@ΑΝΔΡΕΑΣ εγώ έχω μια κλασική και μια που είναι για ελαστικά 45εκατοστα νομίζω.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Τανασ κ σταμπακου ποσα εκατοστά σκύλα περίπου κάνει ;;;
Μπααα! Θες και σκυλα τώρα? Αλλά έλεγες πριν κάνα μήνα … αυτά τα εργαλεία είναι για άλλους εσυ είσαι καλό παιδί τι ψάχνεις να βρεις τώρα, δε σου λέω
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@ΑΝΔΡΕΑΣ 55με 60ποντους είναι καλή..Έχω μια σκύλα τέτοια εδώ και 30 χρόνια..Την βρήκα πεταμένη σε μια πλαγιά..Από χρυσοθήρα ήταν όπου έψαχνε την ληστεία του τρένου στην περιοχή μου...
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Μπααα! Θες και σκυλα τώρα? Αλλά έλεγες πριν κάνα μήνα … αυτά τα εργαλεία είναι για άλλους εσυ είσαι καλό παιδί τι ψάχνεις να βρεις τώρα, δε σου λέω
Λέγε τομάρ θ ρθου με άδεια θα συ φέρου κ τσικουλατα ελβετεζκι
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ 55με 60ποντους είναι καλή..Έχω μια σκύλα τέτοια εδώ και 30 χρόνια..Την βρήκα πεταμένη σε μια πλαγιά..Από χρυσοθήρα ήταν όπου έψαχνε την ληστεία του τρένου στην περιοχή μου...
Αυτή η δλεια βγήκε τ πάμε..για ΠΕ 60 καλή είναι γτ με φάνκε μικρή αλλά η επόμεν είναι μετρου
-
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ εγώ έχω μια κλασική και μια που είναι για ελαστικά 45εκατοστα νομίζω.
Πάλι δαχτλυδ βρηκις τουμαρ έμαθα εχς γιεν καλός ..μικρή δεν είναι ρε βρήκα 60 άρα μικρή με φανκε
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Εχς κ καλό θμυκο παναθιμασι
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
η σκύλλα θέλει μπράτσα και μάζα ρε ζαγαράκο. Εσύ με μείον 10 κιλά, πού πάς ξεβράκωτος στ' αγγούρια? -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@ΑΝΔΡΕΑΣ
η σκύλλα θέλει μπράτσα και μάζα ρε ζαγαράκο. Εσύ με μείον 10 κιλά, πού πάς ξεβράκωτος στ' αγγούρια?-5 είμαι τωρα
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ οτι ακούς μην πειστευεις τίποτα,και από όσα βλέπεις τα μισά βγαλμένα ανεβάζω...
Με έχει ευχαριστήσει πολύ το μηχάνημα,για αυτό ασχολούμαι Ανδρέα.τα κιλά μου δεν πέφτουν και καμιά μέρα θα κυλήσω σαν το βαρέλι εκεί πάνω που πάω.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@ΑΝΔΡΕΑΣ γκουγκλαρε λοστος εξαγωγής ελαστικών έχει από 30εκ και πάνω,έχω σε αυτό το στυλ έχω σε 45εκ.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@ΑΝΔΡΕΑΣ γκουγκλαρε λοστος εξαγωγής ελαστικών έχει από 30εκ και πάνω,έχω σε αυτό το στυλ έχω σε 45εκ.
Ρε με 60ποντοι είμαι κομπλέ;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ οτι ακούς μην πειστευεις τίποτα,και από όσα βλέπεις τα μισά βγαλμένα ανεβάζω...
Με έχει ευχαριστήσει πολύ το μηχάνημα,για αυτό ασχολούμαι Ανδρέα.τα κιλά μου δεν πέφτουν και καμιά μέρα θα κυλήσω σαν το βαρέλι εκεί πάνω που πάω.Γειας Τανασ άρα τα διπλά να πιστεύω απ' ότι ακούω ..Εμένα πάλι με τέντωσε civid τώρα άρχισα βάζω κάνα κιλό
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ όπως σου έχω ξανά αναφέρει χρησιμοποιώ 2,μια μικρή των ελαστικών και μία την κλασική σκύλα των διαρρήξεων όπως είχες πει...
Στις αρχές που ανέβαζα με συμβούλεψαν να μην ανεβάζω ούτε τα μισά,ότι ήταν και να ήταν αυτά.ειδα ότι είχαν δίκιο και το εφάρμοσα.
Εγώ είμαι - 40με50χλμ την βδομάδα και συν 15κιλα, μολύβι έχω γίνει...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@ΑΝΔΡΕΑΣ όπως σου έχω ξανά αναφέρει χρησιμοποιώ 2,μια μικρή των ελαστικών και μία την κλασική σκύλα των διαρρήξεων όπως είχες πει...
Στις αρχές που ανέβαζα με συμβούλεψαν να μην ανεβάζω ούτε τα μισά,ότι ήταν και να ήταν αυτά.ειδα ότι είχαν δίκιο και το εφάρμοσα.
Εγώ είμαι - 40με50χλμ την βδομάδα και συν 15κιλα, μολύβι έχω γίνει...Τι τρως ρε μπαγασα πωπωπωπω θα με καν δλεια δηλαδή η 60ρα των διαρηξεων
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ μακάρι να έτρωγα θα το ευχαριστιομουν...ναι άνετα θα σου κάνει δουλειά η 60αρα μαζί με μια μικρή να δίνεις κόντρα και η μεγάλη να μπαίνει πιο βαθιά για να σηκώνετε ποίο εύκολα η πέτρα.τωρα για μεγάλες πέτρες θες λοστό και κούνια μπελά.
@ΑΝΔΡΕΑΣ μακάρι να έτρωγα θα το ευχαριστιομουν...ναι άνετα θα σου κάνει δουλειά η 60αρα μαζί με μια μικρή να δίνεις κόντρα και η μεγάλη να μπαίνει πιο βαθιά για να σηκώνετε ποίο εύκολα η πέτρα.τωρα για μεγάλες πέτρες θες λοστό και κούνια μπελά.
Αδερφέ τότε κάνε εξετάσεις για υποθυρεοειδισμό
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ μερχι και γαστροσκόπηση έκανα πριν ένα μήνα,απλά δεν κινούμαι σχεδόν καθόλου λόγου δουλειάς και άλλον τρόπο ζωής που έχω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, οπότε θέλει τρέξιμο αλλά δεν έχω την όρεξη όπως μας κατάντησαν...
@ΑΝΔΡΕΑΣ μερχι και γαστροσκόπηση έκανα πριν ένα μήνα,απλά δεν κινούμαι σχεδόν καθόλου λόγου δουλειάς και άλλον τρόπο ζωής που έχω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, οπότε θέλει τρέξιμο αλλά δεν έχω την όρεξη όπως μας κατάντησαν...
Εξετασεις για θυρεοειδή πες το παθολόγο άσε τη γαστροσκόπηση επίσης παρασιτική στα κόπρανα αυτές οι δύο αιτίες υπάρχουν ...Φίλε αυτοί κάνουν ότι θέλουν εσύ έχεις μυαλό βάζεις τις προτεραιότητες σου τις επιθυμίες σου βρίσκεις χόμπυ ενδιαφέροντα και ας τους να μαμιουνται
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ έχω εξετάσει τα πάντα φίλε μου,κάθε χρόνο κάνω τσεκαπ λόγο αδειοδότηση της δουλειάς μου.
Δεν είναι εύκολο να τα γράψεις όταν επηρεάζουν την ζωή σου πάρα πολλοί παράγοντες,έχει πολύ ανχος η καλογερικη ζωή με τα ζώα και όταν καταντάει εντελώς ρουτίνα και φρενίτιδα, αρχίζει η κατάθλιψηΧρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...