αμα ειχα καταλάβει τι υφάσματα υπάρχουν στο άθλημα θα είχα γλιτώσει χρόνο και πολύ χρήμα. Ενα χρόνο περίπου γύριζα το 1982 όλη την Ελλάδα με μία νταλίκα φορτωμένη με μί τσάπα 911.. ΤΙ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ...ΤΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ...ΤΙ ΜΑΓΟΙ...ΤΙ ΩΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ...ΤΙ ΚΟΛΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ φαντάζεστε...και εγώ που είχα κολλήσει το μικρόβιο πλήρωνα για ολο αυτο το ασκέρι.που κουβαλούσα μαζί μου Ενας μάλιστα ραβδοσκόπος άθελε φιλετάκι καλοψημένο με πουρέ να φάει για να αποδώσει 100%....ενας μάγος μου πήρε 2500 χιλιάδες ευρώ ...και ήρθε στο μέρος και φορούσε κάτι γυαλιά από γυαλί ηλεκτροκόλλησης και ο μαλάκς δεν έβλεπε και έπεσε επάνω σε κατι αγκάθια χιλιοτρυπήθηκε και χόρευε σαν το κατσίκι . Μετά είδε τράγο να τα φυλάει και όταν του είπα που είναι ο τράγος να τον σφάξω μου είπε οτι είναι <<πνεύμα τράγος>> δεν είναι απλός τράγος. Τι να σας λέω . εχει πολλούς αγύρτες. Κάποτε με πήρε ένας φίλος και μου είπε οτι ενα θέλει στην Ελασσόνα να πάω να δώ μα τους δικούς μου μία σοβαρή δουλειά. ζήτησα τα έξοδα 300 ευρώ να πάω. Ηθελα να δω αν ο φίλος του φίλου μου ήταν σίγουρος για αυτά που έλεγε. δέχθηκε να δώσει 300 ευρώ. Πήγαμε μας έκανε και το τραπέζι έσφαξε ενα κόκορα και αφού τελειώσαμε το σκαναρισμα με το γεωραντάρ δεν βρήκαμε τα κενά τα τούνελ κλπ στο χωράφι του. Ειδα οτι ο Άνθρωπος αυτός είχε τρία παιδιά μικρά και ήταν άνεργος. Έβγαλε και μου έδωσε τα 300 ευρώ. Το κοίταξα και του είπα ...πρέπει να τα πάρω για να βάλεις μυαλό...αλλα πάρτα πίσω γιατί αύριο δεν θα έχεις να περάσει η οικογένειά σου. Πήρα ενα φίλο με ψαράδικο στο βόλο και τον έστειλα για δουλειά. εκτίμησα την τιμιότητα του και τον λόγο του και οτι εκανε τα αδλύνατα δυνατά να μαζέψει τα 300 ευρώ.. κάποτε μου είπε οτι αν τα έπαιρνα τότε τα 300 ευρώ δεν θα είχαν καθόλου λευτά στο σπίτι .Αυτά του κάνανε οι ραβδοσκόποι και τα ποκεμον απο τουρκία. Απο τοτε είμαστε φίλοι. Εχει και τα κακά του το χόμπι αυτό αλλά είχε και τα καλά του. Προσέχουμε τους παραπάνω αγύρτες.
-
Τι να πει κανείς..
@soulis1 Η αλήθεια είναι από ότι είδα δύσκολο μηχάνημα... Αλλά αυτό ξεπερνιέται..
-
Τι να πει κανείς..
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Τι να πει κανείς..:
Ο/Η @PocoLoco είπε στο Τι να πει κανείς..:
η εληψη μυαλο πληρονετε, τησ γνοσης της αποκτασ αν το θεσ, το μυαλο ομοσ οχι!
για να λαβεις γνωση πρεπει να διαθετεις νιονιο
Αυτα ειναι συνδεδεμενα. Αποκτας γνωση για το νιονιο που διαθετεις και η γνωση σε συμπληρωνει σε νιονιο.
Αυτος ομως που δεν ακονιζει το νιονιο και πραττει οτι του λεει το νιονιο του αλλου αυτος τα εχει χαμενα και κατηφοριζει αντι να ανεβαινειΟ/Η @paoktsis είπε στο Τι να πει κανείς..:
Λυκοι θα υπαρχουνε οσο υπαρχουνε προβατα,,,Οτι τραβαει ο καθενας το τραβαει απο το κεφαλι του,γιαυτο συναδελφοι προσεχετε πολυ καλα απο τους αετονυχιδες γιατι μετα θα κλαιτε με μαυρο δακρυ...
Δεν μπορει να υπαρξει κακο χωρις καλο και το αναποδο. Το καθενα ομως αν το φιλοσοφησουμε εξυπηρετει εναν και μοναδικο σκοπο στο τελος της ημερας.
Ανεβασμα, αναταση, πνευματικοτητα, υγεια και σωστος λογισμος ειναι αυτα που θα φερουν τελικα και το αποτελεσμα. Και εδω μιλαω για ολο το φασμα της ζωης.
Οποτε και ο λυκος ακομα εξυπηρετει τον σκοπο και δουλευει στην ουσια και εκεινος για το καλο μας
Για αυτο θα ελεγα λοιπον οτι δεν χρειαζεται να τον μισει καποιος, καλυτερα μαλλον να τον αποφευγει αλλα να τον παρατηρει για να μαθαινει.
Προσοχη λοιπον οπως λεει πολυ σωστα και ο φιλος ο paoktsis.παραπανω