Ο/Η @panasss είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Κοίτα φίλε μου ότι βλέπω λάθος (στα δικά μου μάτια) θά τό πω όπως πχ στο σκαναρισμα πρίν,στα δικά σου μπορεί το σκαναρισμα να ήταν σωστό, το να προκαλείς κάποιον για τη γνώμη του αυτό είναι λάθος σου!Δεν έφτιαξα ποτέ μηχανήματα καί ούτε πρόκειται να φτιάξω για να δείξω στον άλλον ότι έχω καλύτερο ή νά τόν προκαλέσω σε κάποια κόντρα, τό νά πάμε για έρευνα να βάλεις εσύ το δικό σου καί μετά εγώ τό δικό μου νά βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα μετά τό σκάψιμο νά δούμε ποιο είδε στόχο καί ποίο φαντάσματα ναι είμαι σύμφωνος,τό νά πάμε σέ στημένα δοκιμαστιρια με μαγνητομετρα τό θεωρώ γελοίο, ειδικά όταν βλέπεις τόν άλλον να κουνάει τό σενσορα όταν περνάει πάνω από τον στόχο δήθεν καί καλά μετά στο γράφημα νά μας δείξει ότι έπιασε τόν στόχο! Έχω δεί πολλά φίλε γι'αυτό αν θες πάμε σέ κάποια έρευνα μαζί χωρίς νά ξέρουμε ότι υπάρχει σίγουρος στόχος και μετά τά κρίνουμε!
=======================================================================
Παλικάρι λες παπαριες τα δικά σου μάτια σε σχέση με κάποιους άλλους είναι σαν του
κουταβιού που μόλις άνοιξαν και δεν έχουν δει πράματα και θάματα για να έχουν εμπειρίες!
επίσης μάθε ότι κάποιοι ξέφυγαν και δεν αυτό παραμυθιάζονται με το να κουνούν
σενσορα γιατί κάνει κακό διότι το πληρώνουν με κόπο και ίδρωτα καύσιμα χρόνο χρήμα και ψυχικά αποθέματα!
Δεν είναι όλα ίδια άλλος σηκώνει χειρόφρενά για να στρίψει και άλλος για να φέρει καπάκια
Χαλάρωσε και άσε τις επικρίσεις για ώριμους χρόνους που θα έχεις κατασταλάξει!!!
Όσο καί νά επιμένεις το σκαναρισμα πού έκανε είναι λάθος... απλός δεν θέλεις νά το καταλάβεις καί από χθές τό βράδυ όλο μου τήν λες, πχ ό Λέων κατάλαβε καί είπε στον Πάνο ότι "μήπως είχες κάποιο μεταλλικό αντικείμενο πάνω σου"?Τό ότι δεν γουστάρεις αυτά που γράφω είναι φανερό προσπάθησε όμως όσο μπορείς νά μήν ασχολείσαι μαζί μου,καί πρίν κρίνεις κάποιον άνοιξε τά μάτια σου δες καλά τό σκαναρισμα και μετά κρίνε όσο θες,ΠΡΩΤΑ ΌΜΩΣ Δ-Ε-Σ-Τ-Ο!Καλή συνέχεια να έχεις καί αν μπορείς μήν ξανά ασχοληθεις μαζί μου δεν απαντώ σέ ειρωνείες...