Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Νομίζω ότι ο παοκτσης τα καλυψε σχεδόν όλα ...Εγώ δε θα μπω σε διαδικασία να αναφέρω τον εξοπλισμό μου απλά θα πω τ εξής κυρίως στους αρχάριους ότι με προσεκτικές κινήσεις κ ένα μπάτζετ περί τα 1500 ευρώ κάνεις έναν αξιόλογο εξοπλισμό πολύ καλύτερο από κάποιους π πετάν λεφτά σε ότι τους πασάρουν ...Στα αποστατικα τώρα (ηλεκτρονικά ραβδοσκοπια το 98% εξ αυτών ) όχι πολλά λεφτά μάγκες όλα τ ίδια δουλειά κάνουν 2-3 κατοσταρικα για μια γεννήτρια η ένα με συχνότητες κ είστε κομπλέ μη πετάτε χιλιάρικα σε αποστάσεως
Μίλησα γ αξιοπρεπή εξοπλισμό έτσι δηλαδή ένα βλφ καλό ένα παλμικό καλό κ ένα αποστατικο ..Φυσικά με 1500 δε φτάνει εξοπλισμό στάμπα κ Λέων που οι άνθρωποι έχουν δώσει λεφτά όχι αστεια,αλλά τουλάχιστον πας με αξιώσεις στ βουνό κ δεν οαν τζάμπα οι βενζίνες
Ο άνθρωπος καταλαβαίνει την πραγματικότητα όταν από κει που πέρασε με αλλα είδε τι άφησε έχοντας πλέον το κατάλληλο εργαλείο στα χέρια
του για τη συγκεκριμένη χρήση. Μέχρι τότε ονειροβατεί ότι σκούπισε τον τόπο όλο.
Η πιο σημαντική στιγμή είναι αυτή που συνειδητοποιείς τι έχεις στα χέρια σου και όχι τι θα ήθελες να ήταν η πως το φαντάζεσαι ότι είναι.Εγώ Πάνο είπα για να μη καεί βενζίνες τζάμπα θέλει 1500-2000 .Δεν είπα ότι γίνεται Ιντιάνα Τζονς νομίζω δε διαφωνούμε έτσι;
Και όλα αυτά εφόσον έχει γνώσεις η Τσπ κάποιον ν τ κατευθύνει αν πάει στους επιτηδειους μπορεί ν δώσει κ 20000 κ να μην κάνουν γ τ δουλειά που τ θέλει .Με μίνιμουμ 2000 όπως είπα ξεκινά με αξιώσεις επαναλαμβάνω δε θα χει ντεους λορενζ κ gpx να παίζει Τσάμπιονς λιγκ αλλά θα είναι αξιοπρεπείς
Κατσε γιατί το τερμάτισες τώρα (ειδικά με το deus)
Δηλαδή τα παλικάρια στο βίντεο από κάτω χρειάστηκαν κάποιο από αυτά τα τρία για να πιάσουν αυτόν το στόχο σε αυτό το βαθος?Καλά όσο για το deus δεν χρειάζεται να σχολιάσω καν είδαμε τι έπιανε και το vlf πριν βάλουν το τελάρο 😁.Ο στόχος είναι περίπου στο 1,80 το έπιασε εντελώς άνετα ένα μηχάνημα που αξία του δεν ξεπερνά τα 50-60€ (όταν κάποιος το κατασκευάζει μόνος του) στην αγορά φτάνει τα 500-600€Μάλλον δε καταλάβαινς τ διαβάζεις Γιώργο συγκρίνεις βλφ με παλμικα κ ότι άλλο σ έρθει στ μυαλό ...τ ντεους είναι τ καλύτερο βλφ τ λορενζ τ καλύτερο παλμικό κ τ gpx είναι gpx ..εγώ είπα ότι με 2000 παίρνεις κ αποστατικο κ βλφ κ πσλμικο αξιοπρεπεστατα αυτό είπα
Άλλο τι είναι το κάθε ένα στην κατηγορία του και άλλο να τα αναφέρεις σαν ''champions league'',δηλαδή αυτοί στο βίντεο με τo delta δεν είναι κατηγορίας champions league και Indiana Jones?Άσχετα αν ήταν άτυχοι κοίτα καλά σε τι βάθος κατέβηκαν.Για εμένα οποίο μηχάνημα κατεβαίνει κάτω από 1 μέτρο χαλαρά,θεωρείτε επαγγελματικό.