Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Ναι λες και εδώ για έρευνα στα βαθιά είναι όλοι ξεφτέρια 😁
Σιγουρα οχι...αλλα αρκετοι, εχουν υποτιθετε και καποια μηχανηματα που πανε και λιgo ποιο βαθεια απο τα vlf...
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ναι λες και εδώ για έρευνα στα βαθιά είναι όλοι ξεφτέρια 😁
Σιγουρα οχι...αλλα αρκετοι, εχουν υποτιθετε και καποια μηχανηματα που πανε και λιgo ποιο βαθεια απο τα vlf...
@paoktsis γιατί ρε φίλε είσαι κέντρο αν είσαι όντος είσαι άτυχος εμείς δεν έχουμε πρόβλημα αν θέλουμε κάθε μέρα πάμε σήμερα πήγα γειά 1 ωρίτσα
@ozzy-nik Δεν ειμαι κεντρο φιλε αλλα εκει που θελω να παω δεν μπορω λογο καραντινας...το σκεφτομαι και τρελενομαι τωρα...δεν εχω την ευχερια να πηγαινω πολυ συχνα λογο δουλειας και απο την ανοιξη και μετα με την δευτερη δουλεια μου ειμαι εγκλοβισμενος...
@Λεων Σιγουρα οχι...αλλα αρκετοι, εχουν υποτιθετε και καποια μηχανηματα που πανε και λιgo ποιο βαθεια απο τα vlf...
Μηχανήματα υπάρχουν και έχει πολύς κόσμος το θέμα είναι όμως πόσοι από αυτούς έκατσαν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι την απάντηση την γνωρίζεις...
Ένα θα σου πω φέρε μία βόλτα στις ομάδες του facebook που υπάρχει Λάος και διάβασε,τότε θα καταλάβεις το επίπεδο που υπάρχει περί μηχανημάτων και ειδικά περί γεωφυσικών...
@Λεων Σιγουρα οχι...αλλα αρκετοι, εχουν υποτιθετε και καποια μηχανηματα που πανε και λιgo ποιο βαθεια απο τα vlf...
Μηχανήματα υπάρχουν και έχει πολύς κόσμος το θέμα είναι όμως πόσοι από αυτούς έκατσαν να ασχοληθούν σοβαρά μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι την απάντηση την γνωρίζεις...
Ένα θα σου πω φέρε μία βόλτα στις ομάδες του facebook που υπάρχει Λάος και διάβασε,τότε θα καταλάβεις το επίπεδο που υπάρχει περί μηχανημάτων και ειδικά περί γεωφυσικών...
Καπου τυχαια αρχισαν και μου πεταγοταν και βιντεο μπροστα μου απο καποιον εμπορο..και μπορω να πω οτι μου εχουν αραιωσει κι αλλο τα μαλλια
Στις ομαδες του fb κλειδωσε την πορτα και πετα το κλειδι...εαν μαθουνε αυτοι να κανουνε σωστοι ερευνα εγω θα γινω εξωιγηνος...
Τα μηχανήματα πρέπει να δουλεύουν τακτικά, δεν αρκεί μόνο να ξερεις πως να το ρυθμίσεις και να χεις δει δυνατότητες του μόνο σε δοκιμαστήρια σε διάφορους στοχους, θα πρέπει να έχεις βιώματα σε πραγματικούς στοχους κι ας μην είναι οι αναμενόμενοι, να βγαίνουν, να βλέπεις αντιδράσεις και γενικά τη συμπεριφορά του σε κανονικές συνθηκες και διαφορετικά τερέν μαζεύοντας εμπειριες .. αλλιώς δε γίνεται δουλειά. Τι κι αν πέσει μια φτυάρια παραπάνω δε θα πάθει κανεις τίποτα.
Κάτι που με κάνει και έρχομαι στην παροιμία που είπε ο @Λεων πιο πάνω
PS
@Λεων Καπου τυχαια αρχισαν και μου πεταγοταν και βιντεο μπροστα μου απο καποιον εμπορο..και μπορω να πω οτι μου εχουν αραιωσει κι αλλο τα μαλλια.
Παρομοίως 😁
Γίνονται πολλά έκτροπα γιατί στηρίζονται στην αμάθεια του κόσμου και τους πλασάρουν αυτά που θέλουνε να ακούσουνε δυστυχώς όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική...
@stampa έχεις δίκιο φίλε τα μηχανήματα από νούμερο βαρανε άλω και στο χώμα άλω δίνει σήμερα βρήκα ζώνη και όταν το δοκίμασα έξω μου έδωσε άλλο
@ozzy-nik Πρώτα σημασία στον ήχο .. μετά στα νούμερα και αυτά τυπικά, αφου τα ξερεις
PS
@stampa Τα μηχανήματα πρέπει να δουλεύουν τακτικά, δεν αρκεί μόνο να ξερεις πως να το ρυθμίσεις και να χεις δει δυνατότητες του μόνο σε δοκιμαστήρια σε διάφορους στοχους, θα πρέπει να έχεις βιώματα σε πραγματικούς στοχους κι ας μην είναι οι αναμενόμενοι, να βγαίνουν, να βλέπεις αντιδράσεις και γενικά τη συμπεριφορά του σε κανονικές συνθηκες και διαφορετικά τερέν μαζεύοντας εμπειριες .. αλλιώς δε γίνεται δουλειά. Τι κι αν πέσει μια φτυάρια παραπάνω δε θα πάθει κανεις τίποτα.
Παναγιώτη μετά από τόσα χρόνια πολλές φορές σκάβω τα σίδερα για να δω τι είδος σίδερο είναι.....
Φίλε αν κάποιος δεν έχεις μεράκι από μόνος σου ότι και να του πει ο άλλος δεν μπορεί να το κατανοήσει....
@stampa εγώ μόνο ακουστική δουλεύω και στο φινάλε φίλε κάνω και συλλογή δεν αφήνω τηποτα καθαρίζω και το βουνό ΧΑ ΧΑ ΧΑ
@stampa Τα μηχανήματα πρέπει να δουλεύουν τακτικά, δεν αρκεί μόνο να ξερεις πως να το ρυθμίσεις και να χεις δει δυνατότητες του μόνο σε δοκιμαστήρια σε διάφορους στοχους, θα πρέπει να έχεις βιώματα σε πραγματικούς στοχους κι ας μην είναι οι αναμενόμενοι, να βγαίνουν, να βλέπεις αντιδράσεις και γενικά τη συμπεριφορά του σε κανονικές συνθηκες και διαφορετικά τερέν μαζεύοντας εμπειριες .. αλλιώς δε γίνεται δουλειά. Τι κι αν πέσει μια φτυάρια παραπάνω δε θα πάθει κανεις τίποτα.
Παναγιώτη μετά από τόσα χρόνια πολλές φορές σκάβω τα σίδερα για να δω τι είδος σίδερο είναι.....
Φίλε αν κάποιος δεν έχεις μεράκι από μόνος σου ότι και να του πει ο άλλος δεν μπορεί να το κατανοήσει....
Αγάπη και μεράκι, ο δυνατότερος συνδυασμός!
PS
Μερικες φορες με τα vlf οταν χτυπαει για σιδηρο και ο ηχος ειναι σπασμενος εαν επιμεινουμε και το βοηθησουμε και το ανοιξουμε αλλα αποτελεσματα βλεπουμε και ειναι ευγενες...Θελει ο χειριστης να εχει καλη εμπηρια και καλο αυτι...
Ο/Η @paoktsis είπε στο Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ:
Μερικες φορες με τα vlf οταν χτυπαει για σιδηρο και ο ηχος ειναι σπασμενος εαν επιμεινουμε και το βοηθησουμε και το ανοιξουμε αλλα αποτελεσματα βλεπουμε και ειναι ευγενες...Θελει ο χειριστης να εχει καλη εμπηρια και καλο αυτι...
Είναι ένα σύνηθες φαινόμενο το οποίο συμβαίνει όταν δεν μπορεί να επιτευχθεί διάχωρισμος και μια απλή λύση είναι το ελαφρώς πείραγμα από πάνω ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στο μηχάνημα να τον πετύχει.
Είναι εμπειρικά πράγματα που έρχονται στην πορεία σε όλους που ασχολούνται εντατικά με τα μηχανήματα τους.
PS
@Chris1 επισης αυτοι χαιρωνται οταν βρησκουν ακομα και παλιο-τενεκεδες, και αν βρουν νομισμαααα.. Εκει στηνουν πανηγυρι. Χαχαχαχχα
Αν δεν υπήρχαν στην Ελλάδα όλα αυτά τα ιστορικά γενότα από τους Τούρκους, τους κομητατζήδες μέχρι και τους αντάρτες, από αυτούς που ψάχνουν σήμερα πιστεύω δεν θα έψαχνε ούτε το 1/5 και ίσως λέω και πολλά... Η πληροφορία σε συνδιασμό με την "ιδέα της επιτυχίας - ανακάλυψης πολύτιμων υλικών αγαθών" είναι αυτό που κινεί τους περισσότερους να ασχοληθούν με το ψάξιμο και όχι τόσο η αγάπη για τους ανιχνευτές μετάλλων.. που βέβαια μετά από αρκετές εμπειρίες θέλωντας και μη έρχεται και αυτό..
Προσωπικά αυτό έκανε εμένα να ασχοληθώ η πληροφορία και όλα αυτά ιστορικά γεγονότα... αλλιώς δεν υπηρχε περίπτωση να σκαιφτόμουν από μόνος ξαφνικά να αγοράσω έναν ανιχνευτή και να βγω έξω και να ψάχνω και να χαίρομαι με οτι άχρηστο βρω..
Ο επιμένων νικά!!!