Τα ατομικά χρήματα τα έβαζαν στα σπίτια η περιμετρικά από αυτά από αρχαιοτάτων χρόνων....
θα σου προτείνω αν το σπίτι είναι όρθιο να κοιτάξεις γύρω από το παράθυρο Και εκεί που πατούσαν τα δοκάρια της σκεπής μπας και έχει καμία κρύπτη.... προσωπικά έχω δει σε παράθυρο κρύπτη 1.60 για όπλο και εκεί που πατάνε τα δοκάρια της σκεπής κρύπτη 25 * 15. Περίπου.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν νιώθω δάσκαλος,έχω πολλά να μάθω ακόμα.στα πρώτα βήματα μου είμαι σε αυτό το χόμπι φίλε μου.
Με τις επόμενες βροχές θα ξαναπάω γιατί όλο το χωριό είναι περιτριγυρισμένο από ελαιώνες και στάθηκα τυχερός που δεν ήταν λογικά κανένας.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@Kostas-13 σκέπη δεν έχει,είναι πεσμένη αλλά τα ντουβαρια στέκουν.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου θα γίνει σωστή έρευνα σε όλο τον τόπο.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@Kostas-13 σκέπη δεν έχει,είναι πεσμένη αλλά τα ντουβαρια στέκουν.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου θα γίνει σωστή έρευνα σε όλο τον τόπο...οποτε περιμενουμε κι αλλη ωραια φωτο...χαχαχχα
-
@Λεων μακάρι να γίνουν τα γραφτά σου πραγματικότητα!!!
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord συγχαρητήρια!
Σε καλή μεριά!
Μπράβο ρε παιδιά, να βλέπουμε κάτι κι'εμείς οι νέοι στο χόμπι, να μας δίνει κουράγιο.
Που και που να βλέπουμε και καμιά ξανθιά...Ένα γραμμάριο δράσης
ισούται μ'ένα τόνο θεωρίας! -
@try Μπράβο ρε παιδιά, να βλέπουμε κάτι κι'εμείς οι νέοι στο χόμπι, να μας δίνει κουράγιο.
Που και που να βλέπουμε και καμιά ξανθιά...Αγάπα με πάθος αυτό που κάνεις, αφιέρωσε χρόνο βάζοντας όμως πάντα τη λογική όταν έρευνας την ιστορία ενός τόπου η μία πληροφορία και το βασικότερο μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει το κάθε μηχάνημα που θα περάσει από τα χέρια και τότε να σαι σίγουρος ότι οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος σου....
-
@try σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά!!!
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@try Μπράβο ρε παιδιά, να βλέπουμε κάτι κι'εμείς οι νέοι στο χόμπι, να μας δίνει κουράγιο.
Που και που να βλέπουμε και καμιά ξανθιά...Αγάπα με πάθος αυτό που κάνεις, αφιέρωσε χρόνο βάζοντας όμως πάντα τη λογική όταν έρευνας την ιστορία ενός τόπου η μία πληροφορία και το βασικότερο μάθε τι μπορεί να σου προσφέρει το κάθε μηχάνημα που θα περάσει από τα χέρια και τότε να σαι σίγουρος ότι οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος σου....
Επίσης να παρατηρεί καλά, πολύ καλά και με λίγη τύχη … όλα μπορούν να συμβούν!
PS
-
@Lord Μπράβο σου φίλε μας ανέβασες όλους ,πάντα τέτοια,
Το ""κανατάκι"' μήπως είναι σπασμένη κορφή από κάτι? -
@JIMTELIS καλημέρα,σε ευχαριστώ πολύ!!!
Δεν νομίζω,αυτό ήταν μόνο από μπιζου...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord Φίλε μπράβο που βρήκες το κολαουζο ψάξε απέξω κ γύρω από το σπίτι έως 50 μέτρα περιμετρικά να βρεις τη στάμνα!!
Που πας ρε Καραμητρο??
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΑΝ ΟΙ ΆΛΛΟΙ!!!! -
@καραμητρος σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά με υγεία!!!
@IPERIONAS σε ευχαριστώ πολύ,να είσαι καλά και υγιής!!!
Καλησπέρα σας,από όσα πρόλαβα να δω λόγο φόρτου εργασίας δεν υπάρχει κάποια συλλεκτική.και το όλο παράξενο που όλοι όπως και εγώ λόγο των πολλών ημερομηνιών κάτω του 1940,θα νομίζαμε ότι ήταν από τότε η κρύπτη.οι αποδείξεις λένε όμως ότι είναι νεότερη,μεσα σε όλες βρέθηκε μια του 1953 της Ελίζαμπεθ...
@Lord επρεπε να βγαλεις και μια φωτο την κονσερβα, ας ηταν χαλασμενη
-
@Λεων εκείνη την στιγμή το μόνο που δεν σκέφτηκα ήταν οι φωτογραφίες.οταν θα ξαναπάω θα την βρω εκεί όμως.οι παλιές κονσέρβες δεν ήταν και αυτές αλουμινίου;
Ο Λάζαρος Μάκης με το user name pro διαγράφηκε απο την σελίδα. Απειλές και συκοφαντίες δεν σηκώνω από κανενα σε προσωπικά mail και κυρίως όταν δεν ξέρω τι έχει παιχτεί εδώ μέσα. Όσο για τους εμπόρους μετρημένα τα λόγια σας, το τι σχέση έχω εγώ μαζί τους δεν σας πέφτει λογος. Ευχαριστώ τους moderators που με βοηθάνε στην διαχειρηση του φόρουμ και ζητώ συγνώμη από όλους για την απουσία μου. Λόγω κορονοιου και λόγω της περιοχής που μένω είμαι σε καραντίνα χωρίς τηλέφωνο και χωρίς ιντερνετ.
-
@goldmaniac Όσο για τους εμπόρους μετρημένα τα λόγια σας...
Συγνώμη αλλά εγώ θα λέω την άποψή μου όταν ακούω τρελά πράγματα από εμπόρους πού πουλάνε ανιχνευτές μετάλλων.... Άλλωστε πιστεύω ότι τα form υπάρχουν για να μεταδίδονται απόψεις και γνώση και όχι να ακούμε και να περνάμε αμάσητα αυτά που μας σερβίρουν...😁