@pro Καθε ερευνα εχει το δικο της βαθμο δυσκολιας, ακομα και αυτου του τυπου των ψηγματων που βλεπει καποιος και λεει ..''ενταξει μωρε εκει δεν εχει σκουπιδια οπως εδω σε μας ειναι καθαρα, δουλεουν με iron reject off κτλ''
Για σκεφθειτε ομως οτι δουλευει καποιος σε εδαφη με πολυ μετάλλευμα, μαγνητικα και τραβαει απο 15 - 20 ποντους 0,τοσο του γραμαριου ψηγμα (δλδ κεφαλι απο καρφιτσα) που το μηχανημα χτυπαει οπου και να σκουπισεις.
Και καλα αν εχει την τεχνολογια να εξαλείψη το ground noise .. δεν ειναι ετσι οπως νομιζουμε πολλες φορες.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
PS
-
Ο/Η @pro είπε στο Μηχανηματα ...:
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα ...:
@pro Καθε ερευνα εχει το δικο της βαθμο δυσκολιας, ακομα και αυτου του τυπου των ψηγματων που βλεπει καποιος και λεει ..''ενταξει μωρε εκει δεν εχει σκουπιδια οπως εδω σε μας ειναι καθαρα, δουλεουν με iron reject off κτλ''
Για σκεφθειτε ομως οτι δουλευει καποιος σε εδαφη με πολυ μετάλλευμα, μαγνητικα και τραβαει απο 15 - 20 ποντους 0,τοσο του γραμαριου ψηγμα (δλδ κεφαλι απο καρφιτσα) που το μηχανημα χτυπαει οπου και να σκουπισεις.
Και καλα αν εχει την τεχνολογια να εξαλείψη το ground noise .. δεν ειναι ετσι οπως νομιζουμε πολλες φορες.Ετσι ειναι.
Αν μπορουσαμε να ανιχνευσουμε αυτα τα "ψηγματα" με την ιδια ευκολια που θα ανιχνευαμε ενα νομισμα η εναν "τενεκε" λιρες απορω γιατι δεν παμε να αδειασουμε το βουνο λολ.
(Οσο ποιο μικρος ο στοχος τοσο ποιο μεγαλος ο βαθμος δυσκολιας)
*στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για τα "ψηγματα" χρυσουΕτσι ακριβως φιλε εχεις απολυτο δικιο ..
PS
-
@Kostas-13 ευχαριστώ Κώστα, ναι το 600 πήρα δεν θα ασχοληθώ με φυσικό χρυσό ποτέ και νομίζω είναι πολυτέλεια οι υψηλές συχνότητες να τις έχω μόνες τους...
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα ...:
και επίσημα minelabακιας λοιπόν!!!
καλως ηρθες στο club φιλε..καλοτυχο να ειναι γερο και σιδερενιο...αντε με το καλο και βγαλε μια μικρη αποκρυψη με 100 ξανθιες... -
@Lord καλότυχο και καλές έρευνες φίλε μου! Εσένα από ότι βλέπω σου έστειλε σοκολατίτσα, εμένα επειδή ήταν καλοκαίρι προφανώς όταν είχα παραγγείλει μου είχε στείλει παστέλι...
Να είναι καλά ευγενική Κυρία!Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk ευχαριστώ να σε καλά. Στοιχείο επαγγελματισμου, πρωτη φορά με κέρνανε σε αγορά εξ αποστάσεως...
@Lord καλορίζικο και να χτυπάει εκεί που πρέπει...
Ένα γραμμάριο δράσης
ισούται μ'ένα τόνο θεωρίας! -
@try σε ευχαριστώ φίλε μου, την καλύτερη ευχή μου έδωσες!!!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου πρότειναν το minelab equinox από τα βάθη της καρδιάς μου , στις παρακάτω φώτο είχαν γίνει πολλές έρευνες σε 200 τετραγωνικά με 2 σιμπλεξ, το αποτέλεσμα με ένα πολύ πολύ γρήγορο πέρασμα με το nox!!!
και δεν έχω ψάξει ακόμα ούτε τα 100τετραγωνικα...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord και θα δεις πολλα ακομη, τελικα αξια εχει οτι επαληθευονται προσωπα και καταστασεις.
PS
-
@stampa θα με κάνετε να πάω σε gpx!!! Σε ευχαριστώ ξανά Παναγιώτη!!! Ανοίγω τα μάτια μου σιγά σιγά...
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...