@stampa δε ξαναμιαω γ γυναίκες τ σβήνς χαχσχααχα
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa δε ξαναμιαω γ γυναίκες τ σβήνς χαχσχααχα
Χαχαχα οκ δεν σβήνω .. ελεύθερα
PS
-
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @Chris1 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa δες και ένα τέτοιο στο δοκιμαστήριό μου (2,5) κάτω από το βραχώδες στρώμα
Αληθνο θελουμι
Τέτοιο θέλω και γω να βρω, αλλα με ξανθιές μέσα!
Θα ερθει η ωρα που θα βρεις τετοιο σκαν να εισαι σιγουρος φιλε... -
@stampa Το γραμμενο του καθενος δεν το ξερει κανενας...Αλλα για να στο λεω κατι θα ξερω...Δοξα τον θεο και υγεια να εχουμε ολοι μας,ειμαι απο τους πολυ τυχερους ανθρωπους....
-
Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@stampa Το γραμμενο του καθενος δεν το ξερει κανενας...Αλλα για να στο λεω κατι θα ξερω...Δοξα τον θεο και υγεια να εχουμε ολοι μας,ειμαι απο τους πολυ τυχερους ανθρωπους....
Μακάρι φίλε να μας πάνε όλα καλά!
PS
-
@stampa καποτε θα θυμιθεις τα λογια μου..γεροι να ειμαστε και να εχουμε υγεια...
-
@stampa καποτε θα θυμιθεις τα λογια μου..γεροι να ειμαστε και να εχουμε υγεια...
Έτσι φίλε σωστά, υγεία εννοείτε πάνω απ όλα. Αν θέλει ίσως φανούμε και μείς τυχεροί μια μέρα
PS
-
@Chris1 Για αυτο λεω να ειναι εκει με τις ξανθιες να καθονται και να περιμενουν να παρουν ανασα, μετα την ξερω τη δουλεια μου .. στα 2 μετρα οροφη.
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4497 | Δημοσιεύσεις: 4908 -
@Kostas-13 Σωστα .. ειναι εργαλεια τα οποια οι καιροι πλεον δεν μπορουν να αντικαταστησουν ευκολα λογο των οικονομικων μας γενικα
PS
-
@paoktsis Πολύ καλός ο 10Χ5 DD, σε κάποιες περιπτώσεις αν χρειαστεί είναι μανούλα .. και βεβαίως είναι στο δυναμικό μου
PS
-
@stampa Φωτια ειναι φιλαρακι και θα τον παρω και εγω φιλε...
Χρειαζεται και ειναι πολυ καλο βοηθημα για δυσκολα εδαφη και σε μερος με πολλα σκουπιδια... -
Χρειαζεται και ειναι πολυ καλο βοηθημα για δυσκολα εδαφη και σε μερος με πολλα σκουπιδια...Και σε άλλες περιπτώσεις ακόμη .. πολύ καλός!
PS
-
Ο/Η @stampa είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Χρειαζεται και ειναι πολυ καλο βοηθημα για δυσκολα εδαφη και σε μερος με πολλα σκουπιδια...Και σε άλλες περιπτώσεις ακόμη .. πολύ καλός!
3 μερες φιλαρακι συνεχεια βρεχει...πολυ νερο λεμε...απο πεμπτη θα δουμε και ασπρες μερες με χιονια...εχουμε την καραντηνα εχουμε και τον καιρο τωρα και θα ανοιγουμε το gpx απο την τσαντα να το παιρνουμε ματι και να το κανουμε τζαμι με το πανι...ειναι που ειναι πιπιλα να το κανουμε πιο πιπιλα... -
@stampa Εαν ειναι καλο λεει...θα ανθισουνε καποιες ανθοφοριες εαν εχει καλο καιρο τελη του γεναρη και θα δουλεψουνε και τα μελισσακια και εμεις...