οι τοιχη εχουν δυο ξυληνα διαζωματαμεσα μεσα τους αναμεσα δηλαδη απο τον πετροχτιστο τοιχο ..αυτο φαινετε ατο ενα πεσμενο τοιχειο..
-
τουρκικο κονακι(παλιο πετρινο διπατο σπιτη)
@VAN Βάγγο μου με τρελαίνεις έμαθες και απ' αποστατικα;;;
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ εάν με δεις στο βουνό πως πηγαίνω τους βεργαδες και αυτούς με τα αποστατικα θα πεις τι γίνεται??? Εννοείται βέβαια ότι τους λέω τι πιάνουν αυτοί. Το ρεκόρ μου είναι να πίνουμε καφέ με παρέα και να μου λένε να πάμε σε μια βλακεία,που το λέγανε δουλειά με κάποιον ραβδοσκοπο. Τους είπα ότι αυτός με τις φωτό που ανέβαζε και τον τρόπο που έγραφε έπιανε πετρώματα. Όχι θα πάμε μου λένε. Οκ. Λεω ας πάμε. Κάτι πετρώματα δύναμη. Ευτυχώς που είχα το τοπικό που έγραφε στην οθόνη......... βράχος, αυτό πιάνεις βόδι. Αλλιώς θα μαλώναμε
-
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ Να ψάξεις καλα το υπογειο, πολυ καλα ομως, με τοπικό εννοείτε ότι λέω .. τα υπόλοιπα στα ειπαν φιλε.
Καλή επιτυχία να χειςPS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Ο/Η @stampa είπε στο τουρκικο κονακι(παλιο πετρινο διπατο σπιτη):
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ Να ψάξεις καλα το υπογειο, πολυ καλα ομως, με τοπικό εννοείτε ότι λέω .. τα υπόλοιπα στα ειπαν φιλε.
Καλή επιτυχία να χειςΟ/Η @stampa είπε στο τουρκικο κονακι(παλιο πετρινο διπατο σπιτη):
Καλή επιτυχία να χειςΝα συμπληρώσω προσπάθησε να βρεις τον `¨καταρράκτη¨ εσωτερικά της τοιχοποιίας αν υπάρχει έκανες deal!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!