@stampa ευτυχώς εμένα με ακολουθεί και είναι και τυχερή βρήκε νόμισμα γερμανικό
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa ευτυχώς εμένα με ακολουθεί και είναι και τυχερή βρήκε νόμισμα γερμανικό
Να τη χαίρεσαι φιλε και να είναι τυχερή!
PS
-
@stampa έβαλα και τον γιό μου στο πεχνηδη του αρέσει τόρα τον πήρα μηχάνημα και αυτόν ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα το κάνουμε οικογενειακός ΧΑ ΧΑ ΧΑ χα
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa έβαλα και τον γιό μου στο πεχνηδη του αρέσει τόρα τον πήρα μηχάνημα και αυτόν ΧΑ ΧΑ ΧΑ θα το κάνουμε οικογενειακός ΧΑ ΧΑ ΧΑ χα
Ωραίος φιλε! .. αντε να έχετε και καμία οικογενειακή επιτυχία καμία μερα όλοι μαζί!
PS
-
εγω το ειχα το χομπι μας απο μικρος σε ηλικια 8 χρονων μικροβιο...εβλεπα τον πατερα μου με το vlf και ηθελα να του το παρω...σε ηλικια 12 χρονων του το πηρα κρυφα και πηγα για βολτα και με εψαχνε παντου...Πολλες φορες λεω την γυναικα μου ο θεος γιαυτο με εφερε στην γη...για την ερευνα και μονο...με την τρελα που εχω παππους να ειμαι παλι θα βγαινω καμια βολτα να ξεσκαω που και που....
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Άραγε θα δούμε και 'μείς κάποτε αυτό που βλεπουμε σε άλλες χώρες μια οικογένεια ή με τα παιδιά τους να ψάχνουν άνετα? ... ωραία θα ήταν πάντως
Μπορει να γινει φιλε σε παραλιες με αδεια και στο βουνο...Τωρα για ελευθερα χωρις αδειες προς το παρων στα χρονια που ζουμε πολυ δυσκολο και τους λογους τους ξερεις φιλε...Εαν γινοτανε θα υπηρχαν και διακοπες με τις οικογενειες και εκδηλωσεις και πολλα αλλα...
-
@stampa Άραγε θα δούμε και 'μείς κάποτε αυτό που βλεπουμε σε άλλες χώρες μια οικογένεια ή με τα παιδιά τους να ψάχνουν άνετα? ... ωραία θα ήταν πάντως...
Μπα....
Εγώ παντός σκέφτομαι να μετακομίσω σε μία ωραία επαρχία της Αγγλίας να γραφτώ σε ένα κλαμπ και να κάνω το χόμπι με την άνεση μου😁 -
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Άραγε θα δούμε και 'μείς κάποτε αυτό που βλεπουμε σε άλλες χώρες μια οικογένεια ή με τα παιδιά τους να ψάχνουν άνετα? ... ωραία θα ήταν πάντως
Μπορει να γινει φιλε σε παραλιες με αδεια και στο βουνο...Τωρα για ελευθερα χωρις αδειες προς το παρων στα χρονια που ζουμε πολυ δυσκολο και τους λογους τους ξερεις φιλε...Εαν γινοτανε θα υπηρχαν και διακοπες με τις οικογενειες και εκδηλωσεις και πολλα αλλα...
Για εντελώς free μιλάμε, τα αλλα όλοι τα γνωρίζουμε όπως έχουν
PS
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa Άραγε θα δούμε και 'μείς κάποτε αυτό που βλεπουμε σε άλλες χώρες μια οικογένεια ή με τα παιδιά τους να ψάχνουν άνετα? ... ωραία θα ήταν πάντως...
Μπα....
Εγώ παντός σκέφτομαι να μετακομίσω σε μία ωραία επαρχία της Αγγλίας να γραφτώ σε ένα κλαμπ και να κάνω το χόμπι με την άνεση μου😁
Εγω σκεφτομαι να παω στην αυστραλια τουλαχιστον θα με βλεπετε απο εκπομπες gold nuggets live με το gpx... -
Κοιτάξτε εδώ ρε φιλαράκια τη γιορτή στήνουν οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά λέμε...https://youtu.be/hFkoecyPp20
-
Και εμείς εδώ έχουμε μείνει με τους δορυφόρους τη ραβδοσκοπία επί χάρτη τα μέντιουμ το super duper αποστατικα και ότι άλλη μ****** σκεφτεί ο καθένας 😁
Χαχαχα .. κακό παιδί!
PS
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Για εντελώς free μιλάμε, τα αλλα όλοι τα γνωρίζουμε όπως έχουν
μπορει να γινει μετα απο πολλα χρονια αλλα ποτε δεν ξερουμε ποτε θα γινει...Καλα θα ηταν και θα ειμασταν πιο ηρεμοι και θα καναμε βολτα σε ολη την ελλαδα και θα γνωριζαμε ωραια μερη και ανθρωπους... -
Κοιτάξτε εδώ ρε φιλαράκια τη γιορτή στήνουν οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά λέμε...https://youtu.be/hFkoecyPp20
Αυτά είναι φιλε, ωραία πράγματα!
PS
-
Παναγιώτη και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες υφίσταται η άδεια έρευνας,απλά οι άνθρωποι είναι οργανωμένοι και το έχω φτάσει σε άλλο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια...
Με λίγα λόγια όποιος έχει ανιχνευτη δεν τον κοιτάνε με στραβό μάτι όπως γίνεται στη χώρα μας...Σωστά αλλα είναι πολύ πιο άνετα τα πράγματα, όχι χρονοβόρα και το σημαντικό που λες δε σε κοιτάνε με ένα μάτι και δε σε βλέπουν σαν παράνομο ή δε ξέρω και γω τι άλλο
PS
-
Ετη φωτος ειναι μπροστα φιλε στην Αγγλια με τους συλλογους και με τις ομοσπονδιες τους...Ερχονται απο ολων τον πλανητη στην Αγγλια κοσμος εδω και πολλα χρονια για εκδηλωσεις και γιορτες ερευνοντας με τους συλλογους τους...Οπου και η Αγγλια ειναι μερος με πολυ μεγαλη ιστορια...