Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa 45 ευρώ μόνο και εγώ πλήρωσα 137 ευρώ μόνο το πάνω κομμάτι.... 😭😭😭
Όταν λέω γω ότι είσαι κουτο 🤣😂
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa 45 ευρώ μόνο και εγώ πλήρωσα 137 ευρώ μόνο το πάνω κομμάτι.... 😭😭😭
Όταν λέω γω ότι είσαι κουτο 🤣😂
@ΑΝΔΡΕΑΣ όταν θέλεις να σου γίνει η δουλειά πληρώνεις και το απολαμβάνεις 🤣🤣🤣🤣
@stampa από είδη αλιείας πηγές φίλε;εκεί έχει carbon κομμάτια φίλε για ψαροντούφεκα..
@stampa εμένα πάντως μου έδωσες έμπνευση για τη νέα μου κατασκευή,γιατί όπως καταλαβαίνεις είναι σαν να το έχω φτιάξει και εγώ ήδη 😁
Μπράβο ρε Πάνο πολύ καλή δουλειά έκανες μπορώ πω ότι εκτός από την πρακτικότητα του το ομορφαίνει κιόλας.
@paoktsis όχι φίλε, ξέχασα να σας πω πως είναι πόδι απο στέλεχος κάμερας
PS
@Kostas-13 έτσι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή. Από οσο έχω δοκιμάσει τον 18αρη κάνα δυωρο και όχι σε ίσιωμα βλέπω είναι δυνατό
PS
@stampa βγάλτα σε παραγωγή να πουλήσεις σε εξωτερικό θα κάνεις τρέλες δουλειές δεν την έχω δει πουθενά αυτή την πατέντα, εγώ πάντως θα είμαι ο πρώτος σου πελάτης 😁
@stampa έτσι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή. Από οσο έχω δοκιμάσει τον 18αρη κάνα δυωρο και όχι σε ίσιωμα βλέπω είναι δυνατό
Άμα αντέχει το 18άρι δεν έχει ανάγκη με τίποτα
@Kostas-13 Εγώ στους φίλους ήθελα να το δείξω να πάρουν μια εικόνα πως με υπομονή και μεράκι κανεις πράγματα αξιόλογα λες και είναι εργοστασιακά.
PS
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@paoktsis όχι φίλε, ξέχασα να σας πω πως είναι πόδι απο στέλεχος κάμερας
φωτογρΦΕ μη τραβας φωτογραφια ο σταμπακους την εκουτσανι τη κυριαααααα
πηρε μαχαιριιιιι και την εκοψε στα τριαααααα για gpxxx και ετσι τελειωνειιι η ιστοριαααα
@stampa έτσι λέει το βιβλιαράκι του κατασκευαστή. Από οσο έχω δοκιμάσει τον 18αρη κάνα δυωρο και όχι σε ίσιωμα βλέπω είναι δυνατό
Άμα αντέχει το 18άρι δεν έχει ανάγκη με τίποτα
Αυτό πιστεύω και γω, γι αυτό το τσεκάρισα με αυτόν κατευθειαν
PS
@stampa ωραίος φίλε..Πολύ καλή ιδέα για σκελετό και γλιτώνεις πολλά λεφτά από τον carbon..Γύρω στα 200 ευρώ θέλει για carbon σκελετό και εδώ θα βγει περίπου ένα κατοσταρικο όλος..Φίλε τον δοκίμασες με το 18 τον commander;Είναι σταθερός;
@stampa Παναγιώτη το κάτω στέλεχος μόνο με τον σφιγκτήρα σφίγγει ή έχει και τρύπες να κουμπώνει στο μήκος που θέλεις?
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@stampa ωραίος φίλε..Πολύ καλή ιδέα για σκελετό και γλιτώνεις πολλά λεφτά από τον carbon..Γύρω στα 200 ευρώ θέλει για carbon σκελετό και εδώ θα βγει περίπου ένα κατοσταρικο όλος..Φίλε τον δοκίμασες με το 18 τον commander;Είναι σταθερός;
Όχι 100 αλλα 45 είπαμε! Πολύ σταθερότητα ναι το δοκίμασα
PS
@stampa μονο με το σφίξιμο..
Είναι σταθερό?
Πολύ! Να φανταστείς ότι δεν το σφίγγω και τέρμα να μη το σπάσω χαχα … αλλα στο ψάξιμο σε πλαγιά που τραβάει πιο πολύ καταπόνηση δεν έκανε κιχ!
PS
@stampa αυτό σου λείπει τώρα και ασύρματα ακουστικά και το κανες πρακτικό σαν vlf το εργαλείο...
Youtube Video