Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Εχουμε φτασει στο σημειο να γνωριζει καποιος υποτιθεται περισσσοτερα κι απ τους κατοχους σε καποιες περιπτωσεις μηχανηματων οπως η προκειμενη.
Το να πει καποιος τη γνωμη του καλοπροαιρετα με σκοπο τη γνωση ἠ την ενημερωση συμβαλοντας ετσι κι αυτος απ την πλευρα του ειναι αποδεκτο και αυτος ειναι ο σκοπος των φορουμ.
Το να εμπαιζεται ομως ενα θεμα, να διασυρεται και να αμφισβητειται το ποιόν μελων που εχουν αποδειξει τη συμβολη τους πολλα χρονια μες στις σελιδες αυτο δεν ειναι δεκτο και δεν θα το ξανα ανεχθω προσωπικα αλλη φορα.
Ας δειξουμε πλεον τον αναλογο σεβασμο σε οποιον συμβαλει στη γνωση, ειναι για καλο ολων μας και μη ξεχναμε οτι δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να το κανει.
Την καλημερα μου σε ολους.
Μπράβο ωραία λογική!
Όλα μαγνητομετρα την ίδια δουλειά κάνουν (αλλά καλά καί άλλα καλύτερα)
Όλα τά πάλμικα τήν ίδια δουλειά κάνουν (αλλά καλά καί άλλα καλύτερα)
Όλα τά vlf τήν ίδια δουλειά κάνουν (αλλά καλά καί άλλα καλύτερα)
Τώρα αν εσύ δεν δέχεσαι άποψη από κάποιον πού έχει δουλέψει άλλο μαγνητομετρο διαφορετικό από τό συγκεκριμένο νά μας τό πεις απλά καί ωραία όπως "Παιδιά τό θέμα που θα ανοίξω εγώ ή κάποιος δικός μου απευθύνεται μόνο σε όσους το έχουν στην κατοχή τόυς,στους υπόλοιπους δεν μετράει ή γνώμη τους" νά ξέρουμε καί εμείς οι μη κατοχή του συγκεκριμένου νά μήν γράφουμε καί νά μείνετε όι 2-3 καί νά γράφετε ότι θέλετε.Ουτος η άλλος εγώ προσωπικά δεν ξανά γράφω κάτι διότι αν έχεις άλλη άποψη διαφορετική από τήν δική τόυς καί νιώσουν ότι μειώνεις κάποιο μηχάνημα για κάποιο ανεξήγητο λόγο σε πετάνε έξω!Αν μπορείς όμως φίλε Πάνο άλλη φορά για νά μήν έχουνε κόντρες πάλι κάνε μία προσπάθεια νά μειώσεις τίς συγκεκριμένες σπόντες τού τυπου "Εδώ ένα γράφημα γι'αυτόυς πού λέγανε για τελιτσες και γραμμές" γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα το κάνεις καί 100% θά απευθύνεται σε εμένα κάτι πού θά προκαλεσεις τόν άλλον χωρίς λόγο και δεν είναι ωραίο....
ΥΓ:Τά φόρουμ είναι για όλους δεν μπορεί κανείς να του απαγορεύσει να πει κάποιος τή γνώμη τού αλλά ουτε νά δέχεται απειλές τού τύπου "τήν επόμενη θά σέ σβήσω" (χωρίς κάν νά μιλάει κάποιος χυδαία) εκτός καί αν τό φορούμ δεν είναι για όλους...
Καλημέρα σέ όλους καί καλή συνέχεια