@Kostas-13 μηπως τον λενε Δημητρακη? αυτος ειδε τον pana πραγματικα!!!
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Πριν 22 χρονια ερχεται ενας στο μαγαζι μου και μου λεει....Αγορι μου επιασα με το garrett εκεινο που μιλαει μια γυναικα,,και εννωουσε το garrett το 2500 ενα κιουπι λιρες στα 2 μετρα...Του λεω αφου ξερεις οτι ειναι λυρες γιατι ηρθες σε εμενα...Πηγαινε να τις βγαλεις...Μου λεει το μερος ειναι γεματο βραχια και δεν μπορω να σκαβω τοσο βαθια με ποναει η μεση μου...Μου λεει πηγαινε και εαν τις βρεις να μου δωσεις και εμενα μεριδιο...Του λεω παμε μαζι για να μην υπαρχουνε παρεξηγησεις και εαν υπαρχουνε θα τις βγαλουμε αλλα το βαθος που μου λες δεν μπορει να πιασει μηχανημα vlf...Μου λεει την 1 λυρα την πιανω στο 1 μετρο..
-
Απο εκει καταλαβα οτι η υποθεση βρομαει..Παιρνω τοτε ενα παλιο vlf που ειχα το teknetics mark 1 που ειχα και παμε να δουμε...Πιανω κατι αλλα οχι μεγαλο ογκο και περιπου του λεω ειναι 40 ποντους..Του λεω απο τα 2 μετρα στους 40 ποντους ειναι μεγαλη αποσταση...Τελικα ηταν ενα πεταλλο στους 40 ποντους...Πηγα για να δω τι ειναι αλλα ο ανθρωπος εβλεπε οραματα και περνουσε τα μετρα για καραμελλες...
-
@panasss μηπως τον λενε Δημητρακη? αυτος ειδε τον pana πραγματικα!!!
Όχι δεν το λέγανε Δημητράκη αλλά ξέρω και Δημητράκη που κάνει τέτοια🤣
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@panasss μηπως τον λενε Δημητρακη? αυτος ειδε τον pana πραγματικα!!!
Όχι δεν το λέγανε Δημητράκη αλλά ξέρω και Δημητράκη που κάνει τέτοια🤣
Σαν πολύ παρέα δε κανεις με τέτοια άτομα λεω γω χαχαχ .. κανόνισε να μας ξεφουρνίσεις και συ τίποτα προσεχώς
PS
-
@stampa Σαν πολύ παρέα δε κανεις με τέτοια άτομα λεω γω χαχαχ .. κανόνισε να μας ξεφουρνίσεις και συ τίποτα προσεχώς.
Λες να λοξοδρομήσω σω τώρα στα γεράματα🤣🤣🤣
-
Βάζω εδώ το θέμα μιας και το θέμα του νήματος είναι μηχανήματα και τεχνικές...
Υπάρχουν κάποιες σπηλιές ανατιναναγμενες σε απόκρημνα σημεία σε μεγάλα βάθη που πολύ κόσμος θεωρεί αδύνατη την εύρεση με μηχανατα λόγων εδαφικών δυσκολιών και βάθους, η λύση φυσικά και υπάρχει και μάλιστα με επιστημονική προσέγγιση...
το παρακάτω είναι ενα extra όπλο στην συλλογή για τις παραπάνω και μόνο περιπτώσεις... Το λεγόμενο φίδι😁.
-
Υπάρχουν κάποιες σπηλιές ανατιναναγμενες σε απόκρημνα σημεία σε μεγάλα βάθη που πολύ κόσμος θεωρεί αδύνατη την εύρεση με μηχανατα λόγων εδαφικών δυσκολιών και βάθους, η λύση φυσικά και υπάρχει και μάλιστα με επιστημονική προσέγγιση...
το παρακάτω είναι ενα extra όπλο στην συλλογή για τις παραπάνω και μόνο περιπτώσεις... Το λεγόμενο φίδι😁.
Σαν μπολικη μονωτικη δεν εχετε πανω στην επιστημονική προσεγγιση ρε φιλε?
PS
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Α αυτό είναι η πιστοποίησή στο made in Greece δεν μπορούμε να ξεφύγουμε!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3542 | Δημοσιεύσεις: 9088 -
@stampa Σαν μπολικη μονωτικη δεν εχετε πανω στην επιστημονική προσεγγιση ρε φιλε?
Δεν ήμουναμονοτικη ρε υλικό είναι της κεραίας, Απλά φαντάσου ότι αυτό το πράγμα σέρνεται Κάτω στα κατσάβραχα για αυτό και αυτην η εξωτερική ταλαιπωρία.
-
@stampa Σαν μπολικη μονωτικη δεν εχετε πανω στην επιστημονική προσεγγιση ρε φιλε?
Δεν ήμουναμονοτικη ρε υλικό είναι της κεραίας, Απλά φαντάσου ότι αυτό το πράγμα σέρνεται Κάτω στα κατσάβραχα για αυτό και αυτην η εξωτερική ταλαιπωρία.
Αστα αυτα ταχαμου .. συμφωνω με τον Panasss πιο πανω για την πιστοποίηση
PS
-
Πριν από καμιά δεκαριά χρόνια το είχα ψάξει σχετικά με αυτό το είδος την κεραία!
Ήταν πάνω από τριάντα μετρά σε μήκος κάπου είχα και ένα βίντεο με αυτό αλλά δεν το βρίσκω Όσο και να προσπάθησαν οι άνθρωποι της εταιρίας αποτελέσματα δεν υπήρξαν!
Τώρα αυτό είναι παρόμοια τεχνική αλλά θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα είναι γενικό και πολύ ασαφή
Youtube VideoΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss η συγκεκριμένη κεραία που σας έδειξα είναι για γεωλογικές μελέτες χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο από επαγγελματίες, το μήκος της Είναι 6 μέτρα και η απόσταση πομπού και δέκτη 2,5 μ. και εργάζεται στα 100 mhz.
Τώρα για το δικό μας χόμπι εννοείται και μπορεί να βρει άνετα μια μεγαλη σπηλιά πάνω από 2.5μ διαστάσεων.
Ενημερωτικά η τιμή της αν θυμάμαι καλά είναι πάνω από 15 χιλιάρικα.
Αυτα😁 -
Δυστιχως το κόστος διαφόρων μηχανημάτων στην κατοχή μας είναι υψηλό και αν υπολογιστούν και τα έξτρα τους για καλύτερες και πολλαπλές δυνατότητες τους εκεί χάνεται η μπάλα.
Αν είναι 3-4 άτομα παρέα κάτι γίνεται, κάπως παλεύετε, αν υπάρχουν πιστεύω σε ατομα (σαν τα δικά μου ας πουμε) που δεν αγοράζουν συνεταιρικά ειναι αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί μια γκάμα καλών μηχανημάτων εκτός εάν φυσιέται το χρήμα ή αν υπάρχει στάνταρ δουλειά που και δω απ την άλλη κανεις δεν μπορεί να ειναι 100% σιγουρος.
Όπως και να χει ο κεθενας μας κρίνει και ζυγίζει τα πράγματα στα θέλω του πάνω στην αναζήτησή και πράττει ανάλογα.Αυτό που θα θελα να πω πέραν των ενημερώσεων που γίνονται εδώ μέσα για διαφορα μηχανήματα, είναι να μάθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το μηχάνημα - μηχανήματα της κατοχής μας ώστε να γίνεται η δουλειά μας, να μαζεύονται εμπειριες και εάν υπάρχει δυνατότητα γιατί όχι να προχωρήσει κάποιος και σε κάτι καλύτερο για αγορά εφόσον κριθεί αυτό απαραίτητο.
Δεν αρκεί ένα καλό μηχάνημα σε ένα ανεπαρκές χειριστή και το αντίθετο, ούτε είναι και ότι καλύτερο να αλλάζονται τα μηχανήματα έτσι για πλάκα διότι όλο αυτό σε πάει πίσω, αρκετά πίσω μπορώ να πω.
Όπως παντού έτσι και δω υπάρχουν σταθερές αξίες, δεν είναι μυστικά, είναι κόπος και πόνος ανθρώπων που εκφράζονται ανοιχτά χωρίς συμφέροντα, χωρίς την παραμικρή απαίτηση.
Επιλογες υπάρχουν πολλές, σωστές επιλογες λίγες!PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@stampa όπως πάντα πολύ εύστοχος στα σχόλιά σου έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα φίλε...
-
@stampa όπως πάντα πολύ εύστοχος στα σχόλιά σου έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα φίλε...
Κώστα εσυ τα ξερεις καλά φιλε αυτά που λεω και τα ίδια λες και συ όπως και κάποιοι άλλοι φίλοι μας ας μη λεω ονόματα
PS