Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Αν θέλει βάθος πάλι λορενζ αν θέλει 100%μεταλλο gpx συμπληρώνω στ προηγούμενο ποστ μου..
Επειδή έχω δουλέψει άπειρες φορές τελάρο δεν βολεύει παντού,σε ποσοστά έρευνας θα τα έβαζα 70% δίσκος και 30%τελάρο.GPX δεν έχω δουλέψει αλλά από βίντεο και μόνο οφείλω να παραδεχτώ ότι έχει εντελώς διαφορετικό ground balance από όλα τα μηχανηνατα τις αγοράς,το να απορρίπτεις μεταλλευματα και κέραμυδια χωρίς να χάνεις βαθος αυτό και μόνο το κάνει ξεχωριστο.Δεν ξέρω για τα Χ5,Χ6 και Ζ1 αλλά το lorenz x3 που το έχω δουλέψει τίποτα το ιδιαίτερο λίγο ανωτερο θα το έβαζα από το sniffer,βαθος ναι ground balance οχι...
Να διαβάζς δύο φορές τ γράφει καθένας ..αν θες ν κανς ελεύθερες ανακοινώσεις βάρα αλλά τ να βάζεις ταγκ και ν απαντάς γενικής κ αόριστος δεν κάνει καλό στ κουβέντα
Η απάντηση είναι η συνέχιση του προηγούμενου ποστ σου,δεν γράφω τυχαία σου απαντώ ότι σε μια έρευνα με βάση την εμπειρία μου τι μπορεί κάποιος να δουλέψει περισσότερο στο βουνό δίσκο η τελάρο και ανάλογα κρίνει και αγοράζει.Μην προσπαθείς σονι και καλά τις απαντήσεις μου να τις βγάζεις άκυρες
Δεν έβγαλα καμμιά άκυρη ..λες μόνο γ ν πεις ενώ έχω πει τ ίδιο ..τ αν σ άρεσε τ Λόρενς η όχι δεν είναι ερώτημα προς απάντηση τ παιδί είπες τις διαφορές τους
Καλα ορε αδερφέ τη γνώμη μου είπα πάνω στο ποστ σου πως κάνεις έτσι
Ω ρε Γιώργ έμπλεξες πάλι σνιφερ κλπ ενώ τ παιδί ρώτησε θετικά κ αρνητικά λορενζ κ gpx .. είπες ότι είπα για την έρευνα μόνο π ειπες ότι τ λορενζ ότι είναι βαθύ ε δεν είναι βαθύ ρε φίλε αλλά χαρακτηριστικά του πληρώνεις... τ σουπερσκαν είναι πιο βαθύ .