή έχω τελειώσει ανώτατη εκπαίδευση δε σημαίνει ότι σε ένα φόρουμ π τ θεωρώ σπίτι μου κ μπαίνω γ γνώση διασκέδαση κ χαλάρωση θα γράφω με βαρυγδουπες ή επιστημονικές εκφράσεις...Περιμένω να μου πεις τι σ ενόχλησε
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δε πιστεύω ότι τον ενόχλησε κάτι, νομίζω περισσότερο απορία ήταν .. τεσπα
PS
-
Μια χαρά τα λες. Έχουμε και την ίδια διάλεκτο😆
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
ζαγαρακο, αν αλλαξεις την ακανεδικη διαλεκτο με κοσμοπολιτικη, θα φας κοκκινη καρτα (την κιτρινη την εχω μονο για τον paoktsi) -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ
ζαγαρακο, αν αλλαξεις την ακανεδικη διαλεκτο με κοσμοπολιτικη, θα φας κοκκινη καρτα (την κιτρινη την εχω μονο για τον paoktsi)Δεν αλλάζω τουμαρ φχαριστιζω ψαρ κ κρίσ γ συμπαράστασ στ ακανεδκη υπό εξάλειψ κ εξαφάνισ διαλεκτου
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Μια χαρά είναι η διάλεκτος σου Αντρέα οι περισσότεροι έχουμε καταγωγή από χωριό αλλά κουράζει ρε φίλε όλη την ώρα σε όλα τα θέματα. Νομίζω αυτό θέλει να πει ο φίλος πιο πάνω. Καλημέρα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 φιλε ανδρεα αν θες να σε διαβαζω πραγματικα και να εστιαζω στα λογια σου που ισως ,,,πραγματι με βοηθησουν καπου ,,,γραψε ελληνικα ,,,γιατι απλα σου λεω οτι καποιες προτασεις ,,,τις διαβαζω πολλες φορες και δε βγαζω νοημα,,,αυτο ειναι ολο,,,,τωρα το οτι εισαι εσυ απο χωριο εεκαι λοιπον ? κιεγω και οι περισσοτεροι ειναι απο χωρια εδω μεσα ,,,απο μορφωση? οι περισσοτεροι εχουν ανωτερη μορφωση,,,,κλπ κλπ ...δεν εθιξα τετοια πραγματα,,,μην το παιρνεις στραβα,,,επισης νομιζω πως υπαρχει κιενας ορος εδω μεσα που λεει οτι μονο ελληνικα γραφουμε ,,,χαχαχα.....ποντιος ειμαι.οσο για την κλειδαροτρυπα ,,,δε σχολιαζω ,,,τους χαιρετισμους μου στον σταμπα ,,,,πανο θελω ενα ηχειο για το GPX,,εχεις να προτεινεις κατι? την καλησπερα μου και στον italos2,
-
Ο/Η @forester1967 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@italos2 φιλε ανδρεα αν θες να σε διαβαζω πραγματικα και να εστιαζω στα λογια σου που ισως ,,,πραγματι με βοηθησουν καπου ,,,γραψε ελληνικα ,,,γιατι απλα σου λεω οτι καποιες προτασεις ,,,τις διαβαζω πολλες φορες και δε βγαζω νοημα,,,αυτο ειναι ολο,,,,τωρα το οτι εισαι εσυ απο χωριο εεκαι λοιπον ? κιεγω και οι περισσοτεροι ειναι απο χωρια εδω μεσα ,,,απο μορφωση? οι περισσοτεροι εχουν ανωτερη μορφωση,,,,κλπ κλπ ...δεν εθιξα τετοια πραγματα,,,μην το παιρνεις στραβα,,,επισης νομιζω πως υπαρχει κιενας ορος εδω μεσα που λεει οτι μονο ελληνικα γραφουμε ,,,χαχαχα.....ποντιος ειμαι.οσο για την κλειδαροτρυπα ,,,δε σχολιαζω ,,,τους χαιρετισμους μου στον σταμπα ,,,,πανο θελω ενα ηχειο για το GPX,,εχεις να προτεινεις κατι? την καλησπερα μου και στον italos2,
Γιάννη έλα ρε φιλε .. θα δω ποια μάρκα είναι να το πάρεις από δω.
Είναι εξίσου καλό ποιοτικώς, με ήχο χωρίς παραμόρφωση οπως αυτά Αυστραλίας και Αμερικής.
Θα σου στείλω πμ το βραδάκιPS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Αφήστε ρε το ζαγαράκο να εκφράζεται ακανέδικα, πονάει ο έρμος στην ξενιτιά, και η βοήθεια που του δίνει η αμερική δεν φτάνει. Κοιμάται, ξυπνάει, τρώει, γ..μαει, το μυαλό του είναι στις """δουλειές του βουνού "" που άφησε, και ξέρει ότι κάποιοι που τον """αγαπάνε''' πολύ, πάνε και τις λένε μιά καλησπέρα και μιά καληνύχτα.
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Αφήστε ρε το ζαγαράκο να εκφράζεται ακανέδικα, πονάει ο έρμος στην ξενιτιά, και η βοήθεια που του δίνει η αμερική δεν φτάνει. Κοιμάται, ξυπνάει, τρώει, γ..μαει, το μυαλό του είναι στις """δουλειές του βουνού "" που άφησε, και ξέρει ότι κάποιοι που τον """αγαπάνε''' πολύ, πάνε και τις λένε μιά καλησπέρα και μιά καληνύχτα.
Τώρα τον βάζεις για τα καλά στην πρίζα
PS
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
αρα ζαγαράκο, δεν τό'ψησες σωστά, well done που λένε τα εγγλεζάκια. Αμα το μυαλό είναι στα βουνά, πως να .........συνδέσεις σωστά το βύσμα.
Σε πρεσάρει κι ο παοκτσής με τα νουνού του, άιντε να μιλήσεις σωστά σε γκόμενα. Πας να πείς μιά κουβέντα και λές GPX.
Πού να καταλάβει η έρμη τόσο βαριά αυστραλέζικα. -
@Chris1 εάν μιλάς καλά την γλώσσα του σώματος δεν ξεφεύγει τίποτα...Υπομονή και επιμονή χρειάζεται...