Αν δείτε κανέναν τύπο στα βουνά να σέρνει ένα πράμα και να πάει πάνω κάτω ο @paoktsis θα είναι.
Εβαλες φωτιές τώρα φιλε @Lord
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
PS
πριν 3 χρόνια Φήμη: 4,535 | Δημοσιεύσεις: 4,925 -
@stampa μπα το αγαπάει και το λατρεύει ο @paoktsis δεν νομίζω να το ταλαιπωρήσει με τέτοιο τρόπο αν και πότε δεν ξέρεις.η επόμενη "πατέντα" θα είναι σύρσιμο με γαϊδούρι για πιο ξεκούραστο ψάξιμο 🤣😂🤣
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...πριν 3 χρόνια Φήμη: 755 | Δημοσιεύσεις: 1,022 -
Αλάνια με καμία Παναγία δεν σέρνω τέτοιο πράγμα στα βουνά...Μπελά στο κεφάλι μου δεν θέλω γιατί θα το πετάξω σε καμία χαράδρα.. Καλύτερα 22 μόνο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και πιο ελαφρύς..
πριν 3 χρόνια Φήμη: 1,903 | Δημοσιεύσεις: 1,748 -
@stampa ρε μπαγασα που με πήρες μάτι;Λέω να τον βάλω τον δίσκο επάνω σε ντροουν και να πετάει χαμηλά 5 πόντους επάνω από το έδαφος...
πριν 3 χρόνια Φήμη: 1,903 | Δημοσιεύσεις: 1,748 -
@stampa ωραίος ο μπάρμπας και για pin point θα έχει κάνα φτηνό vlf.αυτο θα πει πάω βόλτα στην παραλία!!!
@paoktsis αυτό με τον drone είναι εφικτό μόνο με το ντεους...σου ανοίγει τα μάτια ο Παναγιώτης αλλά εσύ εκεί παραδοσιακός 😀Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...πριν 3 χρόνια Φήμη: 755 | Δημοσιεύσεις: 1,022 -
@Lord δεν μπορώ φίλε με τέτοια διαβολικά..κρίμα να τα φάει ο κεαδας..εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος με αποτελέσματα..
πριν 3 χρόνια Φήμη: 1,903 | Δημοσιεύσεις: 1,748