Σαν άσχετος που είμαι με το θέμα αυτό με τα σκαν θα πω μπράβο φίλε @Kostas-13 αυτά είναι σκαν όχι σαν κάτι άλλους... 😂
Πάντως πέρα από το χιούμορ που κάνουμε για έναν εντελώς άσχετο με το θέμα όπως το βλέπω αν δει το σκαν με τα φίλτρα θα του φανεί πολύ πιο κατανοητό από ένα χωρίς τα φίλτρα άσχετα αν δεν θεωρείται σωστό...
Καλημέρα και από εμένα!
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο επιμένων νικά!!!
-
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ότι και να πω είναι λίγο,για μένα από εδώ και πέρα το 13 θα είναι ο τυχερός μου αριθμός!!!
Το ξανά έχω πει δηλώνω κέρματας!!!Αξιος!!! Παντα τετοια!!!
PS
-
@stampa ευχαριστώ πολύ, εύχομαι σε όλους να έχουν τα αποτελέσματα που αποζητάν.
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@Lord μπράβο ρε φιλαράκι πραγματικά χάρηκα λες και τα βρήκα εγώ,σου εύχομαι την επόμενη να ξετρυποσεις μεγαλύτερη ποσότητα 👌👌👌
-
@Lord την επόμενη φορά επί 100 να τις βρεις περισσότερες φίλε και εις ανώτερα..Να θυμάσαι αυτές τις ωραίες στιγμές πάντα φίλε..Αυτές δεν βγαίνουμε από το μυαλό μας ποτέ όσα χρόνια και να περάσουμε..Εύχομαι τα καλύτερα για όλους τους συναδέλφους στο φόρουμ και πάντα υγεία σε όλους μας...
-
Κοίτα ημερομηνίες και τα νομισματοκοπία προσεκτικά και ψάξε να δεις μήπως κάποια έχει υπεραξία η είναι συλλεκτική... Ξανατονίζω δεν έχει σημασία οι όψεις του νομίσματος μπορεί δύο λύρες να είναι ακριβώς ίδιες στην όψη και στην ημερομηνία αλλά να είναι από διαφορετικό νομισματοκοπείο με συνέπεια να έχουν τεράστιο χάσμα προς την αξία τους...
-
@Kostas-13 εκείνες οι λύρες φίλε σωστά όπως τα λες από πίσω έχουνε μονογράμματα,δηλαδή ένα Α Β Γ στο πλάι και άλλα γράμματα και μετά το έτος κοπής..Είναι συλλεκτικές και μακάρι να έχει μια στο κοπάδι του...
-
Σας ευχαριστώ όλους,να είστε καλα και υγιής.αυριο θα τις κοιτάξω μια μια για συλλεκτική αξία κλπ.
Σε εγκαταλελειμμένο χωριό πήγα για κέρματα,από τα τελευταία του νόμου.σε ένα σπίτι γεμάτο βάτα δίπλα στην πόρτα δεν είχε να κάνω και πιο μέσα.πηρα μια ένδειξη πολύ καλό ήχο και ταυτόχρονα και σκουριά.ο ήχος ήταν όμως καμπάνα μα καμπάνα 3φασικη.το βάθος ήταν αστείο,το αποτέλεσμα ήταν ότι της έψαχνα μια μια μες στην βροχή διαλύθηκε η σάπια κονσέρβα...
Η καρδιά μου ακόμα χτυπάει σαν τρελή,είπα ότι θα μείνω όταν σκόρπισαν...τις έχασα λέω τις έχασα!!!Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@paoktsis εκείνες οι λύρες φίλε σωστά όπως τα λες από πίσω έχουνε μονογράμματα,δηλαδή ένα Α Β Γ στο πλάι και άλλα γράμματα και μετά το έτος κοπής..Είναι συλλεκτικές και μακάρι να έχει μια στο κοπάδι του...
Πάνω από την ημερομηνία έχει Το αρχικό του νομισματοκοπείου (τα οποία ήταν 7) δεξιά της ημερομηνίας έχει τα αρχικά του χαράκτη.
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και αν είναι ακυκλοφόρητη ακόμη και κοινή να είναι θα της πρόσθεση υπεραξία.
Επίσης ρόλο παίζουν και αν υπάρχουν σφάλματα...
Γενικά θέλει σωστό ψάξιμο σε βάθος.. -
Ο/Η @Lord είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Σας ευχαριστώ όλους,να είστε καλα και υγιής.αυριο θα τις κοιτάξω μια μια για συλλεκτική αξία κλπ.
Σε εγκαταλελειμμένο χωριό πήγα για κέρματα,από τα τελευταία του νόμου.σε ένα σπίτι γεμάτο βάτα δίπλα στην πόρτα δεν είχε να κάνω και πιο μέσα.πηρα μια ένδειξη πολύ καλό ήχο και ταυτόχρονα και σκουριά.ο ήχος ήταν όμως καμπάνα μα καμπάνα 3φασικη.το βάθος ήταν αστείο,το αποτέλεσμα ήταν ότι της έψαχνα μια μια μες στην βροχή διαλύθηκε η σάπια κονσέρβα...
Η καρδιά μου ακόμα χτυπάει σαν τρελή,είπα ότι θα μείνω όταν σκόρπισαν...τις έχασα λέω τις έχασα!!!Μπραβο φιλε!!! ευχομαι την επομενη φορα να μην χωρανε στα χερια σου...ειναι αυτο που εγραψα μερικες μερες πριν...οτι αν ειναι δικες σου και γραφουν το ονομα σου θα περασεις απο πανω και θα τις βρεις!!!
Και εις ανωτερα ολοψυχα -
@teobidis σε ευχαριστώ πολύ Θοδωρή,να είσαι καλά φίλε!!!
@Λεων μακάρι,μακάρι σε όλους τέτοια και όπως είπες να μην χωράνε στις χούφτες και στις τσέπες μας.σε ευχαριστώ πολύ!!!
@Λεων οτι αν ειναι δικες σου και γραφουν το ονομα σου θα περασεις απο πανω και θα τις βρεις!!!
Και εις ανωτερα ολοψυχαΠαίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο παράγοντας χειριστής Λεωνίδα δεν είναι μόνο η τύχη ή να γράφουν το όνομά σου...