εγώ δεν ξέρω πιο να διαλέξω ρε παιδία
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@paoktsis το έχω στο πρόγραμμα το φτυαράκι το ξέρω αλλά αν δεν βρισκω σε φυσικό κατάστημα στον τόπο μου. Σε ευχαριστώ ξανά για την προτροπή σου για το nox!!! Ένα κέρμα δεν βρίσκω να να σπάσω την παρθενιά του...
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα ...:
@stampa θα με κάνετε να πάω σε gpx!!! Σε ευχαριστώ ξανά Παναγιώτη!!! Ανοίγω τα μάτια μου σιγά σιγά...
Δεν έχει σημασία τι κάνω εγώ και οι άλλοι που είμαστε λάτρεις των Gpx και γενικότερα των παλμικών.
Το τι καλύπτει τις ανάγκες σου το ξερεις εσυ για σένα καλύτερα απ όλους, μα αν κάποια στιγμή συνειδητοποιήσεις οτι καλύτερα θα ήταν να μεταβείς σε παλμικο να θυμάσαι μόνο ότι δε θα το μετανιώσεις στιγμή που επέλεξες ένα GpxPS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα ...:
εγώ δεν ξέρω πιο να διαλέξω ρε παιδία
Φιλε συλλογη απο vlf κανεις?Μια συμβουλη θα σου δωσω...Μην πετας τα λεφτα σου και αγοραζεις ολο μηχανηματα...Εκτος και εαν ειστε καμια 11 καδα...
-
@stampa Παναγιώτη το θέμα είναι να μην περνάς και ξαναπερνας, πιστεύω ότι αυτή την ανάγκη πιστεύω ότι την έχουμε όλοι, χαριλογοντας ειπα για το gpx έχω δουλειά και πορεία με το μικρό ξαδερφακι του ακόμα ώστε να πω ότι θα πάω σε άλλο επίπεδο.
@stampa Παναγιώτη το θέμα είναι να μην περνάς και ξαναπερνας, πιστεύω ότι αυτή την ανάγκη πιστεύω ότι την έχουμε όλοι, χαριλογοντας ειπα για το gpx έχω δουλειά και πορεία με το μικρό ξαδερφακι του ακόμα ώστε να πω ότι θα πάω σε άλλο επίπεδο.
Και γω για αυτό το λόγο έχω επιλέξει κάποια συγκεκριμένα μηχανήματα .. να περνάω μια φορά και προπάντων να βρίσκω οτι αφήσαν πίσω άλλοι.
PS
-
@paoktsis το έχω στο πρόγραμμα το φτυαράκι το ξέρω αλλά αν δεν βρισκω σε φυσικό κατάστημα στον τόπο μου. Σε ευχαριστώ ξανά για την προτροπή σου για το nox!!! Ένα κέρμα δεν βρίσκω να να σπάσω την παρθενιά του...
βαρα και μην φοβασαι τιποτα...που θα παει κατι θα περδικλοθη στα ποδια σου...
Ο Ψαχνων παντα κατι βρισκει.... -
@stampa εγώ που τρέχω πίσω από τον εαυτό μου τι να πω; 😂😂😂
@paoktsis ΧΑ ΧΑ ΧΑ φίλε όχι τέλος έχω κατασταλάξει σε 3 στο Χ π στο Ουέστ και στο Μινελαπ και τα 3 δεν μπορώ να τα δώσω όλα με έχουν βγάλει ασπροσωπο
-
Κι όμως .. μόνο τότε καταλαβαίνεις τι έχεις στα χέρια σου, από κει που πέρασες με αλλα θα δεις τι άφησες πίσω ή όχι.
PS
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα ...:
@paoktsis ΧΑ ΧΑ ΧΑ φίλε όχι τέλος έχω κατασταλάξει σε 3 στο Χ π στο Ουέστ και στο Μινελαπ και τα 3 δεν μπορώ να τα δώσω όλα με έχουν βγάλει ασπροσωπο
Απο αυτα που εχεις τα μηχανηματα ολα εχω και εγω 2..το minelab etrac και το xp deus..ειναι καλα μηχανηματα και αξιοπιστα...Τone id σαν το etrac δεν εχει κανενα φιλε μου...εξαιρετικο και σταθερο ηχο παντου...
-
Ξαναπερνα αργα και σταθερα...θελει ομως σκληρη δουλεια και υπομονη...εαν εισαι τυχερος κατι θα βρεις..
-
@paoktsis Φιλε παρε ενα καλο φτυαρακι...με το σκεπαρι θα φας τα χερια σου...αυτο το vlf βλεπω εχει αξιοτιμο βαθος και καλη σταθεροτητα...
Το παράγγειλα από Αμερική.🤪
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα ...:
@paoktsis Φιλε παρε ενα καλο φτυαρακι...με το σκεπαρι θα φας τα χερια σου...αυτο το vlf βλεπω εχει αξιοτιμο βαθος και καλη σταθεροτητα...
Το παράγγειλα από Αμερική.🤪
αυτο ειναι οτι πρεπει για βουνο και για ξηρασια..ποσο κανει φιλε? -
@paoktsis μου έχει δώσει κάποια μπιζού η περιοχή αλλά όχι αξίας κ έχω κ πολλάαα σημάδια για φόντο, έχει μέλλον εκεί αλλά το πιο μακριά ψάχνω...
Για να γίνει σωστά η ευρενα πρέπει να περάσει καταστροφεας πολύ βλαστιση πάνω σε μόνοπατακια αργιών ζώων σκαναρω...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Kostas-13 ωραίο εργαλείο, εύκολο στο κουβάλημα όμως; έλεγαν να πάρω πτυοσκαπανο τύπου στρατού.
@Lord ωραίο εργαλείο, εύκολο στο κουβάλημα όμως; έλεγαν να πάρω πτυοσκαπανο τύπου στρατού.
Είναι και θέμα φιλοσοφίας,εγώ έχω μπει στο τριπάκι να πραγματοποιήσω σιγά-σιγά κάποια συλλογή από κορυφαία σκαπτικά.
-
@paoktsis σωστά φίλε εγώ όταν πήρα το Χ Ρ είταν το 2008 είταν το πάουερ μάχ δεν παίζεται στους 70 πόντους σε πέτρες είχα βρει σφερες και δεν βαράει σε πετρώματα και το Μινελαπ μου έχει βγάλει πράματα αλά το Ουέστ το έχω γειά μικρά