Και εγώ έβλεπα κάποια στιγμή τέτοια μικρά, για ίσια μέρη και με λίγη κλήση και για όχι πολύ βραχώδεις καλά είναι... αλλά σε κάτι πλαγές που πάμε καμιά φορά δεν μπορούν να περπατήσουν τουμπάρουν για πλάκα.... Εδώ τα μεγάλα σε δύσκολα μέρη για να πάνε πρώτα ανοιγογουν δρόμο και μετα προχωράνε... Το καλό βέβαια σε αυτά τα μικρά είναι ότι φορτώνονται εύκολα πάνω σε ένα μικρό τρέιλερ και με ένα τζιπ ή αγροτικό το πας όπου θέλεις μετα αν έχεις κοτσαδόρο.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@Lord δεν έχει σημασία φίλε αφού βρήκες λίγα θα βρεις πολλά ακου με έτσι καί εγώ γέμισα μετά
-
@ozzy-nik ηταν κάπου μαζεμένα ή διάσπαρτα; καλημέρα σε όλους
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ένα τέτοιο εμένα μου φτάνει, τσαπιά και τρία μέτρα κάτω την φορά...
link text
Εντωμεταξύ είναι Έλληνες αυτοί οι χειριστές.. τα μηχανήματα που δείχνουν στο κανάλι τους ανήκουν σε Ελληνική εταιρία..Ξεφύγαμε από το θέμα λίγο να γελάσουμε... δυστηχώς όμως είναι πολύ ριψοκίνδυνο να κουβαλάς τέτοια εργαλεία για τέτοιες δουλειές, τέτοιες ενέργειες μόνο νόμιμα αξίζει να γίνουν διότι διαφορετικά γίνεται κατάσχεση και μετά τέλος το πανηγύρι...
Γι αυτό σαν τον κασμά και το φτιάρι δεν έχει.. δώστε μου κασμά και στειλιάρια να έχω να τα αλλάζω όταν θα σπάνε..Ο επιμένων νικά!!!
-
Ακούς @Kostas-13, πρότεινε κάτι καλό στο παιδί @loukilouk που να αντέχουν και να μη σπάνε τα στυλιαρια .. ξερεις εσυ απ τα καλά!
PS
-
@stampa Ακούς @Kostas-13, πρότεινε κάτι καλό στο παιδί @loukilouk που να αντέχουν και να μη σπάνε τα στυλιαρια .. ξερεις εσυ απ τα καλά!
Για βαθύ σκάψιμο σε χωράφια πάει τρένο 😁
-
Τέτοια θέλω να φτάσω στον πυρήνα της γης... Πραγματικά όμως θέλει σωστά εργαλεία στο σκάψιμο με καλές λαβές και κοφτερά για να κάνεις πιο ξεκούραστα την δουλειά... Και στην παρέα αν είναι πάνω από ένας όλοι σκάβουν, όχι ένας και οι άλλοι κοιτούν, ομαδική εργασία είναι.. αυτό το τελευταίο ήταν άσχετο άλλα σημαντικό... Διότι μπορούν να μείνουν δουλειές πίσω αν δεν βοηθάνε όλοι οι παρευρισκόμενοι...
Ο επιμένων νικά!!!
-
Ο/Η @loukilouk είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Τέτοια θέλω να φτάσω στον πυρήνα της γης... Πραγματικά όμως θέλει σωστά εργαλεία στο σκάψιμο με καλές λαβές και κοφτερά για να κάνεις πιο ξεκούραστα την δουλειά... Και στην παρέα αν είναι πάνω από ένας όλοι σκάβουν, όχι ένας και οι άλλοι κοιτούν, ομαδική εργασία είναι.. αυτό το τελευταίο ήταν άσχετο άλλα σημαντικό... Διότι μπορούν να μείνουν δουλειές πίσω αν δεν βοηθάνε όλοι οι παρευρισκόμενοι...
Σωστα τα λες ...
PS
-
@stampa καλημερα αλανι,ετοιμος ειμαι για πρωινη γυμναστικη και μετα στις παρθενες εργατριες μου για δουλεια...καλημερα και σε ολους τους συναδελφους...
-
τα εργαλεια αυτα παντως που βαζετε, ειναι μονο για επιφανειακα πραγματα, δεν σου δινει χερι να πας βαθος, ουτε να βγαλεις τα χωματα απο μεσα απο μια τρυπα, πρεπει να κανει γωνια το στυλιαρι σε σχεση με την χουφτα, και να ειναι σε διαφορετικο επιπεδο μεταξυ τους, για να σε βοηθαει και στο σκαψιμο, αλλα και στο βγαλσιμο των χωματων απο μεσα απο τον λακο
σωστο
λαθος
-
@zerdes Διαβασμενο σε βρησκω φιλε .. μπραβο! .. και γω παρομοια εχω εδω και κατι χρονια
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@zerdes ![0_1615207699873_IMG_20210308_132337.jpg](Uploading 100%)