Μια βοηθεια απο αξιολογοτατους ραβδοσκοπους επι χαρτου..! παλιο τουρκικο κονακι του αγα τις περιοχης τοτε...με μεγαλο ενδιαφερον απο συναδελφους και οχι μονο...
-
τουρκικο κονακι(παλιο πετρινο διπατο σπιτη)
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ το δέντρο που είναι γιατί δεν το βλέπω?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @VAN είπε στο τουρκικο κονακι(παλιο πετρινο διπατο σπιτη):
Έχω βγει άπειρες φορές λεφτά
???????????????????!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Έχουν βγει άπειρες φορές. Μικροποσότητες. Μια φορά έδωσα το πηνίο το big foot σε έναν Καβαλιώτη που είχε τεσορο σαν το δικό μου. Πήγαν σε ένα παλιό σπίτι χτυπάνε την πόρτα, και είπανε το και το. Να βάλουμε μηχάνημα μπάρμπα?? Αμέ, λέει ο μπάρμπας. Σε τρία σημεία στους τοίχους βρήκαν. Οι άλλοι δύο το κάνουν χρόνια αυτό. Χτυπάνε την πόρτα και λένε γεια σας. Εικοσιτεσσαρια εγώ έχω βγάλει, όχι όμως τούρκικα.
-
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ μια απ' έξω μια από μέσα για σιγουριά μιας και είναι χοντρός ο τοίχος
-
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ αν ξέρεις να το δουλεύεις θα κάνεις τ δουλειά σου..ψάξε και στο γύρο χώρο αρχικά με το δίσκο κ αν εσείς πλάκες βάλτες κ αυτές στον εξωτερικό χώρο
-
Είναι εύκολο ψάξιμο σε αυτά τα σπίτια διότι οι τοίχοι δεν έχουν καλωδιώσεις όπως τα σημερινά , ένα δυνατό σημείο είναι η εστία του τζακιού και τα σκαλοπάτια που ήταν κούφια δίπατα , επίσης τυχόν πηγάδι που υπήρχε απ' έξω απ' το σπίτι ήταν δυνατή κρυψώνα....
-
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ ακριβως στην μεση του σπιτιου απο εξω εχει μια πολυ μεγαλη συκια παιζει να εχει κατι απο μεσα μερια..? το λεω αυτο γιατι ραυδοσκοπικα εχω ενδειξη απο μεσα μερια ..μηπως παιζει κατι στο θεμελιο..?
-
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ ειναι ευκολο να κοιταχτη απο καπιους φιλους ραβδοσκοπους επι χαρτου..?
-
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ ....να αφησεις τους ραβδοσκοπους και να πάρεις το vlf και να το ψάξεις μόνος σου , να πάρεις καθαρό αέρα , οι τοίχοι δεν έχουν και σκουπίδια μεταλλικά , ευκολακι , το νου σου στα φίδια μιας και το χορτάρι απ' ότι είδα είναι τίγκα, γαλοτσα η αρβύλα και βουρ.....
-
Φίλε εκτος από τα σημεία που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω κοίτα οποιοσδήποτε και στα πέτρινα πρεκια πάνω από πόρτες και παράθυρα και θα με θυμηθείς..
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ όπου υπάρχει συκιά υπάρχουν και ενδείξεις από βέργες και αποστατικα. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει κενό στη ρίζα της συκιάς. Στο κενό αυτό κατοικούν νυχτερίδες που τα κόπρανα τους είναι το καλύτερο λίπασμα για τις συκιές. Τοπικό και υπομονή.