Στη δευτερη φωτο με την τρυπα με το νερο..ειναι ο στοχος απο το βιντεακι με τον 11αρι δισκο που βαραγε ο minelab με το οποιο εντοπιστηκε φυσικα...μονο νερο απο πανω..καθολου χωμα..
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @Λεων είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
θυμαμα δεν επιανε στους 90 ποντους..χωρις χωμα απο πανω..και το τελαρο του χαλια στο συγλεκριμμενο εδαφος...στον καμπο μου ειχαν πει πηγαινε καλυτερα
Άρε Λεωνιδα .. καλά λέω γω ποσα ζευγάρια κατεβασμένα είδες! Καλή χρόνια να έχουμε φιλε!
PS
-
@Λεων οπως ειναι θα το εσπαγα στο δεντρο φιλε επι τοπου...
Καλα εκανες και το ειπες και εσυ φιλε για να προσεχει ο κοσμος και να μην την παταει...ΤΙ εχουνε δει τα ματια σου φιλε απο μηχανηματα? -
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Άρε Λεωνιδα .. καλά λέω γω ποσα ζευγάρια κατεβασμένα είδες! Καλή χρόνια να έχουμε φιλε!
Με τα συγκεκριμμενα παιδια μετα απο τοτε γιναμε και φιλαρακια!!! και ευτυχως ειχαν κανονικα αυτια και ματια και αυτα που ειδαν...ευτυχως το εδωσαν νωρις και πηραν εστω και λιγα χρηματα πισω.
Αλιμονο σε αυτους που εχουν παροπιδες και κλεινουν αυτια και ματια μεσα τους!!!
Καλη χρονια!!
-
Με τα συγκεκριμμενα παιδια μετα απο τοτε γιναμε και φιλαρακια!!! και ευτυχως ειχαν κανονικα αυτια και ματια και αυτα που ειδαν...ευτυχως το εδωσαν νωρις και πηραν εστω και λιγα χρηματα πισω.
Αλιμονο σε αυτους που εχουν παροπιδες και κλεινουν αυτια και ματια μεσα τους!!!
Καλη χρονια!!
Έτσι φίλε όπως πολύ σωστά τα λες!
PS
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@Λεων οπως ειναι θα το εσπαγα στο δεντρο φιλε επι τοπου...
Καλα εκανες και το ειπες και εσυ φιλε για να προσεχει ο κοσμος και να μην την παταει...ΤΙ εχουνε δει τα ματια σου φιλε απο μηχανηματα?Φιλε μου το θεμα δεν ειναι ποσα αυτια βλεπεις ή οχι...[ανα πασα στιγμη θα μπορουσε να ημουν εγω και να ειχα ενα τετοιο μουφα μηχανημα..] .κακα τα ψεματα δεν ειναι και οτι καλυτερο να βλεπεις να μην δουλευει κατι που εχεις στερηθει μεροκαματα για να το αποκτησεις...,απλα οταν λες την γνωμη σου και ο αλλος λεει..εγω θα παω να το παρω κατευθειαν πχ τον τουρκο ή τον βουλγαρο κτλ κτλ επειδη θα ειναι διαφορετικο... εε τοτε για ποια αυτια να μιλησεις..
-
@Λεων Φιλε καλα κανεις και τα λες για να τα ακουει ο κοσμος και να προσεχει...
Τωρα πολλες φορες οτι τραβαει ο καθενας μας το τραβαει απο το κεφαλι του.. -
Κακά τα ψέματα ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να έχει σωστή αντίληψη περί ανιχνευτών για το λόγο ότι η αντίληψη έρχεται μέσα από το μεράκι για τους ανιχνευτές και συνήθως μερακι έχουν λίγοι...
Με λίγα λόγια Θα πω ότι κομμάτι που λέγεται ανιχνευτές είναι ένα χόμπι από μόνο του και θα πρέπει να σου αρέσει ώστε να ενημερώνεσαι και να ψάχνεσαι ώστε να εξελίσσεις τις γνώσεις σου....
Προσωπικά είμαι ικανός πολλές φορές να πάω σε χωράφια που ξέρω οτι δεν έχει κανέναν θησαυρό και να μελετάω τις αντιδράσεις του ανιχνευτή μου.... -
Φυσικα να μην εστιαζουμε μονο στους Τουρκους...αλλη μια Γερμανικη απατη...15 μετρων..αυτος το πηγε..μετρο και χιλιαρικο!!!
Ετσι για να βγει η χρονια..
Έχουν ξεπατώσει στον κασμά κόσμο αυτά τα σκαν .. απορώ πως δουλεύουν κάποιες εταιρίες ακομα
PS
-
Φυσικα να μην εστιαζουμε μονο στους Τουρκους...αλλη μια Γερμανικη απατη...15 μετρων..αυτος το πηγε..μετρο και χιλιαρικο!!!
Ετσι για να βγει η χρονια..
Χάλια μαύρα στις δοκιμές Λεωνιδα?
PS
-
@Λεων Την πατησε και ενας φιλος με ενα ΟΚΜ 5000...Τον ελεγα μην το παρεις δεν κανει και αυτος μου ελεγε για εικονες και σκαν...στο τελος εβλεπε φαντασματα...
Κριμα γιατι εδωσε πολλα λεφτα για γκαζοτενεκε... -
@Λεων Την πατησε και ενας φιλος με ενα ΟΚΜ 5000...Τον ελεγα μην το παρεις δεν κανει και αυτος μου ελεγε για εικονες και σκαν...στο τελος εβλεπε φαντασματα...
Κριμα γιατι εδωσε πολλα λεφτα για γκαζοτενεκε...Άσε τα okm εσυ .. το νου σου στο Νουνού!
PS
-
Δεν μπορει όλοι να ξέρουν ποιο δουλεύει καλά και ποιο όχι,πολλά παιδιά έχουν ξεκινήσει χωρίς να ξέρουν σχεδόν τίποτα πάνω στους ανιχνευτές μετάλλων,ο κόσμος που το αγόρασε πίστευαν ότι το μηχανημα για τα χρήματα του θα είναι αξιόπιστο,υπάρχουν πολλές εταιρίες δεν μπορεί σε όλους το μάτι να κλείνει μόνο στο gpx,αυτό τους πρότειναν αυτό πήραν,όλοι κάνουμε λάθη στην ζωή μας αρκεί βέβαια μετά να το καταλάβουμε!
-
Κριμα γιατι εδωσε πολλα λεφτα για γκαζοτενεκε...Άσε τα okm εσυ .. το νου σου στο Νουνού!
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο...Απο την ιδεα μου δεν βγαινω ποτε...Νουνου ενα και αλλο κανενα..Τι θα παθουνε οι τσολιαδες με τα deus...Tσαρουχια με μεταξωτες κορδελες θα τους βαλω...Ετοιμασα και τα υπογλωσια... -
Για κάποιον που ξέρει πως στήθηκε ο ΝΟΚΤΑ, αυτά δεν είναι μυστήριο. Αλλωστε στόχος τους είναι η Μέση Ανατολή, εξ ού και τα πολλά λαμπάκια και χρώματα. Δεν φανταζόταν ότι θα υπήρχαν πελάτες στην Ελλάδα. Αρχαία μηχανήματα των Vallon kai Ebinger, τα οποία ψηφιοποίησε τα δεδομένα για να μπορεί να παρουσιάζει ωραία εφέ, και μέχρι εκεί.
Δεν θα ξεχάσω το 2005 (?) κατέβασε το κουμπαράκι μου από Θεσσαλονίκη τον τότε αντιπρόσωπο, με όλα τα κλαπατσίμπανα της ΝΟΚΤΑ, με τον όρο αν πιάσει έστω ένα κιβώτιο στο 1 μέτρο να το πάρει επί τόπου. Αυγουστος μήνας. Ιδρώτας κι αγκομαχητά , ιδρώτας κι αγκομαχητά, αλλά από ήχο μηδέν (0). Αμφισβήτησε το τεστ. Του λέω πάμε στους 80 πόντους. Αν δεν το πιάσεις , αυτό δεν με νοιάζει, το χαλάω. Ηχος γιόκ. Δεν μ' άφησε να το χαλάσω, γιατί κατάλαβε και ο ίδιος ότι είχε στα χέρια του πατάτες.
Πρίν 1,5 χρόνο, φίλος με ΝΟΚΤΑ και δοκιμαστήριο στο 1,5 μέτρο. Μου ομολόγησε ότι δεν το πιάνει, κι απλά ήθελε να δεί αν φταίει το μηχάνημά του ή όσα λένε για επιδόσεις των ανιχνευτών είναι παραμύθια. Ο ήχος άρχιζε από ο ένα μέτρο μακριά πρίν το κέντρο. Απ' όσο ξέρω δεν το χρησιμοποίησε ποτέ του σε χρυσοθηρία.
Τούρκικο και επιδόσεις! Εδώ γελάμε με τα οπλικά συστήματα made in turkey, και κάποιοι περιμένουν επιδόσεις σε εμπορικά προϊόντα. Είναι απίστευτο κάποιες φορές πού μας σπρώχνει η λαχτάρα . -
@omerta13_12 Γιαυτο μελετη και παλι μελετη και προσοχη στις αγορες μηχανηματων...Πριν 15 χρονια κατι εμποροι λεγανε τα απλα τα δισκακια με δισκο 9,5 ιντσων μπορει να πιασει 2 μετρα σε μεγαλο στοχο...Δεν ηθελα να τους κανω ζημια αλλα τα ακουγανε αλλοι και τσιμπουσανε σαν τονοι 250 κιλων....Προσοχη μεγαλη στις αγορες ακριβων μηχανηματων γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι...
-
@omerta13_12 Γιαυτο μελετη και παλι μελετη και προσοχη στις αγορες μηχανηματων...Πριν 15 χρονια κατι εμποροι λεγανε τα απλα τα δισκακια με δισκο 9,5 ιντσων μπορει να πιασει 2 μετρα σε μεγαλο στοχο...Δεν ηθελα να τους κανω ζημια αλλα τα ακουγανε αλλοι και τσιμπουσανε σαν τονοι 250 κιλων....Προσοχη μεγαλη στις αγορες ακριβων μηχανηματων γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι...
Ετσι ακριβώς,την πατάνε όλοι με τις οθόνες λαμπάκια 3D εικόνες και σούπα μου πες!όλο το μυστικό στα μηχανήματα είναι η σταθερότητα και όχι το βαθος,να σκάβεις με χαρά ότι θα βγάλεις 100% μέταλλο και όχι να χτυπάει και να λες από μέσα σου να σκαψω η θα πέσω πάλι σε πέτρες και κέραμυδια...Εγώ ποτέ μου δεν έδινα βάση πάντα στο βάθος,γιαυτό και ρυθμίζω το μηχανημα μου εκεί που ξέρω ότι δεν θα χτυπάει πέτρωματα και κέραμυδια χάνω βαθος αλλά όταν τουλάχιστο σκαβω βγάζω πάντα μέταλλο
-
@Λεων ενας φιλος το 2007 μου το εδειξε και το αγορασε παλυ ακριβα τοτε..
Παντως ειναι απο τα λιγα μηχανηματα που πηγαινουνε βαθια σε μεγαλο στοχο σε καθαρο εδαφος...