Πιο θα πρότεινες στη θέση του Tejon?
(εγώ τώρα ανακάλυψα ότι έκλεισε η tesoro)
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
@moyia Αν δεν έχει πρόβλημα λειτουργικό φιλε να το κρατήσεις γιατί είναι ένα από τα καλά vlf με καλές επιδόσεις, εύκολο, ελαφρύ και αξιόπιστο στα σήματα στόχων εφόσον δεν το χεις και φουλ στην τσίτα.
Αν συντρέχουν άλλοι λόγοι μου λες
PS
@moyia Σακη αν απ την άλλη θες να πας σε κάποιο άλλο για αλλαγή πιο πολύ, ισως αν σε ενδιαφέρει να χει και οθόνη, μια πολύ καλή επιλογή είναι το nox της Minelab, με πολύ καλές δυνατότητες και επιδόσεις, αντάξιο και σε πολύ ακριβότερα της κατηγορίας, με πολύ καλές κριτικές από κατόχους εδώ και του εξωτερικού.
PS
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@ozzy-nik αυτό κάνει γειά πετρώδη μέρη κάνει θαύματα
Απ ότι φαίνεται θέλει τροχισμα .. τον έλιωσες!
PS
@moyia Πιο θα πρότεινες στη θέση του Tejon?
(εγώ τώρα ανακάλυψα ότι έκλεισε η tesoro
Φίλε εγώ θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι βέργες.
Ήταν ένας κυνηγός και ένας ψαράς και μιλούσαν. Σε μια στιγμή
ο ψαράς λέει:
@ozzy-nik χαχα το βλέπω φιλε αλλα στις τρύπες μέσα βολεύει καλύτερα κάποιες φορες
PS
@stampa αν βολεύει λέι έχει βγάλει πράμα που θα πάει θα έρθει και το καλώ
@stampa πάντα με μία ελπίδα είμαστε όλοι σε όλους να έρθει αυτή ώρα
@ozzy-nik κάνει την καλύτερη δουλειά πίστεψε με και είναι χειροποίητο έψαξα τέτοιο δεν βρήκα άλλο
Κάνοντας την ανάγνωση μου το μεγαλύτερο κομμάτι των χρηστών αναφέρεται ότι αξίζει περισσότερο να επενδύσει κάποιος στο equinox 600 με δεύτερο δίσκο πάρα στο 800. Η κυρίες διάφορες σύμφωνα με αυτά που διαβάζω είναι οτι το 600 στο Multi-IQ δεν έχει τη συχνότητα των 20 και 40khrz που αφορά (πάντα σύμφωνα με τους συντάκτες των άρθρων) στα ψήγματα χρυσού και λίγο καλύτερο διαχωρισμό στα κοντινά μεταξύ τους αντικείμενα έως 30 πόντους βάθος. Μια άλλη διαφορά είναι το advanced menu (μενού για προχωρημενους) το οποίο σου επιτρέπει να ρυθμίσεις τόνους στα ευγενή και μη με "κάποια “επιπλέον βοήθεια σε δύσκολα εδάφη. Ένα πολύ βασικό που με χάλασε διαβάζοντας το για το 600 είναι ότι έχει πολύ πιο σύνθετη εναλλαγή από πρόγραμμα σε πρόγραμμα ενώ στο 800 βάζεις δεύτερο πρόγραμμα προεπιλογή και αλλάζει με ένα κουμπί. Σε γενικές γραμμές εάν κάποιος δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις το 600 είναι η καλύτερη επιλογή.
Αυτό που δε κατάλαβα είναι εάν το 600 στερείται τέλειος τους διαφορετικούς τόνους στα ευγενή και μη.
Πηγή :
https://www.minelab.com/community/treasure-talk/equinox-600-vs-equinox-800
οι εταιρείες κοιτάζουν να χτυπήσουν την αγορά πού απευθύνεται στα ψήγματα όπου έχει μεγάλη μερίδα αγοραστικόυ κοινου.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας vlf δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτου του είδους έρευνα για το λόγο ότι αυτά τα μηχανήματα είναι ικανά να βρουν ψήγματα μόνο επιφανειακά ως πολύ ρηχά...
Από την άλλη η επιλογή ενός vlf έχει τη σημασία της όταν απευθύνεται σε άτομο που ψάχνει αποκλειστικά νομίσματα και κοσμήματα όπου οι λειτουργίες που θα έχει ο ανιχνευτής θα πρέπει να καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών συνθηκών έρευνας που θα πραγματοποιηθούν, όπως καταλαβαίνεις για κάποιον που δεν έχει στο μυαλό του να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον ανιχνευτή για εύρεση κοσμημάτων και νομισμάτων,αλλά για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως κιβώτια και τα λοιπά,οι ακριβοί ανιχνευτές είναι πεταμένα λεφτά,γιατί κάλλιστα μπορεί να εντοπίσεις αυτούς τους στόχους με έναν ανιχνευτή μεσαίας κατηγορίας από επώνυμη εταιρεία.
Και καταλήγοντας αν ψάχνεις αποκλειστικά νομίσματα κοσμήματα παίρνεις το 800 αν δεν σε ενδιαφέρουν τα παραπάνω πας άνετα στο 600 ή ακόμη καλύτερα παραμένεις στον ήδη υπάρχων ανιχνευτή που έχεις.
@Kostas-13 Φιλε μου κάποιος που ψάχνει κάποια ατομική απόκρυψη που συνήθως είναι σε μικρά βάθη και δεν ασχολείται με τα μεγάλα βάθη που ονειρεύονται οι περισσότεροι μπορεί η δεν μπορεί να εντοπίσει ένα κιβώτιο με έναν ανιχνευτή στην κατηγορία που είναι το 800.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
@italos2 Φιλε μου κάποιος που ψάχνει κάποια ατομική απόκρυψη που συνήθως είναι σε μικρά βάθη και δεν ασχολείται με τα μεγάλα βάθη που ονειρεύονται οι περισσότεροι μπορεί η δεν μπορεί να εντοπίσει ένα κιβώτιο με έναν ανιχνευτή στην κατηγορία που είναι το 800.
Και με ένα Garrett 250 μπορείς
Ένα vlf εάν κάνει καλό διαχωρισμό μέχρι τους 30-35 πόντους και μπορεί να πιάσει ένα κιβώτιο στους 80 είναι όχι απλά καλό αλλά αστέρι!
@moyia Ένα vlf εάν κάνει καλό διαχωρισμό μέχρι τους 30-35 πόντους και μπορεί να πιάσει ένα κιβώτιο στους 80 είναι όχι απλά καλό αλλά αστέρι!
Για να γίνουν αυτά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες... Δεν υπάρχει ανιχνευτής που να πιάνει στάνταρ βάθη και να κάνει στάνταρ διαχωρισμό...
Και εδώ θα δώσω ένα παράδειγμα,ανιχνευτές της Α κατηγορίας υπό συνθήκες δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν διαχωρισμό στους τρεις πόντους.... Υπό άλλες συνθήκες όμως μπορούν να ξεκαθαρίσουν το στόχο σε ικανοποιητικό βάθος....