Μας αρέσει να δουλεύουμε τα μηχανήματα μας γενικά, εάν υπάρχει και καλή πληροφορία ακόμα καλύτερα. Έτσι ακριβώς φιλε @Kostas-13 .. δε θα βγω μόνο με καλή πληροφορια, θα βγω και χωρίς αλλα σε χώρο που κρίνω ότι έχει ενδιαφέρον. Αν είμαστε τυχεροί ισως πέσουμε και σε καμία ατομική καβάτζα
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Εγω εχω την ιδεα οτι δεν μπορει να συγκριθουν οι δικες μας ερευνες, με αυτες που κανουν αυτοι..
Πχ αν παρεις εναν απο αυτους και τον πας στα δικα μας βουνα για ερευνα...θα μεινει με το στομα ανοιχτο!!! Για παραλιες καλοι ειναι [που σιγουρα κατι βρισκουν] για βουνο ομως με την δικη μας εννοια βουνο, δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν πολλα. -
@Kostas-13 και όπως λέει κι ο @paoktsis .. θέλω μελωδία ρε παιδί μου, τι να κάνω τώρα χαχαχα
PS
-
@stampa περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πέσεις τυχαία επάνω σε κάποια ατομική απόκρυψη σαρώνοντας πονηρές περιοχές κάνοντας το χόμπι σου με τον ανιχνευτή, παρά να τρέχεις με σημάδια λύτες ραβδοσκόπους δορυφόρους μέντιουμ ξαδέρφια του καπετάνιου που έχουν τις πληροφορίες κτλ.κτλ.κτλ😁
-
@Kostas-13 έχουμε ρίξει και τρέξιμο για καλές πληροφορίες και ξερεις τι πήραμε στο τέλος .. σωστά τα λες
PS
-
Τρελα ειναι αυτο το χομπι για εμενα...Ειμαι στην δουλεια και πολλες φορες και σκεφτομαι το gpx πως κελαιδαει και το πηγαινω ταπα...Υγεια,αγαπη και χαρα ειναι το χομπι για εμενα...Το αγαπαω απο μικρο παιδι και δεν θα το αφησω ακομα και παππους να γινω με ασπρα μαλλια...
-
@Λεων σωστά φίλε τα βουνά μας είναι γεμάτο μεταλλεύματα και πολλά κενά φυσικά
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@Kostas-13 και όπως λέει κι ο @paoktsis .. θέλω μελωδία ρε παιδί μου, τι να κάνω τώρα χαχαχα
αυριο μετα τα μελισσια θα το τεντωσω την καμπουρα...Τι να το κανουμε το γυμναστηριο και να πηγαινουμε εκει...Εχει και αλλου γυμναστηριο και γινομαστε φετες και κορμι για παραλια...
-
@paoktsis έχεις απόλυτο δίκιο φίλε έφτασα 52 και με πρόβλημα στα πόδια αλά δεν το βάζω κάτω περιμένω να ξημερώσει και να πάω έστω γειά 1 ωρίτσα μετά ηρεμώ ΧΑ ΧΑ ΧΑ περνο το χάπι μου ΧΑ ΧΑ χα
-
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Πρέπει να κάνουμε μια μάζωξη κάποια στιγμή όλοι οι τρελαμένοι όταν με το καλό
εαν κανουμε μαζωξη φιλε με το καλο πρεπει να παρω και αλλη μπαταρια γιατι αυτην ειναι ολοκαινουργια και θα την πιο το αιμα σε μια μερα....ξερεις τι λεω φιλε....ανασα δεν θα παρει και ολο θα κελαιδαει...
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@paoktsis έχεις απόλυτο δίκιο φίλε έφτασα 52 και με πρόβλημα στα πόδια αλά δεν το βάζω κάτω περιμένω να ξημερώσει και να πάω έστω γειά 1 ωρίτσα μετά ηρεμώ ΧΑ ΧΑ ΧΑ περνο το χάπι μου ΧΑ ΧΑ χα
Απ ότι σε κόβω εσένα δεν έχεις ανάγκη εσυ .. σκυλαρος! Δε σε φοβάμαι
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@Λεων Εγω εχω την ιδεα οτι δεν μπορει να συγκριθουν οι δικες μας ερευνες, με αυτες που κανουν αυτοι..
Πχ αν παρεις εναν απο αυτους και τον πας στα δικα μας βουνα για ερευνα...θα μεινει με το στομα ανοιχτο!!! Για παραλιες καλοι ειναι [που σιγουρα κατι βρισκουν] για βουνο ομως με την δικη μας εννοια βουνο, δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν πολλα.Κοίταξε αυτήν τύποι είναι καθαρά νομίσματαακίδες μιας και τους το επιτρέπει η νομοθεσία τους,από κει και πέρα η πλειοψηφία δουλεύουν vlf σε χωράφια τα οποία είναι πολύ βρώμικα από σίδερο,οποτε καταλαβαίνεις κάτω από τις συνθήκες της οποίες ερευνούν γίνονται και πολύ καλοί χειριστές οπότε άνετα μπορούν να ψάξουν και στα δικά μας στα βουνά με επιτυχία,αντιθέτα με τους δικούς μας που η πλειοψηφία βρίσκει το σημείο μηδέν με αποστατικα και ραβδοσκοπικά και μόνο τότε χρησιμοποιούν τον ανιχνευτή τους......και ερωτώ😁πώς ρε κακομοίρη θα μάθεις τον ανιχνευτή όταν τον ανοίγεις γιά να σκανάρεις 10 * 10 και μετά τον βάζεις πάλι μες στη ντουλάπα....🤪
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Κοίταξε αυτήν τύποι είναι καθαρά νομίσματαακίδες μιας και τους το επιτρέπει η νομοθεσία τους,από κει και πέρα η πλειοψηφία δουλεύουν vlf σε χωράφια τα οποία είναι πολύ βρώμικα από σίδερο,οποτε καταλαβαίνεις κάτω από τις συνθήκες της οποίες ερευνούν γίνονται και πολύ καλοί χειριστές οπότε άνετα μπορούν να ψάξουν και στα δικά μας στα βουνά με επιτυχία,αντιθέτα με τους δικούς μας που η πλειοψηφία βρίσκει το σημείο μηδέν με αποστατικα και ραβδοσκοπικά και μόνο τότε χρησιμοποιούν τον ανιχνευτή τους......και ερωτώ😁πώς ρε κακομοίρη θα μάθεις τον ανιχνευτή όταν τον ανοίγεις γιά να σκανάρεις 10 * 10 και μετά τον βάζεις πάλι μες στη ντουλάπα....🤪
Σε αυτο το κομματι συμφωνω οτι ξερουν πολυ καλα τα μηχανηματα τους...για ερευνα στα βαθεια ομως παπαλα...οσο για αυτους που τα εχουν στη ντουλαπα να τα βγαζουν μονο οταν ειναι να πανε για δουλεια...εχεις και εδω απολυτο δικιο....μια παροιμια λεει...αμα δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως..
-
Ο/Η @ozzy-nik είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
38 ειμαι εγω φιλε και εχω πολυ αγαπη γιαυτο το χομπι...απο πολυ μικρος ειχα το μικροβιο για την εξερευνηση...Τωρα με την καραντινα κοιταζω απο την μπαλκονοπορτα απεναντι το βουνο και με πιανει μελανχολια που δεν μπορω να παω με την ηρεμια μου... -
@Kostas-13 θα τον μάθει στο δοκιμαστήριο του @Λεων .. όχι να τον δουλεύει σε πρώτη φάση αλλα αν είναι για να τον μάθει τελικά ή να τον κάνει καλάμι για ψάρεμα
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@stampa θα τον μάθει στο δοκιμαστήριο του @Λεων .. όχι να τον δουλεύει σε πρώτη φάση αλλα αν είναι για να τον μάθει τελικά ή να τον κάνει καλάμι για ψάρεμα
🤣🤣🤣🤣
| last edited by stampa Φήμη: 2520 | Δημοσιεύσεις: 1884 -
@Λεων Σε αυτο το κομματι συμφωνω οτι ξερουν πολυ καλα τα μηχανηματα τους...για ερευνα στα βαθεια ομως παπαλα...οσο για αυτους που τα εχουν στη ντουλαπα να τα βγαζουν μονο οταν ειναι να πανε για δουλεια...εχεις και εδω απολυτο δικιο....μια παροιμια λεει...αμα δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν τρως..
Ναι λες και εδώ για έρευνα στα βαθιά είναι όλοι ξεφτέρια 😁