@stampa φίλε δεν έχει να κάνει με το ντόπιο ψαχτήρι, όλα είναι θέμα αντιλήψεις άλλη την έχουν άλλη την φτιάχνουν στην πορεία και άλλη δεν την έχουν και δυστυχώς ούτε θα την αποκτήσουν ποτέ.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Τι βλεπουνε τα ματια μου,και τι ακουνε τα αυτια μου στις σελιδες στο fb...Kλειδωσε την πορτα και πετα το κλειδι...Μερικοι δεν βαζουνε μυαλο και νομιζουνε η γη ειναι τετραγωνη πανω στην ερευνα...Εxουνε κατι τσικρικια και νομιζουνε θα πιασουνε κιβωτιο στο 1.20 με vlf στα αγρια των 250 ευρω..Υποσχεσεις και ονειρα τους πουλανε και απο την αλλη ας προσεχανε...Τα θελει ο κωλος τους το ξεσκισμα κοντρα χαρακιρι....
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa φίλε δεν έχει να κάνει με το ντόπιο ψαχτήρι, όλα είναι θέμα αντιλήψεις άλλη την έχουν άλλη την φτιάχνουν στην πορεία και άλλη δεν την έχουν και δυστυχώς ούτε θα την αποκτήσουν ποτέ.
Τα ίδια λεμε στο περίπου φιλε .. την καλημέρα μου σε όλους
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Το να έχει κάποιος ένα δίσκο έστω και των 250 ευρώ δε σημαίνει ότι δεν είναι ψαχτήρι, ούτε μπορούν όλοι να έχουν μηχανήματα κάποιων χιλιάδων ευρώ για διάφορους προσωπικούς τους λόγους.
Προσωπικα χαίρομαι αυτόν που έχει έστω και ενα φθηνό δίσκο και που γνωρίζει τις δυνατότητες του μηχανήματος που κρατά στα χέρια του, γιατί πολύ απλά το ψαχτήρι του θα το κάνει όπως και νά χει (εντός δυνατοτήτων του μηχανήματος του) και γιατί όχι αν είναι και τυχερος και ευνοούν οι συνθηκες μιας απόκρυψης να τσιμπήσει και το κιβώτιο στο μέτρο συν.
Σάμπως κάποιοι που το παίζουν ειδήμονες και γνωστες και έχουν ενα καρο χαρτιά από δουλειές υποτίθεται αλλα απ την άλλη δεν είχαν ποτέ έστω δισκο φθηνό στην κατοχή τους, δεν έχουν να πάρουν τσιγάρα που λέει ο λόγος και περιμένουν τον Α ή τον Β να πάει να τους κοιτάξει κάτι δικό τους είναι καλύτεροι? .. όχι βέβαια.
Τώρα .. το τι μπορεί να πιστεύει κανεις για τις δυνατότητες ενός μηχανήματος του, αυτό έρχεται στην πορεία μέσα απ την πραγματική ενασχόληση και τους πειραματισμους.
Εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι η τρίχα τριχιά δε γίνεται.PS
-
@stampa συμφωνώ απόλυτα απλά θέλω να συμπληρώσω ότι υπάρχουν και αυτοί που έχουν αγοράσει καλά και ακριβά μηχανήματά αλλά δεν μπόρεσαν να τα μάθουν ποτέ για τον εξις λόγο.... Δεν έχουν μεράκι-πάθος για τα εργαλεία πάρα μόνο για τους θησαυρούς....
Έπιασα τον εαυτό μου εχθές να κάνω Real Time με το μαγνητομετρο σε δικό μου χωράφι για προπόνηση μέχρι που βράδιασε και δεν έβλεπα, αυτό λέγεται πάθος που κρατάει πολλά πολλά χρόνια Και δύσκολα θα σβήσει... -
Το άθλημα είναι ομαδικό και ειλικρινά προτιμώ τους καβουραδες από κάποιους
Που έχουν μηχανήματα και δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν με αποτέλεσμα το κρέμασμα!
Και στην τελική ο υποτιθέμενος κάβουράς ίσως και να είναι ο πιο σπάταλος?
Τα μηχανήματα τα αγοράζεις μια φορά για κάνε έρευνα να δεις ποσά σου φεύγουν!
Στην τελική το πόρισμα είναι ένα ότι δεν υπάρχουν χειριστές με γνώσεις
Και εξ αίτιας αυτών κάποια μηχανήματα σε κάποιο ποσοστό αδικήθηκαν
Αυτό όμως δεν συνηγορεί ότι δεν υπάρχουν πατάτες στην κυριολεξία!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@stampa συμφωνώ απόλυτα απλά θέλω να συμπληρώσω ότι υπάρχουν και αυτοί που έχουν αγοράσει καλά και ακριβά μηχανήματά αλλά δεν μπόρεσαν να τα μάθουν ποτέ για τον εξις λόγο.... Δεν έχουν μεράκι-πάθος για τα εργαλεία πάρα μόνο για τους θησαυρούς....
Έπιασα τον εαυτό μου εχθές να κάνω Real Time με το μαγνητομετρο σε δικό μου χωράφι για προπόνηση μέχρι που βράδιασε και δεν έβλεπα, αυτό λέγεται πάθος που κρατάει πολλά πολλά χρόνια Και δύσκολα θα σβήσει...Πολλές φορες ξεκινά να διαθέσει κάποιος αρκετά χρήματα σε μηχανήματα με σκοπό να τα μάθει καλά ώστε να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά του. Εάν θα το πετύχει ή όχι είναι καθαρά θέμα δικό του και οφείλεται στο χρόνο που θα διαθέσει όπως και στη μελέτη.
Σαφώς το πάθος σε παρακινεί στην ενασχόληση γενικότερα των μηχανημάτων, πάθος το οποίο δεν ισχύει στο ίδιο βαθμό σε όλα τα ψαχτηρια.Υπάρχουν αυτοι που όταν θα βγουν θα έχουν παντα μηχάνημα ανά χείρας και υπάρχουν και οι άλλοι που θα κρατήσουν μηχάνημα στο χέρι μονο μετά από πολλές επισκέψεις σε ένα χώρο και αυτό όταν το κρίνουν απαραίτητο, χωρίς βέβαια να μπω στη διαδικασία ανάλυσης το ποιος γνωρίζει καλύτερα το μηχάνημα του, ο Α ή ο Β.
Εσυ πάντως ανήκεις στους ΑPS
-
Κακά τα ψέματα πάντως, καλώς ή κακώς μας αποκαλούν κάποιοι αμόρφωτους και αγράμματους, ανθρώπους φτωχού επιπέδου όσοι ασχολούμαστε με το ψαχτήρι.
Πράγμα το οποίο βεβαίως συμβαίνει αν μη τι άλλο και σε άλλες ενασχολήσεις.
Συχνά πιάνω τον εαυτό μου να το παραδέχομαι σιωπηλά ποσο δικιο έχουν αυτοι που πιστεύουν τέτοια πράγματα για μας όταν βλέπω με τα μάτια μου περιπτώσεις είτε σε πιστεύω (γενικά), είτε πάνω σε χειρισμό μηχανημάτων και επιδόσεις, όταν βλέπω ανθρωπους από μας που επικροτούν καταστάσεις πέραν κάθε φαντασίας.
Ανθρωπους οι οποίοι δεν άνοιξαν έστω να διαβάσουν μια φορά το μανουαλ του μηχανημάτος τους, ανθρωποι οι οποίοι περιμένουν κάποιον άλλον να τους πει κάνα δυο πράγματα για αυτό που κρατούν στα χέρια μπας και κάνουν δουλειά.
Δεν ξέρω τι υπέρ ισχύει τελικά και σε ποια πλευρά γέρνουν τα ποσοστά, μα ο καθένας μας γνωρίζει για τον εαυτό του τι πραγματικά συμβαίνει και ισως δεν δίνει δεκάρα (οπως και γω) για τους χαρακτηρισμούς που ακούγονται για όλους εμάς ανά διαστήματα.
Το σίγουρο είναι ομως ότι όλοι αυτοι που εν μέρη καταδικάζουν με τα λεγόμενα τους ένα συνόλο ανθρώπων σαν εμάς δεν έχουν βιώσει ποτέ τους το αίσθημα της αναζήτησης!PS
-
@stampa Αν θέλεις την αλήθεια θα στην πω εγώ.... 😁
όσο αφορά το χόμπι μας ΝΑΙ η πλειοψηφία είναι φαντάσματα και βλέπουν μόνο φαντάσματα, από την άλλη όμως στην προσωπική τους ζώη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι έτσι .. -
@stampa Αν θέλεις την αλήθεια θα στην πω εγώ.... 😁
όσο αφορά το χόμπι μας ΝΑΙ η πλειοψηφία είναι φαντάσματα και βλέπουν μόνο φαντάσματα, από την άλλη όμως στην προσωπική τους ζώη δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι έτσι ..Προσωπικα δε δίνω δεκάρα για οποιοδήποτε χαρακτηρισμό, στα αλλα συμφωνώ μαζί σου.
Σημασία έχει στην τελική να σε ικανοποιεί αυτό που κανεις.PS
-
Πολλοι ειναι ονειροπαρμενοι στο χομπι μας και βλεπουνε προφητες στα ονειρα τους και εαν βρουνε λιρες πρεπει να σφαξουνε εναν κοκορα γιατι τα λεφτα ειναι διαβασμενα...Αλλοι υπνοτιζονται και βλεπουνε που υπαρχουνε λιρες...
Αλλοι μαυριζουνε το χομπι μας με τις ζημιες που κανουνε σε περιουσιες ανθρωπων και τις τρυπες τις αφηνουνε ολες ανοιχτες...Μετα μας βαζουνε ολους σε ενα καζανι και νομιζουνε ολοι ειμαστε το ιδιο..Δεν ειναι ετσι ομως υπαρχουνε και καλα παιδια ντομπρα και πατελονατα οπου ειναι κυριοι στα παντα δεν δινουνε ποτε δικαιωμα... -
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Το σίγουρο είναι ομως ότι όλοι αυτοι που εν μέρη καταδικάζουν με τα λεγόμενα τους ένα συνόλο ανθρώπων σαν εμάς δεν έχουν βιώσει ποτέ τους το αίσθημα της αναζήτησης!
το σίγουρο είναι ότι μόλις τους κάτσει η ιστορία πχ ο θείος της αρρεβωνιαρας που ήταν αντάρτης και στη τάδε περιοχή εικάζεται ότι………θα ξεχάσουν τι καταδίκαζαν
και θα την ψάξουν μετα μανίας! Μετα τι να πεις?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @panasss είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Το σίγουρο είναι ομως ότι όλοι αυτοι που εν μέρη καταδικάζουν με τα λεγόμενα τους ένα συνόλο ανθρώπων σαν εμάς δεν έχουν βιώσει ποτέ τους το αίσθημα της αναζήτησης!
το σίγουρο είναι ότι μόλις τους κάτσει η ιστορία πχ ο θείος της αρρεβωνιαρας που ήταν αντάρτης και στη τάδε περιοχή εικάζεται ότι………θα ξεχάσουν τι καταδίκαζαν
και θα την ψάξουν μετα μανίας! Μετα τι να πεις?Χαχαχα .. τα σίγουρα!
PS
-
@paoktsis Πού να δεις τον άλλον να αφήνει λητουργία στους βράχους για να φύγουν τα κακά τα πνεύματα, Α ρε Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε🤣🤣🤣
-
@panasss Ναι, υπάρχουν πολλοί που δεν τους "πιάνει" το μάτι σου !!!!! Σουπιές κανονικές ........!!
-
@paoktsis Πού να δεις τον άλλον να αφήνει λητουργία στους βράχους για να φύγουν τα κακά τα πνεύματα, Α ρε Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε🤣🤣🤣
Ααμμ τα ρεσω που τα βάζεις .. βρήκα τις προαλες χαχα
PS
-
@Kostas-13 Στον παππα πηγανε να τους διαβασει τα μηχανηματα να πιανουνε τα διαβασμενα...Και τι...Διαβαζε και το GPX για να πιανει τα διαβασμενα...Αλλος με το arado 130 μου ελεγε επιανε την λυρα στο 1 μετρο βαθος...Τι εχουνε ακουσει τα αυτια μας γενικα απο τετοιους...
-
Θα σας πω ένα καλό... ψάχναμε ένα βράδυ και ήταν ένας φίλος με μία βέργα Να με το συμπάθειο ξαφνικά εκεί που περπατούσαμε φωνάζει κάτω-κάτω ολοι κάτω, Χεστήκαμε ψηλά μας ξαπλώνουμε στο γρασίδι και δεν βγάζαμε τσιμουδια, μετά από λίγη ώρα τον ρωτάω ψιθυριστά Τι έγινε ρε μ***** μου λέει μη μιλάς έχω πιάσει με τη βέργα τον ζερζεβουλη στο πάνω χωράφι....
-
Θα σας πω ένα καλό... ψάχναμε ένα βράδυ και ήταν ένας φίλος με μία βέργα Να με το συμπάθειο ξαφνικά εκεί που περπατούσαμε φωνάζει κάτω-κάτω ολοι κάτω, Χεστήκαμε ψηλά μας ξαπλώνουμε στο γρασίδι και δεν βγάζαμε τσιμουδια, μετά από λίγη ώρα τον ρωτάω ψιθυριστά Τι έγινε ρε μ***** μου λέει μη μιλάς έχω πιάσει με τη βέργα τον ζερζεβουλη στο πάνω χωράφι....
PS