@ozzy-nik Τις προαλες έφαγα μια ήττα φιλε .. αστα. Βρήκα το κουτί άδειο, βγαλμένο όχι πολύ καιρό το σκάψιμο. Δεν το έβγαλα φωτό, μου έπεσαν τα αφτια μόλις το είδα. Τώρα αν είχε μέσα ή όχι ή τι άλλο δε ξέρω. Πάντως ήταν στο χώρο της πληροφορίας. Κόντεψα να κλάψω .. απ τα νεύρα
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa έβαλες μιχανημα γύρω γύρω μπας και έπεσε τηποτα κρίμα ρε φίλε
-
@ozzy-nik που θα πάει ομως, κάτι θα γίνει. Το κυνηγάμε και το αξίζουμε
PS
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa έβαλες μιχανημα γύρω γύρω μπας και έπεσε τηποτα κρίμα ρε φίλε
Το γάζωσα
PS
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Εγώ το μόνο σοβαρό που έχω βρει στην Ελλάδα είναι το παρακάτω.
Το χεις φιλε?
PS
-
@stampa είδες το αμπρι είναι 2 τέτοια φίλε ο μόνος που το βρήκα είναι καπετάνιου λημέρι το όργωσα φίλε έχει αλά δεν μπορώ να τα βρο άστα έχουμε ελπίδα όμως που θα πάει
-
@stampa είδες το αμπρι είναι 2 τέτοια φίλε ο μόνος που το βρήκα είναι καπετάνιου λημέρι το όργωσα φίλε έχει αλά δεν μπορώ να τα βρο άστα έχουμε ελπίδα όμως που θα πάει
Κάτι θα γίνει, που θα πάει!
PS
-
@stampa Το χεις φιλε?
Όχι άλλα είναι καλή μάρκα δίνει εγγύηση 25 χρόνια αν θυμάμαι καλά,το μήκος του είναι κατάλληλο καθώς και ο σχεδιασμός του,ώστε να βγαίνουν τα χώματα με την βοήθεια του ποδιού...
Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι το βάρος του. -
@Kostas-13 Την γνωρίζω τη μάρκα φιλε, το είδα και είναι απ τις καλές στο χώρο όπως και η Fiskars που έχουν εφόρου ζωής εγγύηση στα καλά εργαλεία.
Το κόβω καμία 1800γρ πάνω κάτω κοντάPS
-
_______ Μια χαρά τα πας είσαι μάχιμος. Αν υπάρχουν θα τα βρεις μην βιάζεσαι δεν ειναι τόσο εύκολα όσο νομίζουν κάποιοι. Μην βιάζεσαι καθησε και παρατήρησε τον χώρο γύρω σου με τις ώρες. Το έχω ξαναγράψει η χωρική αντίληψη είναι το Α και το Ώ για να μπορέσεις να φτάσεις στο σημείο μηδέν. Οσοι περιμένουν από τα μηχανήματα βεργες κτλ να τους δείξουν τον δρόμο κάνουν βόλτες άσκοπα στα βουνά να ξέρεις χωρίς αποτέλεσμα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 φίλε πηγαίνω συνέχεια έχω βρει και μακάβρια εκεί βάλαμε τυχαία Λόρεντζ και Βαρεσε σίδερο αλά είναι βράχος πολύ μεγάλος ψάχνουμε να βρούμε την είσοδο άστα ευτυχώς το μέρος δεν το ξέρουν τυχαία το βρήκα αλά που θα πάει θα βρο την άκρη
-
@italos2 φίλε πηγαίνω συνέχεια έχω βρει και μακάβρια εκεί βάλαμε τυχαία Λόρεντζ και Βαρεσε σίδερο αλά είναι βράχος πολύ μεγάλος ψάχνουμε να βρούμε την είσοδο άστα ευτυχώς το μέρος δεν το ξέρουν τυχαία το βρήκα αλά που θα πάει θα βρο την άκρη
Χωρις να ξερω το μερος λογικα μιλας για Αμπρι και εφοσον εχει εισοδο ειναι σιγουρα απο το πλαι σε πρανες, εκει ομως δεν θα σου χτυπησει μηχανημα για να σου διεξει εισοδο, να προτιμησεις σημεια με βραχο-πετρες και καλη τυχη,εχε και το νου σας για παγιδευση
-
@ozzy-nik Πολυ σωστά τα λέει ο Λεωνίδας και το βασικότερο μην βιάζεσαι οταν κινείσαι σε τέτοια μέρη θέλει μεγάλη προσοχή για παγίδευση νάρκες κτλ γιατί πάνω στον ενθουσιασμό μας κάνουμε μαλακιες και επιπόλαιες κινήσεις πολλές φορές όλοι μας.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@Λεων ευχαριστώ φίλε είναι λημέρι ενός καπετάνιου θέλει πολύ δουλειά ξέρω
-
@italos2 ευχαριστώ φίλε η δουλειά μου είναι τέτοια που έχω δη πολλά το μέρος το ξέρω πολύ καλά πάω συνέχεια μόλις λιώσουν τα χιόνια θα ξαναπάω δεν το αφήνω το μέρος
-
@ozzy-nik εκεί που είναι δεν το βρίσκει κανείς έχει κλείσει 80 τα εκατό κανείς δεν το βρίσκει
-
@ozzy-nik εκεί που είναι δεν το βρίσκει κανείς έχει κλείσει 80 τα εκατό κανείς δεν το βρίσκει
Ωραίο το σημείο .. πονηρό! .. Πιστεύω το έψαξες καλά τριγύρω έτσι?
PS
-
@stampa τα τοπικά δεν βαρανε μόνο το Λόρεντζ και ένα άλλο αλά δεν μπορούμε βνα βρούμε πός το βάλανε στον βράχο στο κέντρο είναι από πίσω είναι γκρεμός ξέρεις να είσαι από πάνω και να μην μπορείς να το βγάλεις έχουμε σκάσει