Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Εαν ειναι καλο λεει...θα ανθισουνε καποιες ανθοφοριες εαν εχει καλο καιρο τελη του γεναρη και θα δουλεψουνε και τα μελισσακια και εμεις...
Είδες! .. γι αυτό λέω και γω!
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
@stampa Εαν ειναι καλο λεει...θα ανθισουνε καποιες ανθοφοριες εαν εχει καλο καιρο τελη του γεναρη και θα δουλεψουνε και τα μελισσακια και εμεις...
Είδες! .. γι αυτό λέω και γω!
PS
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Φωτια ειναι φιλαρακι
Φωτια και λαυρα ειναι φιλε..Θα τον παρω και εγω στην κατοχη μου γιατι χρειαζεται παρα πολυ...Τουλαχιστον εχει εξαιρετικο βαθος και καλο διαχωρισμο...
Πιπιλα τον εχεις...ολοκαινουργιος ειναι...
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Φωτια ειναι φιλαρακι
Φωτια και λαυρα ειναι φιλε..Θα τον παρω και εγω στην κατοχη μου γιατι χρειαζεται παρα πολυ...Τουλαχιστον εχει εξαιρετικο βαθος και καλο διαχωρισμο...
Πιπιλα τον εχεις...ολοκαινουργιος ειναι...
Ήταν όταν τον πήρα, γι αυτό χαχαχα
PS
@stampa ειναι επιλογη σου??? ή αυτο μπορεσες να παρεις??
ειμαι στο ψαξιμο και εγω για μεγαλο δισκο, αυτος ειναι ο μονος που βρισκω στο ebay, οι αλλοι απο αυστραλια μονο, και δυσκολα καποιος να στειλει εδω.
εχει ενας φιλος μου σαν και αυτον που πηρες και σκοτωνει, δουλευει παραπολυ καλα και σταθερα, χωρις γκρινια χωρις τιποτα, το προβλημα τωρα ειναι στο βαθος
Ο/Η @zerdes είπε στο Μηχανηματα ...:
@stampa ειναι επιλογη σου??? ή αυτο μπορεσες να παρεις??
ειμαι στο ψαξιμο και εγω για μεγαλο δισκο, αυτος ειναι ο μονος που βρισκω στο ebay, οι αλλοι απο αυστραλια μονο, και δυσκολα καποιος να στειλει εδω.
εχει ενας φιλος μου σαν και αυτον που πηρες και σκοτωνει, δουλευει παραπολυ καλα και σταθερα, χωρις γκρινια χωρις τιποτα, το προβλημα τωρα ειναι στο βαθος
Επιλογη μου ηταν οταν τον πηρα εννοειτε αυτο ..
PS
@zerdes το προβλημα τωρα ειναι στο βαθος.
Εννοείς ότι δεν έχει καλό βάθος ο συγκεκριμένος δικός?
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα ...:
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα ...:
Φιλε μαλλον θα λεει οτι εχει πολυ δυνατο βαθος..
@Kostas-13 Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος, απ τον 22" mono της coiltek, ομως ο καθένας μας έχει άλλες απαιτήσεις.
PS
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα ...:
Ο/Η @stampa είπε στο Μηχανηματα ...:
...
Πιπιλα λεμε...Ωραιο και το πλακακι του σπιτιου...
Τέτοια πράγματα αξίζουν περιποίηση φίλε μετα την έρευνα,εσυ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις
PS
...
Πιπιλα λεμε...Ωραιο και το πλακακι του σπιτιου...
Τέτοια πράγματα αξίζουν περιποίηση φίλε μετα την έρευνα,εσυ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις
Σημερα το γυαλισα το καθαρισα και το εριξα λιγο σπρευ για να γυαλιζει στον σκελετο...Μας εφαγε η ατιμη η καραντινα..
Σημερα το γυαλισα το καθαρισα και το εριξα λιγο σπρευ για να γυαλιζει στον σκελετο...Μας εφαγε η ατιμη η καραντινα..
Θα στρώση η κατάσταση κάποια στιγμή που θα πάει φιλε
PS
@stampa Καλησπερα! Εχω στην κατοχη μου εναν 18' mono της minelab οπως και εναν 18' dd. Θα ηθελα, αν δεν ειναι κοπος βεβαια, να μαθω εαν ο 22' χανει (καπως) ευαισθησια σε πολυ μικρους στοχους και ποσο 'κερδος" θα μπορουσε ενδεχομενως να εχει σε μεγαλυτερους°
Σε σχεση παντα με τους 18'. Σκεφτομουν να αγορασω τον συγκεκριμενο 22' dd ή τον 25' dd nugget finder μα βρισκομαι σε διλλημα'
Εξ ου και η ερωτηση.....
"Φόβος μνήμην εκπλήσσει, τέχνη δε άνευ άλκης ουδέν ωφελεί."
Σημερα το γυαλισα το καθαρισα και το εριξα λιγο σπρευ για να γυαλιζει στον σκελετο...Μας εφαγε η ατιμη η καραντινα..Θα στρώση η κατάσταση κάποια στιγμή που θα πάει φιλε
Πριν 10 ημερες φιλε κατι μαγκες με κατι κορυφαια vlf με κοκορευονταν για τα εργαλεια τους,και μου ελεγαν ποιο gpx και ασπρα αλογα...Τους λεω μαγκες ελατε να δουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη..Βαζω το 11dd πηνιο για να μην εβαζα το αλλο και ακουγανε ηχο ρουκετα,πηρα και το booster για να ακουσουνε μελωδια...Εχω μια cocca cola στους 70 ποντους...Περνανε τα μαγκακια με τα εργαλεια τους και ουτε κιχ και γελαω ασταματητα..Περναω με το gpx χαλαρα μελωδια και τους κατεβηκανε τα αυτια με αυτο που ακουσανε...Αντε σε καλη μερια με τα εργαλεια σας και θα μαθετε να σεβεστε καποια πραγματα...Επεσε το γελοιο της αρκουδας...
Ο/Η @thseus είπε στο Μηχανηματα ...:
@stampa Καλησπερα! Εχω στην κατοχη μου εναν 18' mono της minelab οπως και εναν 18' dd. Θα ηθελα, αν δεν ειναι κοπος βεβαια, να μαθω εαν ο 22' χανει (καπως) ευαισθησια σε πολυ μικρους στοχους και ποσο 'κερδος" θα μπορουσε ενδεχομενως να εχει σε μεγαλυτερους°
Σε σχεση παντα με τους 18'. Σκεφτομουν να αγορασω τον συγκεκριμενο 22' dd ή τον 25' dd nugget finder μα βρισκομαι σε διλλημα'
Εξ ου και η ερωτηση.....
Φιλε καλημενος εισαι αφου εχεις και 18 μονο και 18 dd...Tωρα για τον 22 τον μονο ρωτας η τον 22dd?