@stampa για το scan ναι. Το άλλο δεν μπορώ.
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @Chris1 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa για το scan ναι. Το άλλο δεν μπορώ.
Οκ φίλε ..
PS
-
@stampa πάρε ένα scan από το sir σε μία πληροφορία για τουρκική δουλειά,να δει και ο φίλος ο Αντρέας που ψάχνει τα πηγάδια πώς πιάνει τα σκαμμένα ένα γεωραντάρ...
-
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa πάρε ένα scan από το sir σε μία πληροφορία για τουρκική δουλειά,να δει και ο φίλος ο Αντρέας που ψάχνει τα πηγάδια πώς πιάνει τα σκαμμένα ένα γεωραντάρ...
Ωραια πραγματα! ..
PS
-
Ο/Η @Chris1 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Αντε λοιπόν να δείτε πως είναι τα κενά. !
Σήραγγα βλέπουμε? ..
PS
-
@stampa
το πρώτο είναι ένα τμήμα κάποιου ενώ το δεύτερο είναι η συρραφή τους από 4 περάσματα παράλληλα, πουτο πρόγραμμα τα ενώνει. -
@Chris1 φίλε Χρήστο καλησπέρα.
Δεν θέλω να μου πεις ποιο μηχάνημα χρησιμοποιείς αλλά νομίζω την μέθοδο δεν έχεις πρόβλημα να την αναφέρεις. -
@Chris1 Με μπέρδεψε λίγο γιατί από ότι διακρίνω δεν έχεις κάνει πλέγμα ώστε να δημιουργήσεις μία 3D απεικόνιση του εδάφους ώστε να έχεις αυτήν την εικόνα που ανέβασες.
-
@stampa Έλα να σου δώσω και εγώ μια σπηλιτσα στα 2m πιστεύω κατανοητή και ξεκάθαρη...
-
@stampa Και μία πληροφορία όσο αφορά τις καμπύλες υπερβολές που παίρνουμε από ένα ραντάρ.
Ας υποθέσουμε,οθέσουμευμε το ίδιο κενό στο ίδιο χώμα στα 2m και στα 4m το πρώτο θα μας δείξει μία πιο μικρή καμπύλη ενώ το πιο βαθύ Θα μας δείξεις μία πιο μεγάλη και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κενού αλλά με το βάθος όπου επηρεάζει την ταχύτητα επιστροφής σημάτος...
Φυσικά μία καμπύλη real time δεν θα σου δείξει το πραγματικό μέγεθος γιατί το λόγο ότι το σήμα από την κεραία θα χτυπήσει τον στόχο πριν ακόμη φτάσει στο πραγματικό ξεκίνημα του ως συνέπεια να ξεκινάει το λεγόμενο τόξο...
Βέβαια στη μετέπειτα επεξεργασία με τα κατάλληλα φίλτρα ο στόχος παίρνει την πραγματική του διάσταση... -
@stampa Έλα να σου δώσω και εγώ μια σπηλιτσα στα 2m πιστεύω κατανοητή και ξεκάθαρη...
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά για σπηλιά δεν φαίνεται σαν μικρή η ένδειξη?Η κάνω λάθος?
-
@stampa Και μία πληροφορία όσο αφορά τις καμπύλες υπερβολές που παίρνουμε από ένα ραντάρ.
Ας υποθέσουμε,οθέσουμευμε το ίδιο κενό στο ίδιο χώμα στα 2m και στα 4m το πρώτο θα μας δείξει μία πιο μικρή καμπύλη ενώ το πιο βαθύ Θα μας δείξεις μία πιο μεγάλη και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του κενού αλλά με το βάθος όπου επηρεάζει την ταχύτητα επιστροφής σημάτος...
Φυσικά μία καμπύλη real time δεν θα σου δείξει το πραγματικό μέγεθος γιατί το λόγο ότι το σήμα από την κεραία θα χτυπήσει τον στόχο πριν ακόμη φτάσει στο πραγματικό ξεκίνημα του ως συνέπεια να ξεκινάει το λεγόμενο τόξο...
Βέβαια στη μετέπειτα επεξεργασία με τα κατάλληλα φίλτρα ο στόχος παίρνει την πραγματική του διάσταση...Δλδ η διάσταση αυτή μετά την επεξεργασία και τα φιλτρα, ανταποκρίνεται στις αληθής αναλογίες του κενού?
PS
-
@stampa Δλδ η διάσταση αυτή μετά την επεξεργασία και τα φιλτρα, ανταποκρίνεται στις αληθής αναλογίες του κενού?
Απόλυτα.
-
@stampa Δλδ η διάσταση αυτή μετά την επεξεργασία και τα φιλτρα, ανταποκρίνεται στις αληθής αναλογίες του κενού?
Απόλυτα.
Σε ευχαριστώ φιλε! .. είμαι ο Πάνος μιας και ρώτησες στο άλλο θεμα
PS