-
Τους έπιασαν την ώρα που άνοιγαν τρύπα σε αρχαιολογικό χώρο!
Το οτι έσκαβαν παράνομα θα τρώγαν 3 μήνες με αναστολή μιας και στην τρύπα δεν υπήρξε αρχαίο υλικό. Αλλά έσκαβαν σε αρχαιολογικό χώρο που δεν ήταν με σήμανση. Αλλά ένας βλάξ φτάνει για να συλληφθούν και οι άλλοι λόγω βλακείας, μιας και είχε όλα αυτά τα άνευ αξίας χάλκινα νομίσματα στο σπίτι του και πήρε και τους άλλους στο λαιμό του. Τώρα για να πάρουν οι ρουφιάνοι το μπόνους των 60.000 ευρώ .. έβγαλαν τα χαλκά αμύθητης αξίας που πάει να πει κακούργημα. Βεβαίως οι σκαφτιάδες θα φέρουν έναν εκτιμητή και θα τα βγάλει όλα μαζί 500 ευρώ και θα δικαστούν για πλημμέλημα. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ η βλακεία τιμωρείται . ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ. Η ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΒΙΖΕΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΙΟΧΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΧΤΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΛΠ. ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ.... ΑΥΤΆ ΤΑ ΓΡΑΦΩ οχι γιατί δεν θέλω να κάνει την δουλειά της η Δίωξη αρχαιοκαπηλίας αλλά για να φοβίσω τους επίδοξους αρχαιοκάπηλους να προβαίνουν σε αρχαιοκαπηλία . Είμαι Έλληνας φορολογούμενος και δεν θέλω να πληρώνω τους φυλακισμένους για αρχαιοκαπηλία τροφή και στέγη. Τώρα θα μείνουν 5 οικογένειες χωρίς φαγητό και τα απαραίτητα. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
-
Και κάτι άλλο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΙΆΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ πρέπει να ξεπουλήσουμε την κληρονομία και την Ιστορία μας για νε γεμίζουν τα κενά των σαλονιών τους οι μεγιστάνες με Ελληνικά Αρχαία. ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΝΤΙΚΗΜΕΝΟΥ απο 10.000 ευρώ ως 100.000 και να μην ψάχνουν για αρχαιοκάπηλους να τα πουλήσουν. Και έναν νόμο με 100 χρόνια φυλακή άνευ αναστολής αν διαπραχθεί ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΉΦΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ αρχαιοκαπηλία από κάποιον επίδοξο. ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ. Αλλά όλα είναι φλού και γίνετε οτι γίνετε. Το κράτος πληρώνει τροφή και στέγη στους καταδικασθέντες .χανει πόρους απο εφορία ,ΙΚΑ κλπ και τι κατάφερε. Πάλι τα ίδια . Για να βάλει 100 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή ...και να ξέρει ο επιδοξος βλάξ οτι απο την φυλακή θα βγεί με την κασα να δώ τι μάγκας θα είναι να πάει να σκάψει για αρχαία. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ...ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ...
-
Ο/Η @twins είπε στο Τους έπιασαν την ώρα που άνοιγαν τρύπα σε αρχαιολογικό χώρο!:
Το οτι έσκαβαν παράνομα θα τρώγαν 3 μήνες με αναστολή μιας και στην τρύπα δεν υπήρξε αρχαίο υλικό. Αλλά έσκαβαν σε αρχαιολογικό χώρο που δεν ήταν με σήμανση. Αλλά ένας βλάξ φτάνει για να συλληφθούν και οι άλλοι λόγω βλακείας, μιας και είχε όλα αυτά τα άνευ αξίας χάλκινα νομίσματα στο σπίτι του και πήρε και τους άλλους στο λαιμό του. Τώρα για να πάρουν οι ρουφιάνοι το μπόνους των 60.000 ευρώ .. έβγαλαν τα χαλκά αμύθητης αξίας που πάει να πει κακούργημα. Βεβαίως οι σκαφτιάδες θα φέρουν έναν εκτιμητή και θα τα βγάλει όλα μαζί 500 ευρώ και θα δικαστούν για πλημμέλημα. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ η βλακεία τιμωρείται . ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ. Η ΔΙΩΞΗ ΔΕΝ ΒΙΖΕΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΙΟΧΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΧΤΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΛΠ. ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΠΩΝΟΥΝ.... ΑΥΤΆ ΤΑ ΓΡΑΦΩ οχι γιατί δεν θέλω να κάνει την δουλειά της η Δίωξη αρχαιοκαπηλίας αλλά για να φοβίσω τους επίδοξους αρχαιοκάπηλους να προβαίνουν σε αρχαιοκαπηλία . Είμαι Έλληνας φορολογούμενος και δεν θέλω να πληρώνω τους φυλακισμένους για αρχαιοκαπηλία τροφή και στέγη. Τώρα θα μείνουν 5 οικογένειες χωρίς φαγητό και τα απαραίτητα. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..
Τα είπες όλα εύγε καπετάνιο μου
-
ΑΝΔΡΕΑ Τα έχω πει εδώ μέσα πολλές φορές. Πιστεύω οτι πολλοί με άκουσαν και όσοι δεν με άκουσαν ας με ακούσουν τώρα . Εμένα στα ΜΠΙΠ μου ...εγώ κρέμασα τα παπούτσια μου και είμαι στην κερκίδα. Μάλλον στο καροτσάκι θα είμαι για λίγο καιρό ακόμα μιας και σήμερα περπάτησα 100 μέτρα χωρίς υποστήριξη.. ΜΟΥ είπες πως την πάτησα που έφαγα το δηλητηριώδεις ψάρι.. Την πάτησα γιατί έμοιαζε με σκορπίνα και ο μάγερας έφαγε και αυτός και ταβλιαστήκαμε και οι δύο. Αυτά τα γαμημένα μου είπαν οτι ήρθαν και στις θάλασσες μας. Οποιος βλέπει ψάρια με αγκάθια στην ράχη μακρυά..
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ τα 60.000 παλαιότερα ήταν μπόνους για τους ρουφιάνους και ολοι μαζί τα τσέπωναν αφού έβγαζαν αμύθητης αξίας όλα τα αρχαία πήλινα χάλκινα άνευ αγοραστικής αξίας για να πάρουν τα χρήματα. Μετά έφερναν οι κατηγορούμενοι έναν εκτιμητή απο το εξωτερικό ...τα έβγαζε αξία κάτω απο 40.000 ευρώ και δικαζόταν για πλημμέλημα. όμως τα 60.000 τα έτρωγε η μαρμάγκα. Τωρα δεν ξέρω αν ισχύει το μπόνους προς ρουφιάνους και αλάλους ναυτιλομένους.Το ήξερα αυτό από φίλο μου δικηγόρο που έβγαζε σχεδόν όλους τους μικροαρχαιοκάπηλους η λαθροανασκαφής με 3 έως 6 μήνες με αναστολή .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΣΤΙΓΑ,.