Δεν τα κατάφερε η οχιά και πάει να με ξεκαν λεβέντς @paoktsis με τα ρακομελατ ..Βάλε ώρε Στέλιου να ήπιου 5 φλιτζάνις μεγάλες μια για του κουτσαδ @panasss μια για μικρού σταμπακου @stampa μια για ιπτάμενου αρχιτουμαρ @Chris1 και δύο για του τουμαρ που μας άφησε να νι καλά
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@ΑΝΔΡΕΑΣ
ναι ρε γαμώτο, μας λείπει. Ας ελπίσουμε ότι κάποια μέρα θα τον ξαναδούμε. -
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
@pro Αν καταφερει και εξελιξει και τη σειρα TDI θα ειναι μια πολυ καλη κινηση, διοτι το TDI αποτελουσε ενα ερκετα καλο δισκο στο ειδος του αλλα και τιμιο στα χρηματα.
Οσοι υπηρξαν κατοχοι του το γνωριζουν καλα αυτο.Την καλημερα μου σε ολους
Καλημέρα κύριους δ
σταμπαξ -
Ο/Η @pro είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ποιον απο τους δυο παρακατω ανιχνευτες θα προτιμουσατε λιγο περισσοτερο
τον XP Deus η τον Equinox 800Του μεμετακ
Πέρα απ' τ πλάκα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και τα δύο είναι καλά αν ήθελα να μπαίνω και εντός νερού το Νοξ αν όχι αμπεμπαμπλομ... -
Και τα δύο μηχανήματα είναι καταξιωμένα η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με τις ανάγκες του καθένα..
Όσο αναφορά την εύρεση νομισμάτων τα οποία και κατασκευάζονται αυτά τα μηχανήματα το deus φημίζεται για την ικανότητά του να βρίσκει στόχους ανάμεσα από σκουπίδια μάλιστα λέγεται ότι αυτό το επιτυγχάνει τόσο καλά που δεν έχει ανταγωνιστή...
Το nox από την άλλη έχει τη φήμη να χτυπάει βαθιά με καλύτερο αναγνωριστικό στόχου..
Σε θέμα ποιότητας κατασκευής έχει προβάδισμα το deus με πενταετή εγγύηση αντίθετα με το nox οπου οι κάτοχοι του παραπονιούνται για την όχι τόσο καλή ποιότητα υλικών που έχει κατασκευαστεί (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά).
Προσωπικά θα προτιμούσα τον nox όπου είναι τεχνολογικά σχεδόν μία δεκαετία μπροστά από το deus και αυτό αποδεικνύεται ότι η γαλλική εταιρεία στο καινούργιο της προϊόν ακολουθεί τα βήματα της minelab... -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Και τα δύο μηχανήματα είναι καταξιωμένα η επιλογή έχει να κάνει καθαρά με τις ανάγκες του καθένα..
Όσο αναφορά την εύρεση νομισμάτων τα οποία και κατασκευάζονται αυτά τα μηχανήματα το deus φημίζεται για την ικανότητά του να βρίσκει στόχους ανάμεσα από σκουπίδια μάλιστα λέγεται ότι αυτό το επιτυγχάνει τόσο καλά που δεν έχει ανταγωνιστή...
Το nox από την άλλη έχει τη φήμη να χτυπάει βαθιά με καλύτερο αναγνωριστικό στόχου..
Σε θέμα ποιότητας κατασκευής έχει προβάδισμα το deus με πενταετή εγγύηση αντίθετα με το nox οπου οι κάτοχοι του παραπονιούνται για την όχι τόσο καλή ποιότητα υλικών που έχει κατασκευαστεί (εξαιρούνται τα ηλεκτρονικά).
Προσωπικά θα προτιμούσα τον nox όπου είναι τεχνολογικά σχεδόν μία δεκαετία μπροστά από το deus και αυτό αποδεικνύεται ότι η γαλλική εταιρεία στο καινούργιο της προϊόν ακολουθεί τα βήματα της minelab...Τουμαρ καλημέρα ρε
@stampa σταμπακουυυυ καλμερα κ συ σας -
@pro η minelab έχει τρομερή εγγύηση ότι και αν πάθει το μηχάνημα μέσα στο χρόνο που εγγυάται,δεν επισκευάζεται αλλά αντικαθίσταται όλο το μηχάνημα,στα πλαστικά μέρη εδώ και σχεδόν ένα χρόνο δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι και είμαι άνθρωπος που δεν σέβομαι και πολύ τα πράγματα μου.εχει φύγει και από 3-4 μέτρα ύψος γιατί έπρεπε να κρυφτεί...
Τώρα να κάτσω να μιλήσω για τον διαχωρισμό της minelab νομίζω ότι θα είναι τζάμπα γραμματοσειρες...
Δεν υπάρχει καλύτερος στον κόσμο.
Όπως και το grand balance όπως και το voltage όσο χαμηλά και αν είναι η μπαταρία το μηχάνημα δουλεύει το ίδιο,γιατί; Γιατί ειναι 20 χρόνια μπροστά από τους άλλους και έχει προχωρήσει σε άλλους τομείς που οι άλλες εταιρείες ούτε καν έχουν σκεφτεί να ασχοληθούν.
Τα 2 κακά που έχει το Νοξ για εμένα είναι, ότι τα νούμερα διαχωρισμού είναι μερχι 40 και δεν ξεχωρίζεις εύκολα μόνο από τούς αριθμούς όπως σε άλλα μηχανήματα.και δεύτερον εμένα προσωπικά δεν μου κάθεται ο ήχος που βγάζει καλά στο αυτί (50τονοι) θα ήθελα να έχει και τον ήχο του κλασικού παλμικού...
Τα χρήματα που ζητάει η χπ για τις δυνατότητες που έχει το Νοξ που αν πάρεις το 800 που έχει μέσα στο βασικό πακέτο και ασύρματο ήχο μέσω Bluetooth σου μένουν και για πολλά επιπλέον καλουθια για να στήσεις το μηχάνημα ακόμα πιο καλά...
Μπορεί να παίζει ακόμα και δώρο το πινποιντερ χωριά τα δώρα από τον αντιπρόσωπο...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Πάνο, μαλλον κατι ειχες κατα λαθος επανω σου μαγνητικο...εχει off set
-
Ο/Η @Λεων είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Είσαι γάτα με πέταλα! … περίμενα κάνα σχόλιο απο κατοχους αλλά μου το χάλασες όμως χαχα
PS
-
Είσαι γάτα με πέταλα! … περίμενα κάνα σχόλιο απο κατοχους αλλά μου το χάλασες όμως χαχα
Παλι καλα..γιατι η δευτερη αιτια θα ηταν να το μαγνητισες κατα λαθος...οποτε παλι καλα!
-
Ο/Η @pro είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Φιλε @Lord εχεις δικιο το NOX ειναι καλο μηχνημα (εχει και παρατσουκλι, beach killer), σωστa ειπαι ο @Kostas-13 η XP πολυ καλη αλλα ακολουθει … νομιζω ομως πως καπου εχει κουρασει με τα διορθωτικα update και τα κακογραμμενα manual, τελικα κατεληξε και αυτη σε Multi …
Οπως και να εχει η Αφρικη κανει το παιχνιδι και οι εταιρειες προσπαθουν να προσαρμοστουν στα ψηγματα.
*Μαλλον είναι θεμα χρονου να ανακοινωθει και το Equinox 1000Το Νοξ 1000 μέσα στο 22
-
@pro Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Minelab ειναι η νουμερο ενα εταιρια στους ανιχνευτες και ολοι οι υπολοιποι ακολουθουν τα βηματα της στην εξελιξη της τεχνολογιας.
Οσον αφορα τα ψηγματα δεν ειναι και αυτο τυχαιο πως με την παρουσιαση του πρωτου Gpx (4000, για να μην πω και ακομα παραπισω με τους προκατοχους του) εδω και αρκετα χρονια τωρα δεν υπαρχει ανταγωνιστης που να χει παρουσιαση εστω και κατι ισαξιο δυνατοτητων ή εστω και κατα προσεγγιση εως τωρα.
Παρουσιαστήκανε αξιολογα μηχανηματα αλλων εταιριων ολα αυτα τα χρονια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενα Minelab Gpx ... και αυτο λεει πολλα.
Με λιγα λογια ... οποιος εχει τεχνογνωσια να στεισει ενα μηχανημα ψηγματων ειναι και αυτος που μοιραζει τεχνολογια. Οσον αφορα τις τιμες αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.Την καλημερα μου σε ολους
PS
-
@pro Το μονο σιγουρο ειναι οτι η Minelab ειναι η νουμερο ενα εταιρια στους ανιχνευτες και ολοι οι υπολοιποι ακολουθουν τα βηματα της στην εξελιξη της τεχνολογιας.
Οσον αφορα τα ψηγματα δεν ειναι και αυτο τυχαιο πως με την παρουσιαση του πρωτου Gpx (4000, για να μην πω και ακομα παραπισω με τους προκατοχους του) εδω και αρκετα χρονια τωρα δεν υπαρχει ανταγωνιστης που να χει παρουσιαση εστω και κατι ισαξιο δυνατοτητων ή εστω και κατα προσεγγιση εως τωρα.
Παρουσιαστήκανε αξιολογα μηχανηματα αλλων εταιριων ολα αυτα τα χρονια αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενα Minelab Gpx ... και αυτο λεει πολλα.
Με λιγα λογια ... οποιος εχει τεχνογνωσια να στεισει ενα μηχανημα ψηγματων ειναι και αυτος που μοιραζει τεχνολογια. Οσον αφορα τις τιμες αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.Την καλημερα μου σε ολους
Σωστός
Σταμπακουυυυυ καλημέρα -
@pro καλημέρα,και εγώ ειμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο μηχανήματα.διαβασα και πήρα αρκετές γνώμες,και είπα να προχωρήσω σε μια σίγουρη και εξελιγμένη τεχνολογία και στην περίπτωση της minelab δοκιμασμένη αρκετά έτη.το χπ ήθελε 25€ για να γίνει αδιάβροχος μόνο ο δίσκος και πολύ πρόγραμμα και κακό...και τεχνολογία σχεδόν ίδια με την προηγούμενη που είχα.εκεινο το διάστημα είχα χρησιμοποιήσει το σαφάρι και επέλεξα το Νοξ και έχω μείνει ευχαριστημένος,όπως και πολλοί από το χπ.
Όσο για το 1000 δεν έχω ενημερωθεί καθόλου από εσάς το ακούω, λογικά θα έχει πιο πολλές και υψηλές συχνότητες για τα ψήγματα,δεν έχω ιδέα...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord χπ ήθελε 25€ για να γίνει αδιάβροχος μόνο ο δίσκος...
Ενημερωτικά ο δίσκος είναι 100% αδιάβροχος η κεραία που πωλείται extra είναι για να μεταδίδει το σήμα στη μονάδα και όχι για να το αδιαβροχοποιει τον δίσκο.
-
@Kostas-13 ο Κυρίτσης μου είχε εξηγήσει ότι για να γίνει αδιάβροχος ο δίσκος χρειάζεται η κεραία,και δεν γίνεται αδιάβροχος πχ. Να τον ρίξεις σε πηγάδι η να κάνεις θαλάσσια έρευνα για μένα ήταν ένα άχρηστο εφέ.
Ενώ πχ με το σιμπλεξ το είχα δέσει το έριξα μέσα στο πηγάδι και προσπάθησα να καταλάβω ότι μπορούσα με την δόνηση.
Δεν αντιλέγω ότι είναι ένα από τα καλύτερα vlf αλλά είμαι της άποψης ότι όταν δεν είναι τα αυτονόητα πλέον στο στάνταρ πακέτο όλο και κάτι θα ζητάει για το μέλλον.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord Οταν μπει ο δίσκος μεσα στο νερό το σήμα δεν μπορεί να μεταδοθεί στη μονάδα για αυτό τοποθετείται η κεραία ώστε να λαμβάνει το σήμα,το πηνίο σαν πηνίο είναι αδιάβροχο....
Youtube Video