@stampa όσο και να ψάχνω πάντα βρίσκω πράματα ος και οδοντιατρικά παλιά εργαλεία ΧΑ ΧΑ ΧΑ μόνο κίτρινες δεν βρέθηκαν
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa όσο και να ψάχνω πάντα βρίσκω πράματα ος και οδοντιατρικά παλιά εργαλεία ΧΑ ΧΑ ΧΑ μόνο κίτρινες δεν βρέθηκαν
Χαχαχα σωστός φιλε! Έτσι ακριβώς οποιος ψάχνει κάτι θα βρει και μακάρι να είμαστε τυχεροί κάποια στιγμή να πέσουμε πάνω στις ξανθιές
PS
-
@stampa αδερφέ με όλη μου την ψυχή να βγουν τζάμπα κάθονται στην Γη και όποιος είναι τυχερός ξέρεις πόσους έχω βοηθήσει στο βουνό ξένους που βρεθήκαμε τυχαία
-
@stampa αδερφέ με όλη μου την ψυχή να βγουν τζάμπα κάθονται στην Γη και όποιος είναι τυχερός ξέρεις πόσους έχω βοηθήσει στο βουνό ξένους που βρεθήκαμε τυχαία
Ωραίος φίλε έτσι είναι .. κάθονται
PS
-
@stampa αλά βδεν βλέπω να ανεβάζει κανείς κάτι που έχει βγάλει έστω ρε παιδιά κάτι ασήμαντο βάθος να βλέπουμε
Εγω προσωπικα εχω ανεβασει, οχι ολα, αλλα εχω ανεβασει, ακομη και με τι μηχανηματα βρεθηκαν.
-
@moyia Θα γελάσεις white 6000 di pro plus
Εχει περάσει από τα χέρια μου πολύ καλό αλλά είναι βαρύ για την κοπέλα σου.
-
@Kostas-13
μπαα, της έδωσε βαρύ εντοπιστή για να γυμνάζεται. Μάλλον ο moyia έχει στο μυαλό του, να γίνει καλή και στο σκάψιμο. -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@Kostas-13
μπαα, της έδωσε βαρύ εντοπιστή για να γυμνάζεται. Μάλλον ο moyia έχει στο μυαλό του, να γίνει καλή και στο σκάψιμο.Χαχα όχι παίζουμε!
PS
-
@moyia Σακη ας τους να λένε, οι πιο πολύ ζηλεύουν που σε ακολουθεί αλλα και η ίδια είναι ψαχτήρι, σε άλλους πέφτει παντόφλα μη κοιτάς που το παίζουν άνετοι εδώ μέσα
PS
-
@stampa
για να γλυτώσω από τη γκρίνια, μιά νύχτα την πήρα μαζί μου στο βουνό. Χέστηκε από το φόβο, και δεν ξεκόλλαγε από δίπλα μου, σε σημείο να μη μπορώ να δουλέψω τα μηχανήματα.
Μετά από λίγες μέρες, φίλος που το έπαιζε σπιτόγατος (μιάς και γω ο κακός πήγαινα συνέχεια για ""ψάρεμα") αλλά έπινε τον απογευματινό καφέ του σε μπαράκια της παραλίας, την κοπάνησε με μιά πιτσιρίκα και έγινε της πόπης στο σπίτι του.
Με αυτά τα δύο που είδε και μάλιστα σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, φεύγω άνετα πλέον και μάλιστα με της ευλογίες της. -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa
για να γλυτώσω από τη γκρίνια, μιά νύχτα την πήρα μαζί μου στο βουνό. Χέστηκε από το φόβο, και δεν ξεκόλλαγε από δίπλα μου, σε σημείο να μη μπορώ να δουλέψω τα μηχανήματα.
Μετά από λίγες μέρες, φίλος που το έπαιζε σπιτόγατος (μιάς και γω ο κακός πήγαινα συνέχεια για ""ψάρεμα") αλλά έπινε τον απογευματινό καφέ του σε μπαράκια της παραλίας, την κοπάνησε με μιά πιτσιρίκα και έγινε της πόπης στο σπίτι του.
Με αυτά τα δύο που είδε και μάλιστα σε πολύ κοντινές ημερομηνίες, φεύγω άνετα πλέον και μάλιστα με της ευλογίες της.Αυτές οι ευλογίες είναι το παν φιλε .. ωραίος!
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @moyia είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Δε με ακολουθεί απλά μου έφαγε τα αφτιά να πάμε βουνό! 😄
Δεν κρατιέται δλδ!
PS
-
Ο/Η @moyia είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Δε με ακολουθεί απλά μου έφαγε τα αφτιά να πάμε βουνό! 😄
...μακαρι να μου τυχει και μενα μια τετοια!!!...χαχχαχαχα
-
Την γυναικα μου δεν την αρεσει το χομπι μας...Ποσες φορες την ειπα ελα για βολτα στο
βουνο και δεν ερχεται...Η κορουλα μου ομως απο τα 2,5 χρονων της θελει να μου παρει το GPX απο τα χερια...Μακαρι να μιασει την γυναικα μου αλλα απο οτι βλεπω θα παρει την τρελα την δικη μου και εχω αρχισει να ανυσηχω απο τωρα... -
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Την γυναικα μου δεν την αρεσει το χομπι μας...Ποσες φορες την ειπα ελα για βολτα στο
βουνο και δεν ερχεται...Η κορουλα μου ομως απο τα 2,5 χρονων της θελει να μου παρει το GPX απο τα χερια...Μακαρι να μιασει την γυναικα μου αλλα απο οτι βλεπω θα παρει την τρελα την δικη μου και εχω αρχισει να ανυσηχω απο τωρα...Είναι μικρή ακόμα όλα τα βλέπει σαν παιχνίδι ακόμη. Να φανταστείς ο γιος μου όταν ήταν πιτσιρικάς έπαιρνε τους δίσκους και έκανε πως ήταν τιμόνι και οδηγούσε χαχαχα .. μεγαλώνοντας τώρα πριν λίγα χρόνια του πήρα ένα vlf να τον βάλω σιγά σιγά και ήδη το καλοβλέπει αλλα είναι κρεμασμένος απ το PS4 και παίζει με τους φίλους του, συν που ακούει
τη γυναικα μου που μου λέει που θα το πας το παιδί φοβάμαι, ξεχνα το, χαχαχα.
Σε λίγα χρονάκια ακόμη πιστεύω να του κολλήσει για τα καλά όμως που θα πάει.PS