Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Από εμπειρίες καί παχιά λόγια γέμισε ό τόπος,από πράξεις... άνθρακας ό θησαυρός
Οι εμπειριες ειναι αυτες που οδηγουν στην επιτυχια, πολλες φορες γλυτωνουν πονο και κοπο, εξοδα και πισωγυρισματα, μα αυτο στη συγκεκριμενη ενασχοληση δεν ειναι αρκετο ... θελει και τυχη.
Σε πολλες συζητησεις εδω μεσα απλωνονται απλοχερα απο διαφορα μελη, δεν εχει κανεις παρα μονον να ακουσει, να αναρωτηθει γι αυτες και προπαντων ειναι δωρεαν τη στιγμη που γι αυτες εχει χυθει αρκετος ιδρωτας, χρημα και κοπος. Δεν αποτελουν σε καμια περιπτωση οδηγο μα δινουν το ερεθισμα να αναλογιστει κανεις, δινουν καποιες κατευθυνσεις θα ελεγα.
Καπου μπερδευεται η εννοια της εκφρασης ''παχια λογια'' που συνηθως αποτελει την εννοια των πολλα υποσχομενων χωρις αυτα βεβαιως να ανταποκρινονται στην πραγματικότητα.
Το να μοιραζετε καποιος μαζι μας λοιπον τις εμπειριες του δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι εφτασε στην επιτυχια, οτι τα χει βγαλει δλδ. Εχει ομως τη γνωση, εχει τη λυση για μια κατασταση να τη φερει εις περας οταν αυτο χρειαστει.Την καλημερα μου σε ολους.
Όταν κάποιος λόγο χρονιάς ενασχόλησης μέ τό χόμπι θεωρεί τόν εαυτό του καί τό μηχάνημα αλάνθαστο πιστεύω έχει χάσει τό παιχνίδι εξαρχής και αυτό πού λέω πάει σέ όλους μας καί όχι συγκεκριμένα σε κάποιον.Θα με κάνεις όμως νά δώσω ένα απλό παράδειγμα μίας καί τό έφερε ή συζήτηση, έγραψα πρίν ένα μύνημα τό οποίο δεν μου απάντησε κανείς ότι ό @Λεων είχε πει σέ άλλο θέμα ότι έπιασε ένα στόχο με το μαγνητομετρο (από τά καλύτερα ppm) τό οποίο θεωρεί ότι είναι καλός, μετά από μέρες διαβάζω ότι γράφει με επιβεβαίωση παλμικού ό στόχος ήταν τελικά παιχνίδια τού εδάφους, αναφέρω τό συγκεκριμένο θέμα διότι ό Λέων από τά λεγόμενα σας θεωρείται το παιδί ένα από τους καλύτερους χειριστές μηχανημάτων (δεν αμφιβάλω σέ αυτό) αυτό όμως δεν λέει κάτι γιατί κανονικά μέτα από τόσα χρόνια έρευνας πίστευω ότι θά μπορούσε ίσως να καταλάβει τι πραγματικά υπάρχει και τί όχι στο σκαν.
ΥΓ: Αυτο το έβαλα σάν παράδειγμα χωρίς νά έχω κάτι με τό παλικάρι,νά δείξω ότι κανένα μα κανένα ψαχτηρι από εμάς ΔΕΝ θά φτάσει νά γίνει ποτέ "επαγγελματίας" ερευνητής πόσο μάλλον όταν μιλάμε για γεωφυσικά μηχάνηματα πού τά οποία δεν θέλουν μόνο "ιδρώτα στα βουνά" αλλά πανεπιστήμιο καί διάβασμα.Τα γεωφυσικά μηχάνηματα δυστυχώς δεν είναι για εμάς γιαυτο και όι εμπειρίες εμένα προσωπικά δεν μου λένε κάτι διότι λαθοι κάνουν όλα τά ψαχτηρια όι επαγγελματίες όμως ερευνητές ποτέ...