αντε αλλη μια για το club...
-
Μηχανηματα - βοηθήματα & αξεσουάρ
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Ο/Η @paoktsis είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@omerta13_12 Γιαυτο μελετη και παλι μελετη και προσοχη στις αγορες μηχανηματων...Πριν 15 χρονια κατι εμποροι λεγανε τα απλα τα δισκακια με δισκο 9,5 ιντσων μπορει να πιασει 2 μετρα σε μεγαλο στοχο...Δεν ηθελα να τους κανω ζημια αλλα τα ακουγανε αλλοι και τσιμπουσανε σαν τονοι 250 κιλων....Προσοχη μεγαλη στις αγορες ακριβων μηχανηματων γιατι οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι...
Ετσι ακριβώς,την πατάνε όλοι με τις οθόνες λαμπάκια 3D εικόνες και σούπα μου πες!όλο το μυστικό στα μηχανήματα είναι η σταθερότητα και όχι το βαθος,να σκάβεις με χαρά ότι θα βγάλεις 100% μέταλλο και όχι να χτυπάει και να λες από μέσα σου να σκαψω η θα πέσω πάλι σε πέτρες και κέραμυδια...Εγώ ποτέ μου δεν έδινα βάση πάντα στο βάθος,γιαυτό και ρυθμίζω το μηχανημα μου εκεί που ξέρω ότι δεν θα χτυπάει πέτρωματα και κέραμυδια χάνω βαθος αλλά όταν τουλάχιστο σκαβω βγάζω πάντα μέταλλο
Τσουλια μου εσυ θα ερθεις σιγα,σιγα στα λογια μας... -
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
@Λεων το dfx είναι αυτό φίλε μου?
Οχι..το DFX επειδη ειναι διπλοσυχνοτικο δεν δουλευειμ αυτος ο Magnum...αυτο ειναι το xlt..και γενικα με τα μονοσυχνοτικα της White δουλευει..απλα ομως δεν υπαρχει πλεον για να τον βρεις
-
@Λεων το dfx είναι αυτό φίλε μου?
Πραγματικα γαμ@αει...επειδη ειναι και no motion βλεπεις και το σχημα του στοχου εφοον τον πιανει
-
@Λεων xlt ένα vlf που άφησε εποχή...
Πρόσφατα έβλεπα ένα βίντεο ενός πολύ έμπειρου Άγγλου στα vlf και έλεγε ότι στο xlt κολλούσαν ένα κομμάτι φυριτη μέσα στην τρύπα του σωλήνα πάνω από την μπαταριοθήκη και είχε καλύτερη διείσδυση.
Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει. -
@Λεων ο magnum force o 26 απο τον jimmy siera...τι μου θυμησες φιλε τωρα...ηθελα το 2007 να τον παρω απο αμερικη για το xlt μου...
-
@Λεων xlt ένα vlf που άφησε εποχή...
Πρόσφατα έβλεπα ένα βίντεο ενός πολύ έμπειρου Άγγλου στα vlf και έλεγε ότι στο xlt κολλούσαν ένα κομμάτι φυριτη μέσα στην τρύπα του σωλήνα πάνω από την μπαταριοθήκη και είχε καλύτερη διείσδυση.
Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει.Οχι..γιατι δεν εχω ο ιδιος xlt...με τον Magnum οποιος τον εχει..πιστευω δεν χρειαζεται τιποτα αλλο..65 ποντους δισκος..παναλαφρος και πολυ βαθος...δυστηχως για καποιους λογους δεν μπορω να ανεβασω ενα βιντεο που δουλευει και πως πιανει στοχο στο 1.80
-
@Λεων σίγουρα θα είχε βάθος αλλά πιστεύω είχε μεγάλο πρόβλημα σταθερότητας στα άγρια.
-
@Λεων σίγουρα θα είχε βάθος αλλά πιστεύω είχε μεγάλο πρόβλημα σταθερότητας στα άγρια.
Σιγουρα δεν εχει την σταθεροτητα των minelab...πολυ καλυτερη ομως απο καποια πανακριβα σημερινα...
-
@Λεων ενας φιλος το 2007 μου το εδειξε και το αγορασε παλυ ακριβα τοτε..
Παντως ειναι απο τα λιγα μηχανηματα που πηγαινουνε βαθια σε μεγαλο στοχο σε καθαρο εδαφος...Ναι πραγματι...ειναι το μονο μηχανημα εως τωρα που πιανει το Ανοιχτο Αμπρι απο το υψος της μεσης που κρεμεται...[στοχος ενα κανιστρο]...απλα το σκιζει...το κακο ειναι οτι δεν εχει Ground balance και σε δυσκολα εδαφη δυσκολευεται λιγο...ομως επειδη απο τη φυση του ειναι να δουλευει απο ψηλα, καπως συμβιβαζεσαι
-
@Kostas-13 Το ειχα καμποσα χρονια φιλε...για την εποχη του ηταν πολυ τιμιο και σεβαστο μηχανημα....
-
Ο/Η @taxma1981 είπε στο Περί μηχανημάτων ο λόγος ..:
Αν δεν υπάρχει πληροφορία ότι και να πάρεις κάλυκες και μολύβια θα μαζεύεις,με έναν δίσκο μόνο όσο και να κάνει δουλειά δεν κάνεις.....Να ήσουν πχ Αυστραλία να αγοράζες καλό δίσκο εδώ Ελλάδα τι να τον κάνεις ?Εξάλλου από 20 πόντους κ κάτω πας για αλλά
Ολοκλήρωσε την άποψη σου, τι θα πρότεινες για τις έρευνες μας εδώ Ελλάδα .. συζήτηση κάνουμε
PS
-
Πλάκα πλάκα παιδιά μετά την minelab η whites ήταν μια από τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες,δυστυχώς όμως από όσο ξέρω σήμερα έχει κλείσει σαν εταιρία...
Τσολια μου αρχιζεις και μαθαινεις σιγα,σιγα...Να ακους και λιγο τον θειο,,κατι ξερει παραπανω γενικα στις ερευνες στα αγρια...
-
Πλάκα πλάκα παιδιά μετά την minelab η whites ήταν μια από τις ποιο αξιόπιστες εταιρίες χρόνια μπροστά από όλες τις άλλες,δυστυχώς όμως από όσο ξέρω σήμερα έχει κλείσει σαν εταιρία...
Τσολια μου αρχιζεις και μαθαινεις σιγα,σιγα...Να ακους και λιγο τον θειο,,κατι ξερει παραπανω γενικα στις ερευνες στα αγρια...
Είσαι λεβενττττττςςςς κάτσε και θα δεις που θα με κάνεις να πάρω gpx 😀.To xlt το έχω δουλέψει και εγώ στην αρχή όταν ξεκίνησα το χομπι τότε αυτό και το garrett gti2500 το είχαν όλα τα παλιό ψαχτιρια όποιον και να ρωτούσες αυτά τα δύο θα σου έλεγαν 😀
-
Είσαι λεβενττττττςςςς κάτσε και θα δεις που θα με κάνεις να πάρω gpx 😀.To xlt το έχω δουλέψει και εγώ στην αρχή όταν ξεκίνησα το χομπι τότε αυτό και το garrett gti2500 το είχαν όλα τα παλιό ψαχτιρια όποιον και να ρωτούσες αυτά τα δύο θα σου έλεγαν 😀
Εσυ κάποια στιγμή ίσως γίνεις ο πιο ένθερμος οπαδός του! .. ευτυχισμένο το νέο έτος!
PS