@spartakos1967 δεν έχω το deus. Ο,τι και να είναι πάντως μια ένδειξη την παίρνω. Θα δοκιμάσω εκεί που χτυπάει να δω τι έχει και βλεπουμε
-
Κουρασανι;
Επίσης να προσθέσω εδώ που φαίνεται ο βράχος https://imgbb.com/q5383Yw κάτω δεξιά που έχω ανοίξει μια τρύπα η οποία είχε μόνο χώμα μέσα ( περίεργο για φυσικό βράχο) είχε επίσης και 30 εκ βάθος και 30 εκ το ύψος της από μέσα , κούφιο
-
Κουρασανι;
@Ioannis1994 θα μπορούσες να καθαρίσεις την μπουγάδα εάν το δούλευες στο τέλος με διαχωρισμό
-
Κουρασανι;
@VAN επειδή δεν έχω ακόμη εμπειρία και γενικά και με το συγκεκριμένο μηχάνημα, με διαχωρισμό που το δοκίμασα δεν χτυπούσε καθόλου. Και απορώ γιατί
-
Κουρασανι;
@VAN δάσκαλε θα μας τρελάνεις;ο διαχωρισμός είναι για να ξεχωρίζει τ μέταλλα απ' τ πετρώματα;;;άλλο ότι μπορεί ν χρησιμοποιηθεί κ γ αυτό κ άλλο είναι για αυτό
-
Κουρασανι;
@VAN σκαναρα όλο το βράχο που υποτίθεται είναι φυσικός και ενιαίος και χτυπούσε μόνο σε πολύ συγκεκριμένα σημεια του βράχου. Δοκίμασα με ground balance στο βράχο αλλά και στο έδαφος μπροστά του και πάλι στα ίδια σημεία του βράχου χτυπουσε
-
Κουρασανι;
@ΑΝΔΡΕΑΣ για μένα ο διαχωρισμός είναι να ξεχωρίζει πρώτα ο χειριστής εάν έχει μέταλο ή όχι. Μπορεί να είναι υγρασία ή πέτρωμα και μετά το είδος και τα χαρακτηριστικά του μετάλλου που έκανε μπιπ. Στην Ελλάδα λέγοντας εννοούνε όλοι να κόψουν τα μη ευγενή μέταλλα και να πάρουν μόνο τα καλά. Για μένα αυτό είναι μια ανοησία. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει
-
Κουρασανι;
@VAN όχι.. καταλαβαίνω τι λες για το μετάλλευμα του βράχου αλλά δεν μπορώ ή δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει μετάλλευμα μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του βράχου από τη στιγμή που θεωρείται ενιαίος
-
Κουρασανι;
@VAN δεν λέω ότι είμαι δύσπιστος..ούτε στο μηχάνημα ούτε σε κάποιον ο οποίος έχει εμπειρία. Απλά το το εξέφρασα έτσι λόγω έλλειψης εμπειρίας και υπερβολικού ενθουσιασμού. Παρ όλα αυτά ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες
-
Κουρασανι;
@Ioannis1994 καλά σου λέει ο Βαγγέλης ο @VAN, δουλεύεις το discrimination χαμηλά γι αυτό σου χτυπά μετάλλευμα, τουλάχιστον εκεί που έχει αρκετό συγκεντρωμένο. Το tejon το ειχα πριν αρκετα χρονια και ειναι ενα απ τα καλυτερα vlf.
Κάτσε να το μάθεις πιο καλά και κοίτα να του βάλεις ένα DD δίσκο εάν το κρατήσεις.PS
-
Κουρασανι;
Ο/Η @VAN είπε στο Κουρασανι;:
@ΑΝΔΡΕΑΣ για μένα ο διαχωρισμός είναι να ξεχωρίζει πρώτα ο χειριστής εάν έχει μέταλο ή όχι. Μπορεί να είναι υγρασία ή πέτρωμα και μετά το είδος και τα χαρακτηριστικά του μετάλλου που έκανε μπιπ. Στην Ελλάδα λέγοντας εννοούνε όλοι να κόψουν τα μη ευγενή μέταλλα και να πάρουν μόνο τα καλά. Για μένα αυτό είναι μια ανοησία. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει
Ανιχνευτής μετάλλων λέγεται ο διαχωρισμός είναι για να ξεχωρίζει τα διαφορετικά μέταλλα ..Για υγεασιες η πετρώματα έχει αλλά κόλπα ..τελικά ούτε από βλφ ξερεις
-
Κουρασανι;
@Ioannis1994 επισης λογικα το χεις και σχεδόν φουλ ευαισθησία. Ένας συνδυασμός (διαχωρισμος - ευαισθησία) που απαιτεί προσοχή και εμπειρία.
PS